Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    23. Ožujak 2015. 11:58

A daaaj... valjda ti je to sad sluzni cep. Eto, rodit ces za 2 tjedna :P

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

phived
    23. Ožujak 2015. 12:08

hahaha, a daj Loreen, ja sam mislila da ostaješ sigurno!  ako ništa drugo, barem znate da vam se tijelo priprema za porod i da će uskoro bebica van. 
    a šta su ti rekli za tu vodu prošaranu krvlju, jel to sluzni čep ili plodna?

• Loreen
    23. Ožujak 2015. 12:16

A nista mi nisu rekli , svi nalazi su dobri... samo me zvao sutra na ctg opet, pa preksutra na plodnu, pa nece valjda preksutra opet ctg i onda svaki dan.. to nema smisla. trazit cu da ostanem u bolnici ja neman snage ic busom svako jutro ko budala pet puta -.-  jutros da sam isla busom bi bila krepala u busu

phived
    23. Ožujak 2015. 12:20

a baš te muče...

• Loreen
    23. Ožujak 2015. 12:33

A hebe se njima, znas ima jos dosta cura koje su prenile... Ja cu trazit sutra da me ostave , boli me kiki vise. nemam ja snage za ovo :D Jos mi tlak nizak ako se negdje skljokam posred ceste jer uvik idem sama na preglede ko ce bit kriv...

Aleksandra2
    23. Ožujak 2015. 12:35

A di je ana..bice jos rađa. Napokon, bar ona da rodi.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

MalaMia
    23. Ožujak 2015. 12:45

Nadam se da je Ana rodila i da se mazi sa svojim anđelom 
    Loreen bas mi je zao sto se toliko mučiš nadam se da ćeš i ti uskoro nam javiti da su te zadržali i da krećeš u porod 

Mene danas od jutra bole leđa i donji dio trbuha onako kao blagi menstrualni bolovi i to konstantno nema prekida ja se nadam da se nesto sprema 

MalaMia
    23. Ožujak 2015. 13:10

Phived nadam se da ce tako biti  bas sam nekako postala zadnjih dana nestrpljiva pa se samo nadam da ne umišljam simptome 

• Loreen
    23. Ožujak 2015. 13:38

ja samo zelim zaboravit da cekam porod :) ko da mi je zivot na cekanju... nista ne mogu... ocajno... sad me i boli bas sve i prepone i trudovi i stidna kost... ovog malog ce kad se rodi prvo trebat po guzici malo tuk tuk

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.