A daaaj... valjda ti je to sad sluzni cep. Eto, rodit ces za 2 tjedna :P
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
hahaha, a daj Loreen, ja sam mislila da ostaješ sigurno! ako ništa drugo, barem znate da vam se tijelo priprema za porod i da će uskoro bebica van.
a šta su ti rekli za tu vodu prošaranu krvlju, jel to sluzni čep ili plodna?
A nista mi nisu rekli , svi nalazi su dobri... samo me zvao sutra na ctg opet, pa preksutra na plodnu, pa nece valjda preksutra opet ctg i onda svaki dan.. to nema smisla. trazit cu da ostanem u bolnici ja neman snage ic busom svako jutro ko budala pet puta -.- jutros da sam isla busom bi bila krepala u busu
A hebe se njima, znas ima jos dosta cura koje su prenile... Ja cu trazit sutra da me ostave , boli me kiki vise. nemam ja snage za ovo :D Jos mi tlak nizak ako se negdje skljokam posred ceste jer uvik idem sama na preglede ko ce bit kriv...
A di je ana..bice jos rađa. Napokon, bar ona da rodi.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Nadam se da je Ana rodila i da se mazi sa svojim anđelom
Loreen bas mi je zao sto se toliko mučiš nadam se da ćeš i ti uskoro nam javiti da su te zadržali i da krećeš u porod
Mene danas od jutra bole leđa i donji dio trbuha onako kao blagi menstrualni bolovi i to konstantno nema prekida ja se nadam da se nesto sprema
Phived nadam se da ce tako biti bas sam nekako postala zadnjih dana nestrpljiva pa se samo nadam da ne umišljam simptome
ja samo zelim zaboravit da cekam porod :) ko da mi je zivot na cekanju... nista ne mogu... ocajno... sad me i boli bas sve i prepone i trudovi i stidna kost... ovog malog ce kad se rodi prvo trebat po guzici malo tuk tuk
Sortiraj odgovore
Najstariji