Ahaj! veselja :D
Nego... radit ili ne radit? kretat se ili ne kretat? ha?
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Joj i ja već jedva čekam da se nešto počne događat. Deverika ja se krećem i svašta radim pa ništa. Nadam se da ću vam se i ja sutra pridružit sa barem 2 cm. Od 26 tjedna otvorena 1 prst a sad stoji.

Evo i mene!
Ja sam bila prst prohodna sad sam dva.
E sada samo moramo cekati. Deverika ja slusam svoje tijelo, kad se dobro osjecam u pokretu sam iako me znaju cesto hvatat kontrakcije i bolovi pa se smirim malo.

Mene opet uhvatile kontrakcije i jaki mi je pritisak dolje a mala mi se samo nabija s glavicom..molim boga da krene da se više ne patim jer sve živo me boli..a prepone i zdjelica mi se hoće raspuknut..sad sam legla i raširila noge i malo je bolje..nek se još malo smiri i odoh po malu u vrtić i u šetnju..možda pukne ili krene nešto
Ja sam jučer bila na pregledu, otvorena sam 3 cm, u slučaju da ništa ne krene u sljedeću srijedu idem na inducirani porod... Napokon sam i ja u klubu trudnica koje broje sitno...

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Kiki i ja se patim. Evo već sat vremena me boli- menstrualni bolovi i u leđima i isto kad hodam mali me tako pika dolje da mi dođe da jauknem sa svakim korakom. Al opet to nisu trudovi jer je bol konstantna.
Joj curke šta ako mi prenesemo? Pa ko će sve ovo trpit još 2-3 tjedna? A iskreno ne mogu si sad zamislit ni sex koji bi pomogao da brže krene. Nekako mi nije do ničega i u stvari mi smeta kad se dragi po noći stisne uz mene jer nemam zraka.
Cardassia a mogu ti reći da bi i ja sad pristala na drip. Na početku sam samo govorila da ovaj put želim bez dripa a sad bi na sve pristala samo da što prije uzmem svog malca u ruke.

Cardassia i ja sam jučer bila..znači vidjele smo se..meni je bolanča reko ak je ctg i uzv uredu kontrola u srijedu osim ak u međuvremenu ne rodim...
Cardassia i ja sam jučer bila..znači vidjele smo se..meni je bolanča reko ak je ctg i uzv uredu kontrola u srijedu osim ak u međuvremenu ne rodim…
Jučer sam bila privatno, u utorak idem u Vinogradsku.

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Ja se nadam da će meni sutra na kontroli reć da sam otvorena 5-6 cm i da odem u rodilište

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji