Draga Zvjezdice hvala puno. Iz tvojih usta u Bozje usi. Nadam se. Pricekat cu jos malo pa cu uraditi test. Javim rezultate. :-* :-*
Drage moje.
Nova sam na forumu. MM I ja radimo na bebici. Zadnju menstruaciju sam imala 02.07. Ciljane odnose smo imali 17.07. (Po kalendaru navodna ovulacija je bila 19.07.ali ja mislim da je,ovulacija bila 16.og, taj dan je bio bas pojacan rijedak iscjedak I "gospodja" natecena), pa smo opet 23.07… menstruacije su mi inace redovne, 28 dana, a u zadnje vrijeme zna doci I 30.og dana. E sada. 6 do 7 dana poslije prvog odnosa sam imala bol u desnom,jajniku, vise kao probadanje, a poslije drugog odnosa to isto probadanje u lijevom. Po pravilu 28 dana trebala sam dobiti danas. Osim tih bolova cas u jednom, cas u drugom jajniku od ovulacije vec imam grceve nisko u maternici kao menstruacijski, apetita nemam,od mirisa mi smetaju samo parfemi,malo cesce mokrim,al,trazi mi se puno voda pa vjerovatno zbog toga, grudi su se malo napuhale I teze su vec par dana, a tek od danas bas bole, danas sam primjetila da su mi bradavice,nesto tamnije. Svaki dan tocnije poslije podne imam temperaturu do 37.5, s tim da sam jucer cak ujutro imala tu temperaturu. Problem je u tome sto vec dva dana osjecam jake grceve skroz nisko u dubini maternice, malo povis pubicne kosti. Bas kao da cu svaki cas procuriti. Bojim se, jos napraviti test jer mislim,da je rano, a I bojim se da sve umisljam I da je ovo sve gadan PMS.
Zaboravila sam reci, jedina razlika ovaj mjesec je to sto nakon odnosa 3 dana uopce,nisam imala iscjedak, a I sada kad trebam dobiti imam jako malo bijelog iscjetka. (To mi je cudno jedino, jer od kad sam dobila prvu mengu uvijek gotovo svakodnevno imam pojacan,mlijecni iscjedak, cak sam I pitala ginica za to I kaze to je,normalno kod nekih zena, takva ti flora.) E sad ga bas,imam slabije nego inace.
Oprostite na opsirnosti,ali luuuudim vise…svako misljenje I svaki savjet je dobro dosao.
Tako je bilo i meni.. kao luda sam hodala i kasnilo mi 2 dana i ja radi fore idem probat napravit test kad ono pozitivan.. 😉😃
Pardon. Umjesto Dijana napisala sam svoj nickname... vidis da sam luda viseeee. :-D :-D
Dalmatinka,
Budem pricekala jos par dana pa cu vidjet hoce li kasniti….
za simptome ne mogu tocno jer jer ne vjerujem niti sama sebi da li je to vise na psihickoj bazi jer jako zelim to ili se stvarno nesto dogada….
uglavnom, javim rezultat 😍😍😃
Ja san imala ocigledne simptome pa nisan virovala iako san stvarno zelila bit trudna 😃 najbolje ti je pricekat jos tj dana i napravit test, a do tad misli okupirat necim jer razmisljanjem ces samo izazvat napetost, pravo stanje saznas samo testom 😂 u svakom slucaju, javi rezultat 😄 sritno 😊
Hej 😉
Nova sam ovdje pa da s vama podjelim svoje iskustvo. Radili smo na bebi i nikako.. posjetim ginica i ono razocarenje,jajnici su vam premali,ovulacija nikakva.. ma uzas.. dobijem inofolic prasak koja sam pila mjesec dana. Uz prasak u biljnoj ljekarni kupim i neke kapi pomazu u oplodnji.. ii ajd da probamo.. hmm bila sam uvjerena da nista od toga.. kasni mi ovaj mjsec 2 dana i taman trebam pocet piti novu turu kapi kad procitam ne smiju trudnice(ma nisam ja trudnica,ali kasni mi) a i umorna sam stalno.. kupit cu test i kad drage moje joj test je pozitivan.. po racunanju oko4-5 tjedana 😉😃😄😘
Cestitan 😍
Cure jednu novost da kazem. Prijateljica mi javila da je trudna. Sumnjala je od pocetka, ali niko joj bas,nije vjerovao jer je radila 3 testa u razmaku po 2-3 dana, I SVA TRI NEGATIVNA. kako se kod nas ceka na red za kontrolu, tako njoj doktorica kaze da je trudna 5 tjedana....objasnjenje negativnih testova: neke zene luce jako malo hormona,pa testovi budu negativni, a na UZV se bas fino vidjela I kesica I plod. Al eto nije odustajala, jednostavno je osjecala I znala
