Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    14. Svibanj 2015. 16:45

Kiki i ja se patim. Evo već sat vremena me boli- menstrualni bolovi i u leđima i isto kad hodam mali me tako pika dolje da mi dođe da jauknem sa svakim korakom. Al opet to nisu trudovi jer je bol konstantna.
    Joj curke šta ako mi prenesemo? Pa ko će sve ovo trpit još 2-3 tjedna? A iskreno ne mogu si sad zamislit ni sex koji bi pomogao da brže krene. Nekako mi nije do ničega i u stvari mi smeta kad se dragi po noći stisne uz mene jer nemam zraka.
    Cardassia a mogu ti reći da bi i ja sad pristala na drip. Na početku sam samo govorila da ovaj put želim bez dripa a sad bi na sve pristala samo da što prije uzmem svog malca u ruke.

kiki2906
    14. Svibanj 2015. 17:20

Cardassia i ja sam jučer bila..znači vidjele smo se..meni je bolanča reko ak je ctg i uzv uredu kontrola u srijedu osim ak u međuvremenu ne rodim...

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Vmnina
    14. Svibanj 2015. 19:07

Ajme joj ko ce na plodne vode ic ako prenesemo

crvenokosa
    14. Svibanj 2015. 19:20

Ja se nadam da će meni sutra na kontroli reć da sam otvorena 5-6 cm i da odem u rodilište 

Vmnina
    14. Svibanj 2015. 20:42

Crvenokosa optimizam na vrhuncu

Buco tvoj
    14. Svibanj 2015. 21:18

Drage mame. Imam jedno pitanje. U 27 tjednu napravljena mi je serklaza. Prije 3 dana sam bila na kontroli i dr je rekao da se sav nakosio. I da moram strogo mirovat, znaci samo lezati. Danas sam isla na uzv i cekala sam 4 sata, znaci tolko sam sjedila. Inace po mojoj dr trudna sam 34 tjedna, ali je danas doktor reko da se njemu ipak cini da sam 35+2 zbog velicine bebe. Kad sam dosla doma i isla na wc primjetila sam malo sluzi na wc papiru, ali stvarno jako malo, bas onako zelatinasto, i sad je prestalo. Zna netko kaj bi to moglo bit? Strah me da nije sluzni cep jer voljela bi izdrzati bar jos 2 tjedna.  . . . Dali sam se pocela otvarati unatoc serklazi pa je zato taj iscjedak? Hvala puno :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.