Piskila sam sad na test i pokazao se nekakav slabasni plusic 😊 Jos ne vjerujem dok to ne bude podebljani plus, iako pise u uputama i po svim forumima da nije bitno kakav je.
Kaj to znaci da sma trudna? 😋
Čestitke i od mene :) i ja se nadam aBd plusicu...prosli mjesec mi kasnilo 5 dana a sad cekam taj famozni 25 pa cemo vidjeti......
Nista cure, dobila ko za vragu vjesticu danas...10 dana je kansila, dva testa pozitivna i danas dobijem. Ocito je bila biokemijska 😔 Dosla na more i paf iznenadjenje. A nista, vise srece drugi put ❤️
Eto mene opet. Sve menst. Uredne 28 dana, prosli mj 31 dan , ovaj mj. (Danas 28mi trebala doc, nema je ) cekam do 31... ako je ni tad ne bude... fešta 😂😂😂
Evo da se ja javim.
Meni je test u pon pokazao negativno, ali me tek u srijedu počele bolit cicke tj bradavice, pretpostavljam da ću dobiti za koji dan ://

Kod mene ovaj mjesec opet vjestica dosla 2 dana ranije :-\ :'( :'( :'(
Zdravo Neshva01 da li ima kod tebe novine..ima li kod ostalihe zenica kakve novine :) vala vrijeme je da se svaka od nas obraduje aBd sa tim + :*
Lijep pozdrav..ne znam gdje bi se prvo obratila. Uglavnom kasni mi tjedan dana i taman kad je trebala doci osjetila sam bol u trbuhu i grudima kao i inace ali nije dosla. Prva dva dana nisam bila zabrinuta ali nadalje da.. Jucer mi se pojavio rozi iscjedak..i kad se obrisem..ali dana krv. I to dosta..ne znam jel se samo ciklus poremetio ili je nesto drugo. Jel imao tko slicnih iskustva?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji