25 danaKoliko dana brojis od ovulacije ?
Mozda ti samo hormoni podivljali. Mislim da bi trudnoca vec bila vidljiva na testu.
Pozdrav svima,ako je neko imao slicna iskustva znacilo bi mi puno da napise.Prosli mesec sam pocela piti Erolut tablete (Dydrogesterone) ne znam jel ima kod nas i da li ih je ikad iko koristio ja zivim u Finskoj pa mj je ginekologica dala te tablete mislim da je to isto sto i Duphaston ili Dabroston,uglavnom doktorica je rekla da nakon 2-3dana sto prestanem piti tablete (a pijem ih od 15-25 dana ciklusa,znaci 10 dana) daesecnica treba doci medjutim prosli mesec mesecnica je dosla 7dan nakon sto sam prestala piti tablete,ovaj mesec evo vec dve nedelje je proslo od tableta i jos nista,da napomenem da radimo na bebi vise od godinu dana,stomak boli vec duze vreme ali ne stalno nekad jaci nekad slabiji bol,noge jako i ledja povremeno,a grudi da ne spominjem uzas svako pomeranje smeta,i da zgaravica pogotovo pred spavanje i stalno bih jela,mucnine nista..ne zelim uraditi test jos jer me strah negativnog rezultata..svako misljenje dobro doslo,hvala!
Poz žene, imam situaciju.
Zadnja mjesečnica bila mi je 15.6., 19.6. na zadnji dan sam imala nezaštićeni odnos i partner je svršio u mene. U vrijeme plodnih dana smo koristili zaštitu,a mimo plodnih dana "vadi " metodu koja nije sigurna, znam. Trebala sam dobiti 14.7., no još uvijek nisam. Napravila sam cyclotest 16.7. poslije podne i bio je negativan, ali od mjesečnice ni M.
Ne znam je li bitno da sam 23.6. bila na uzv i sve je u redu, tad je endometrij bio 8mm debljine. Uvijek dobivam redovito, max dan dva kašnjenja, ali rijetko se i to desi. Imam bol u grudima, koju imam inače u PMSu.
Pricekaj jos koji dan. Mozda zbog stresa kasni ;) meni se ciklis sa 28 pomaknuo na 30/31 dan .
Pricekaj jos koji dan. Mozda zbog stresa kasni ;) meni se ciklis sa 28 pomaknuo na 30/31 dan .
Morat cu. A ovih zadnjih mjesec dana sam stvarno bila pod stresom u vezi posla , možda je to uzrok. Trenutno nemamo bebu u planu pa me, ukoliko je trudnoća u pitanju, to još dodatno plaši i stresira. Nadam se da će doći :)
Morat cu. A ovih zadnjih mjesec dana sam stvarno bila pod stresom u vezi posla , možda je to uzrok. Trenutno nemamo bebu u planu pa me, ukoliko je trudnoća u pitanju, to još dodatno plaši i stresira. Nadam se da će doći :)
Opusti se i cekaj. Nervoza ce samo odgodit m ;)))))))
Pozdrav buduce mame :))
Moze pitanjce jedno? Dakle, menga mi kasni 5 dana i napravila sam dva testa oba su pozitivna :DD... Je li normalno da me trbuh jos uvijek boli kao da cu dobit mengu na trenutke i jace i bole me leda u donjem dijelu.. To je sve od mojih simptoma. Sta vi kazete?
Normalno je, mene je bas bolio sigurno do nekog 9tt a do 12 slabije ali sam osjetila
Sortiraj odgovore
Najstariji