Cure jednu novost da kazem. Prijateljica mi javila da je trudna. Sumnjala je od pocetka, ali niko joj bas,nije vjerovao jer je radila 3 testa u razmaku po 2-3 dana, I SVA TRI NEGATIVNA. kako se kod nas ceka na red za kontrolu, tako njoj doktorica kaze da je trudna 5 tjedana….objasnjenje negativnih testova: neke zene luce jako malo hormona,pa testovi budu negativni, a na UZV se bas fino vidjela I kesica I plod. Al eto nije odustajala, jednostavno je osjecala I znala
Mozda ih nije ispravno napravila ili ih je rano radila..ako je s trudnocom sve uredu test mora u izgledno vrime bit pozitivan. bas san jucer slusala gin dok je prica o tom priko tel s jednom pacijenticom
Cure trebam savjet/mišljenje…
Znači zadnja menga je bila 13.07. i trajala pet dana. Odmah po završetku počela sam piti čaj vrkutu i akcija je bila svaki drugi dan a u plodnim danima svaki dan. E sad, u vrijeme očekivane ovulacije bila je neka blijeda sluz ali ne mogu tvrditi jel to ovulacija ili nije međutim evo danas kad kalendarski više nisam u plodnim danima mene jajnik razvaljuje do te mjere da me i donji dio te strane leđa boli i imam neki ultra gusti bijeli iscjedak u popriličnoj količini. Tog iscjetka inaće prije nisam imala nakon plodnih dana. Jel moguće da to vrkuta radi svoje ili nam se konačno možda posrećilo? Zbunjena sam do ibera…Na trenutak sam čak pomislila da nije danas ovulacija ali inaće znakovi ovulacije su mi bili drugačiji..drugačija bol..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Cure trebam savjet/mišljenje…
Znači zadnja menga je bila 13.07. i trajala pet dana. Odmah po završetku počela sam piti čaj vrkutu i akcija je bila svaki drugi dan a u plodnim danima svaki dan. E sad, u vrijeme očekivane ovulacije bila je neka blijeda sluz ali ne mogu tvrditi jel to ovulacija ili nije međutim evo danas kad kalendarski više nisam u plodnim danima mene jajnik razvaljuje do te mjere da me i donji dio te strane leđa boli i imam neki ultra gusti bijeli iscjedak u popriličnoj količini. Tog iscjetka inaće prije nisam imala nakon plodnih dana. Jel moguće da to vrkuta radi svoje ili nam se konačno možda posrećilo? Zbunjena sam do ibera…Na trenutak sam čak pomislila da nije danas ovulacija ali inaće znakovi ovulacije su mi bili drugačiji..drugačija bol..
Koliko dana od odnosa (za,kojeg mislis da bi moglo upaliti) ti je proslo? Ako ti se uklapa ta bol u vrijeme 6do12 dana, to bi ti mogla biti imlantacijska bol... Iskreno se nadam da ti je to I da bude bebica, znam kako je zeljeti I iscekivati. Eto dao Bog da se I tvom trbuhu upravo desava proces stvaranja bebe. :-* :-*
Cure ja sa novim simptomom, sinoc tupa bol u preponi pa niz nogu, jucer u liftu kao da cu u nesvijest pasti, nocas grcevi u maternici ali I sijevanje skroz nisko nekako dole prema otvoru. Ne znam kako drugacije da opisem. Danas I nema nekih vele grceva, samo neka tupa bol cijelim donjim dijelom I kad sw javi procuri mi nesto, trcim u wc da,nije menga kad ono proziran vodenast rijedak iscjedak. Pomagajteeeee.
Cure ja sa novim simptomom, sinoc tupa bol u preponi pa niz nogu, jucer u liftu kao da cu u nesvijest pasti, nocas grcevi u maternici ali I sijevanje skroz nisko nekako dole prema otvoru. Ne znam kako drugacije da opisem. Danas I nema nekih vele grceva, samo neka tupa bol cijelim donjim dijelom I kad sw javi procuri mi nesto, trcim u wc da,nije menga kad ono proziran vodenast rijedak iscjedak. Pomagajteeeee.
Ja osobno nisan imala takve simptome.. imala san neke lagane grceve u donjem dijelu stomaka zbog rastezanja maternice i to je to.. mislin da prozirni iscjedak nije los znat..vec smeckasti i krv naravno.. al ako te bas bude jako bolilo idi na hitni ginekoloski i nek te pregledaju. Tako je meni gin reka u slucaju jacih bolova..
Sortiraj odgovore
Najstariji