Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crvenokosa
    18. Svibanj 2015. 12:39

Ja bila na CTG nalaz uredan, trudova nema, čekam i dalje 
    Deverika i Marlameri kako je kod vas?

Miki35
    18. Svibanj 2015. 12:59

Mamice koje brojite još sitno koliko vam je ostalo? ja imam još 5 tj i nocima ne spavam samo mislim kad ce porod kako ce proci 2 mi je trudnoca , prvi porod je trajao 12 sati indocirano u 42 tj , nadam se da ce ovaj biti brži i lakši, a kako prolaze dani mena veca panika hvata!! 

crvenokosa
    18. Svibanj 2015. 13:03

Miki

Mamice koje brojite još sitno koliko vam je ostalo? ja imam još 5 tj i nocima ne spavam samo mislim kad ce porod kako ce proci 2 mi je trudnoca , prvi porod je trajao 12 sati indocirano u 42 tj , nadam se da ce ovaj biti brži i lakši, a kako prolaze dani mena veca panika hvata!! 

meni ostalo još 4 dana do termina, a do poroda tko zna.
    meni isto 2 trudnoća, prvi porod na drip, 3 dana sam prenjela, i ja se nadam lakšem i bržem porodu.

deverika
    18. Svibanj 2015. 16:54

Miki

Evo, ja također čekam još 4 dana, no slabog pomaka ima prema porodu, nešt me plaši doktor sa carskim, a ja bi baš prirodan porod

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Miki35
    18. Svibanj 2015. 13:07

uh Crvenokosa sretno, meni svi kažu da je 2 porod puno lakši pa eto i tome se nadam..... javi kako je prošlo nadam se brzo i bezbolno hehehhhe !!!!

crvenokosa
    18. Svibanj 2015. 13:13

Miki

uh Crvenokosa sretno, meni svi kažu da je 2 porod puno lakši pa eto i tome se nadam….. javi kako je prošlo nadam se brzo i bezbolno hehehhhe !!!!

to su i meni rekli, ali ima i onih kojima nije bio drugi porod lakši, javim kako je prošlo, samo da već jednom krene.

Marlameri
    18. Svibanj 2015. 16:18

Crvenokosa i ja stigla s pregleda i CTG-a. Od petka se nisam dalje otvarala samo mi se cerviks skratio na 1/3 članka. Tako da oni trudovi za koje sam mislila da su pravi nisu bili jer me nisu otvorili ni mrvicu više.
    Miki meni ostalo 9 dana a prvu curku sam rodila 9 dana ranije a drugu 4. Inače meni je drugi porod bio teži- trajao je kraće 8 i pol sati od pucanja vodenjaka i uz drip ali mala se nije spuštala i pupčana vrpca joj bila oko vrata pa je teže išla van. Meni popucale i kapilare na licu i očima od tiskanja. I drugi put me drip više bolio- il sam bila osjetljivija. Pa sam i zapomagala i tražila nešto protiv bolova, a prvi put sam bila tiha. Ali meni je razlika između prvog i drugog poroda bila skoro 9 godina tako da možda i to ima veze.

kiki2906
    18. Svibanj 2015. 20:11

Curke da vam se javim mi stigle kući..princeza je prava cicoljupka a ja imam mlijeka da nahranim još dvoje djece..šaljemo vam puno pusa..čestitke novim mamicama i sretno curama koje čekate 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Marlameri
    19. Svibanj 2015. 06:59

Hvala Kiki i to je baš lijepo za čuti!! Meni je to dojenje stvarno super i ne razumijem žene koje mogu dojiti ali ne žele. Puno je jednostavnije i naravno zdravije. Samo vi lijepo papajte i uživajte a valjda ćemo i nas tri uskoro imati svoje malce u zagrljaju.

crvenokosa
    19. Svibanj 2015. 12:43

Marlameri

Hvala Kiki i to je baš lijepo za čuti!! Meni je to dojenje stvarno super i ne razumijem žene koje mogu dojiti ali ne žele. Puno je jednostavnije i naravno zdravije. Samo vi lijepo papajte i uživajte a valjda ćemo i nas tri uskoro imati svoje malce u zagrljaju.

ja sam se s dojenjem ful mučila, nadam se da će sad biti lakše

deverika
    19. Svibanj 2015. 07:56

e kiki, jel su ti se cice napunile u trudnoći, ili prije poroda ili tijekom, odnosno nakon poroda, jer su moje još prazne pa me malo strah, a kao 99% žena može dojiti. Stalno su mi iste, kao i prije trudnoće, čak izgledaju da su se smanjile jer mi trbuh narastao. bilo tko nek mi odg

Cardassia
    19. Svibanj 2015. 08:27

Čestitam na bebačima! Glavno da je sve ok prošlo!
    Ja danas idem u bolnicu, a sutra na inducirani, malo me nervoza i frka hvata. Držite mi fige cure!

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI