Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    22. Ožujak 2015. 13:34

E da, imam jedno pitanje, mogu li trazit da me ostave u bolnici ako mi je prosao termin? Jer po pravilu tri dana prije termina bi me svejedno moj doktor poslao u bolnicu tako da valjda mozes rec da zelis ostat?

MalaMia
    22. Ožujak 2015. 14:03

I ja se nadam da ce uskoro nesto krenuti i  da cu idući tjedan imati svoju curicu u rukama 

Nadam se samo da ce Ana i Loreen doci na red prije nas jer stvarno mislim da su zaslužile vidjeti svoje srećice sto prije 

Marlameri
    22. Ožujak 2015. 15:33

Joj cure mogu si mislit kako vam je dok tako čekate. Kod nas u Virovitičkoj bolnici šogoricu su ostavili dva dana prije termina a nije imala trudove već je samo bila malo otvorena. I drugi dan dobila trudove. Rodila u 12 mjesecu 2014. Od bratića ženu u Bjelovarskoj bolnici ostavili 5 dana prije termina i na dan termina mislili inducirat porod ali su joj ipak krenuli trudovi. Ona je rodila sad u 1. mjesecu. Tak da mislim da nema razloga da i vas ne ostave ako tražite. I kod nas ne znam ni jednu ženu koju ostave da prenese već većinom induciraju porod kad je termin. Ne znam zašto to rade i ja mrzim drip ali opet kad vidim kako je to iščekivanje stresno onda je možda i bolje dobit drip pa da se riješi prije. I kod nas se dosta cura dogovara sa doktorima za porod jer npr. ako joj jedan doktor vodi trudnoću onda ju on hoće porodit pa ako doktor ide na slobodne dane induciraju porod i prije. Ali to ovisi možda o bolnici. Kod nas je tako i u Virovitici i Bjelovaru. CTG je obavezan pred kraj.

• Loreen
    22. Ožujak 2015. 15:40

Pa ja nisam iz Splita, i da nisam dosla ovako prije sama onda bi me poslali u bolnicu 3 dana prije poroda, ko je moga znat da cu prenit, mogla san vec 10 dana bit u bolnici.... Tako da ne kuzim kako me mogu odbit....

• Loreen
    22. Ožujak 2015. 15:42

A ja se plašim jesam li sebicna.. hoce li ako me induciraju beba bit u vecem stresu ako mu jos nije hit izać... Ne znam ni sama .... Meni ne znam kad ce opet radit ctg jer vise necu mozda naletit na svoju doktoricu... Tako da cu morat pitat koga vec.. Za ctg navodno ne treba uputnica tako mi je rekla sestra neki dan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.