Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    23. Ožujak 2015. 09:44

Jeeeeeeeej ana! Drzi se! Sretno! 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Ane12
    23. Ožujak 2015. 10:59

Napokon Ana, dolazim trenutno ovdi iako nemam vrimena, kuhanje, oko maloga, samo da vidim jesi napokon rodila...hehehe...ajde brzo će to :D Mislimo ovdi svi na tebe

phived
    23. Ožujak 2015. 11:12

ja se vama ovdje svima divim koje bez straha jedva čekate roditi. ja sam bome postala pravi trtaroš. na dane ili sate (kako kad) jedva čekam, pa onda me uhvati panika i tako se to izmjenjuje. a svjesna sam da ako uđem tamo u strahu da mi može bit samo gore, a ne mogu si pomoć... Bože sačuvaj 

• tamy24
    23. Ožujak 2015. 11:24

sretno ana.

evo ja isto čekam da ana, iska i loren rode.. pa da dodem ja na red... heheheheh

Aleksandra2
    23. Ožujak 2015. 11:31

Uff da panika..zna me oblit ladan znoj od same pomisli. Pogotovo kad svatin da sam taaako blizu termina. Iako me nekad puca da ocu to vise odradit..

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Loreen
    23. Ožujak 2015. 11:53

Anaa! Sretno i javi nam se brzo s lipin vijestima!

Ja sam imala cilu noc trudove i bolove i bila uvjerena da cu se otvorit bar jos jedan prst i dosla sam na pregled sve me bolilo i kako sam tamo setala sve je proslo i nula bodova. Prst otvorena, trudovi lažni a ja krepana od umora .... Koje san ja sriće... I jutros mi je iscurilo jako puno neke guste sluzi prošarane crvenkastim žilicama...

Dragana31
    23. Ožujak 2015. 11:58

Ajme pa ja ne mogu virovat koliko ovih lažnih trudova imamo. Katastrofa i mene soraju čitavi prošli tjedan, psihički su me skroz uništili .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.