A ionako ce nas oni obrijat tamo tako da se necu ni onda previse trudit....
Ja ne mogu virovat da cu ikad vise vidit svoju pipicu jadnu iskerebečenu
Sada s pregleda,ocitava mi ctg pravilne trudove na 7 min.a meni kao jaca menga,nemogu vjerovati...na pregledu jos uvijek 5 cm,necu ja jos do jutra,dali mi spazmex i da odspavam...ma super!
Nadam se da cu moci!
Nista od ovog spazmexa,malo me osamutio..pocela kunjati pa mi priji iz sobe koja je kao po dr imala ssamo kontrakcije jer ctg nista nije ocitavao ,pukao vodenjak,ja zvala sestru u 01:00,odveli ju u box i eno je rodila u 01:28!
A ja jos nista,imam osjecaj da su mi oslabili trudovi ili ih bas ne osjecam od tog spazmexa...ugl.nacekat cu se ja jos izgleda!Sad mi dosadno samoj u sobi,ovak smo se tjesile barem izmedju trudova!
haha rekla sam da ce ti taj spasmex dati...evo ja ga i doma imam.bás ce ti to za bolove od trudova pomoci.to je za slabu mengu meni znalo biti a ja sam na inekcijama uredno zavrsavala id bolova svaki misec.uglavnom jadost neka od tableta.mene neko propadanje doli probudilo ko da cu menzis dobiti i u krizima.setkam se s dekom na sebi po kuci.
Imam trudove cilu faken noc. Probudili me i to iz ledja u donji dio pa u gornji dio trbuha tako svako po ure pa sad svako pet minuta po doslovno deset sekundi. laznjaci su al bole majmuni.... dragi mi pise da me voli Da se drzim a ja bi mu oci mogla iskopat kad me uhvati bol.
Jutro cure, nadam se da ste koliko toliko dobro i da ce bolovi brzo proci!
Drzite se
Evo sam isla se spremit za pregled i maaaasu pozirne sluzi prošarane krvlju mi je iscurilo... Ono baš puno i još curi... I boli me i dalje ali malo manje kako se krećem ipak ona najjača bol isto boli onih deset sekundi je najjace a ostatak je podnosljiv jos uvijek. Pojela sam bananu, i sad mocim kekse u kokosovo mlijeko i cekam 8 sati pa ce me stric bacit autom do bolnice ne mogu ovakva u bus, sram me je -.-
Iska i Loreen,ja ocito vas cekam jer su mi se prorjedili moji fakin trudovi,nisam cijelu noc spavala kak treba,sad me glava boli,bili na 7 min,kroz noc na 10,sad na 12 i evo sad su nepravilni neki!Ispizdit cu vise s ovim brojanjem!Al brze mi vrijeme prolazi!
Loreen ti pici u bolnicu makar i bzvz a i ti Iska,evo mozes sad,nema guzve vise!
Sortiraj odgovore
Najstariji