A ja bas nisam za indukciju,ja bi nek me ostave kod sebe ak sam vec za promatranje,a ne ovako me vozikat,sva sam polomljena poslije...
Mi nijedna jos nismo termin presle,danas sam pitala sestru,oni gledaju vise termin po uzv,tako da sam ja sad na 40+5!Bas indukciju rade nakon 42tt
haha onda sam tek dan dva presla..niti...aaaaa popizditiiiiii...a mogu misliti kako je tek tebi s tim ctgom i vozikanjima svaki dan..jos i malu imas..
Ma ni ja nisam za indukciju cini mi se jer mi je rekla nesto da mi je cerviks nezreo... sto joj to znaci nemam pojma...
meni je cak zrel.skracen na skroz i smeksan al nema kod mene otvaranja ocito dok me ne uvate trudovi.gravitacija ne djeluje haha
Evo mene na ctg-u,ovdje je danas takva ludara,zena za zenom radja a ove koje su jutros samnom bile,sve se sa bolovima vratile a i mene ledja uhvatila oko 18h...da se pohvalim malo!Ugl.zasad pokazuje jedan do 60,vidjet cemo jos,nadan se i pregledu i ostanku pa se javim jos!drzte mi fige!
Meni vise nitko ne upisuje nista u trudnicku... Mislite li da bi trebala trazit sutra od doktora da mi urade uzv i pogledaju kolika je beba i ctg jer ce bit skoro tjedan dana od zadnjeg ctg-a iako mi je jucer radila uzv i gledala valjda protok posteljice i srce bebe...
Nece mi bit moja doktorica nego neko drugi pa onda ne znam kako cu to trazit ili da odem u utorak kad je moja dezurna dole? Ovo mi je sad nekako sve zbrčkano jer mi niko nista ne govori i mozda vise nikad ne odem kod svoje na pregled pa mi nije jasno nista...
Sto da ja sad kazem njima sto da pitam jer mi se cini da me ne obadaju puno nego cekaju da mi krenu trudovi, a sto ako ne krenu dokad cu ovako ? -.- Nervozna sam danas i bas se ne osjecam najbolje.. Zivci zivci...
Loreen ja sam imala isto pitanje u četvrtak u st rodilištu, dobila sam odgovor: nista se vi ne brinite mi vodimo računa o svemu na vama je samo da se pripremite na bolove a mi ce mo kad dojde vrijeme da rodite pogledati sve uvz, zdjelicu itd i procjenit situaciju .... Svašta!!!! I uz to sam dobila komentar kod svog ginica od sestre da ako je s trudnoćom sve u redu nema potrebe za toliko intenzivnim pregledima.
Sortiraj odgovore
Najstariji