Evo me,ostala sam,5cm sam otvorena,oko 18h me ledja pocela laganini boljeti,sad pri trudu sve vise tako da jesu izgleda pravi trudovi!Ugl.veceras samnom jos 22 zene,sve u trudovima.zamislite samo hodnik sa zenama koje puhcu!!
Ugl.jije mi dosadno
Evo me,ostala sam,5cm sam otvorena,oko 18h me ledja pocela laganini boljeti,sad pri trudu sve vise tako da jesu izgleda pravi trudovi!Ugl.veceras samnom jos 22 zene,sve u trudovima.zamislite samo hodnik sa zenama koje puhcu!!
Ugl.jije mi dosadno
uff sretnoo.i mene ledja ubijaju...nadam se da cu izdrzati do sutra kad je situacija takva u rodilistu haha...nema bas mista
Evo Ane krenulo, sretno tebi i ostatku društva u rodilištu.
Loreen točno znam kako ti ja bi najradije sad izašla isprid kuce i vrištala eto tako mi je stanje u glavi, a dojde mi da odem i rodiliste i lažem da imam trudove pa poslim molim za drip. Nisam normalna vise!!!!!!!!!!
Ana konačno je krenulo želim ti brzi i lagan porod da se sto prije mazite i pazite

U 21:02 jedna beba,21:06 druga,21:17 treca,21:25 cetvrta!
Kako znam?vrata sam do radjaone!Blago meni!
Ja zasad ok,malo mi se sve smirilo!
U 21:02 jedna beba,21:06 druga,21:17 treca,21:25 cetvrta!
Kako znam?vrata sam do radjaone!Blago meni!
Ja zasad ok,malo mi se sve smirilo!
Ane, drzi se! Make us proud 5 cm otvorena..
Ja već mislim kako cu dok dodjem do 5 cm bit vec 12 sati na dripu kako mi je krenulo.. Strasno... Morat cu vise setat izgleda jer ovo trcanje i ciscenje ne pomaze...
A Dragana je sad moja nova supatnica :) Bila sam protiv dripa cili život otkad mi je mama pričala da to boli ko vrag a sad sam u stanju svijesti kad bi si ga sama nabila u dupe i to duplu dozu i onda malo neke druge droge ako bude prebolno
Idem se otusirat jos malo i pripremit za sutrašnji pregled... I onda gledat film i popit čaj od metvice da mi bude lakše zaspat možda... Osjećam razočaranje a nisam ni sigurna zašto...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji