Nista cure, dobila ko za vragu vjesticu danas...10 dana je kansila, dva testa pozitivna i danas dobijem. Ocito je bila biokemijska 😔 Dosla na more i paf iznenadjenje. A nista, vise srece drugi put ❤️
Eto mene opet. Sve menst. Uredne 28 dana, prosli mj 31 dan , ovaj mj. (Danas 28mi trebala doc, nema je ) cekam do 31... ako je ni tad ne bude... fešta 😂😂😂
Evo da se ja javim.
Meni je test u pon pokazao negativno, ali me tek u srijedu počele bolit cicke tj bradavice, pretpostavljam da ću dobiti za koji dan ://

Kod mene ovaj mjesec opet vjestica dosla 2 dana ranije :-\ :'( :'( :'(
Zdravo Neshva01 da li ima kod tebe novine..ima li kod ostalihe zenica kakve novine :) vala vrijeme je da se svaka od nas obraduje aBd sa tim + :*
Lijep pozdrav..ne znam gdje bi se prvo obratila. Uglavnom kasni mi tjedan dana i taman kad je trebala doci osjetila sam bol u trbuhu i grudima kao i inace ali nije dosla. Prva dva dana nisam bila zabrinuta ali nadalje da.. Jucer mi se pojavio rozi iscjedak..i kad se obrisem..ali dana krv. I to dosta..ne znam jel se samo ciklus poremetio ili je nesto drugo. Jel imao tko slicnih iskustva?
Mm 29 tako se meni u maju desilo 9 dana kasnila i dobijem,evó sad u junu 2 dana ranije došla i trajalo 3 dana slaba bila,a inace 5 dana traje.u petak sad narucena sam kod ginek.pa vidjet cemo sta ce reci,a trazit cu mu vitamine ili sta mi vec on da.:-)
Žene sta ima,ima li novine....? Ja pocela folacin piti gin.mi prop.2 kutije..ostalo uredu sve sto se jajnika tice,papa test ce biti polovinom augusta gotov:) sretno nam bilo :*
Žene sta ima,ima li novine….? Ja pocela folacin piti gin.mi prop.2 kutije..ostalo uredu sve sto se jajnika tice,papa test ce biti polovinom augusta gotov:) sretno nam bilo :*
Hej. Evo, nista jos u trudnoce. Valjda se slabo trudimo uz sve obveze. Meni se ciklus kroz pomaknuo.. Vise ni ne pratim nista 😂 Izludila bi da u svemu nađem simptome. Oćito , kad bude vrijeme znat ćemo 😂 Imala sam neke cistice , to je oslo pa cemo vidit... sad ne znam dali cu dobit M 28 dana ciklusa ili 30/31 :)
Lijep pozdrav..ne znam gdje bi se prvo obratila. Uglavnom kasni mi tjedan dana i taman kad je trebala doci osjetila sam bol u trbuhu i grudima kao i inace ali nije dosla. Prva dva dana nisam bila zabrinuta ali nadalje da.. Jucer mi se pojavio rozi iscjedak..i kad se obrisem..ali dana krv. I to dosta..ne znam jel se samo ciklus poremetio ili je nesto drugo. Jel imao tko slicnih iskustva?
Mozda implatacijsko
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji