Mare evo vidi
https://ibb.co/4sTF5qL
https://ibb.co/2nNb8B4
Mislim da je stvarno jos rano 😸
Negativan je ali neznam koji si dpo uopce koliko dana od ovulacije
11-12 dpo, al odnos je bio dan-dva poslije ovulacije 😀
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Mare evo vidi
Bitno je kad si ovulirala jer tad ostajes trudna nemres ostat trudna poslije nego kaj si vec ovulirala i po meni bi bar test vec trebao dat neku sjenicu ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Vidjet cemo, cudni su mi simptomi 😅 m bi trebala dobit sutra ili prekosutra..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Mare evo vidi
Bitno je kad si ovulirala jer tad ostajes trudna nemres ostat trudna poslije nego kaj si vec ovulirala i po meni bi bar test vec trebao dat neku sjenicu …
Imam dvoje, znam 🤣 jedno je nastalo pod menstruacijom, tek u trecem mj sam saznala da sam trudna jer sam do tad redovno imala menstruaciju, drugo je nastalo takodjer dan dva poslije ovulacije, pojasnjenje doktora je jer je jajasce spremno izmedju 24 i 48 sati za oplodnju 🤣
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Mare evo vidi
Bitno je kad si ovulirala jer tad ostajes trudna nemres ostat trudna poslije nego kaj si vec ovulirala i po meni bi bar test vec trebao dat neku sjenicu …
Imam dvoje, znam 🤣 jedno je nastalo pod menstruacijom, tek u trecem mj sam saznala da sam trudna jer sam do tad redovno imala menstruaciju, drugo je nastalo takodjer dan dva poslije ovulacije, pojasnjenje doktora je jer je jajasce spremno izmedju 24 i 48 sati za oplodnju 🤣
Svejedno ukoljko si uzela test od 10 mlu vec bi trebala se bar sjena ocitavat na jedino ako si imala kasniju ovulaciju al s obzirom kak pricas valjda znas kad ti je bila...test ti je negativan a sad ponovi za 2 dana pa vidi
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima, vec nekoliko mjeseci je proslo od kada smo muz i ja rekli da necemo pazit i kada se primi, primi se. Sada vec jako zelimo i radimo na bebici. :) Ciklusi izmedu 26-28 dana. O je bila 2.11. i odnosi na dan O i dan prije. Vec nekih tjedan dana imam blage grceve u trbuhu i probadanje na trenutke, znaci nije konstantna bol. Isto tako bol u ledima dosta jako i povremeno osjetljivost i bol u grudima. Budim se puno teze nego inace za posao i dode mi cak da odspavam popodne sto inace nije slucaj. Jucer navecer sam osjetila jaku bol dolje u trbuhu i kao da cu dobiti M, ali na kraju je bilo samo kap smeckaste krvi i bijeli iscjedak. Danas cijeli dan nista krvi, samo bijelkasti iscjedak. M bi trebala doci za 4 dana. Jel moguce da se radi o implantacijskom krvarenju? Nisam jos radila test jer sam vec prije tako unaprijed i uvijek bi bili negativni i razocaram se.
Hvala vam.☺️
Pozdrav svima, vec nekoliko mjeseci je proslo od kada smo muz i ja rekli da necemo pazit i kada se primi, primi se. Sada vec jako zelimo i radimo na bebici. :) Ciklusi izmedu 26-28 dana. O je bila 2.11. i odnosi na dan O i dan prije. Vec nekih tjedan dana imam blage grceve u trbuhu i probadanje na trenutke, znaci nije konstantna bol. Isto tako bol u ledima dosta jako i povremeno osjetljivost i bol u grudima. Budim se puno teze nego inace za posao i dode mi cak da odspavam popodne sto inace nije slucaj. Jucer navecer sam osjetila jaku bol dolje u trbuhu i kao da cu dobiti M, ali na kraju je bilo samo kap smeckaste krvi i bijeli iscjedak. Danas cijeli dan nista krvi, samo bijelkasti iscjedak. M bi trebala doci za 4 dana. Jel moguce da se radi o implantacijskom krvarenju? Nisam jos radila test jer sam vec prije tako unaprijed i uvijek bi bili negativni i razocaram se.
Hvala vam.☺️
Svakako je moguce i nije za odbacit tu mogucnost ... ja znam da se razocarate sve smo mi to prosle ali nikako drugacije nemozemo saznat dal smo trudne il ne 😁jel tako? Komotno danas il sutra mozete kupiti test od 10 mlu osjetljivosti i provjeriti svakako bi trebala biti barem sjenica posto je ovulacija bila 2.11...javite i sretno😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala vam.☺️
Svakako je moguce i nije za odbacit tu mogucnost … ja znam da se razocarate sve smo mi to prosle ali nikako drugacije nemozemo saznat dal smo trudne il ne 😁jel tako? Komotno danas il sutra mozete kupiti test od 10 mlu osjetljivosti i provjeriti svakako bi trebala biti barem sjenica posto je ovulacija bila 2.11…javite i sretno😊
Draga Mareeeee, hvala na odgovoru.☺️
Ujutro zuckasti gusti iscjedak bez imalo krvi, ali test Clearblue negativan nazalost. Za 3 dana je ocekivana M, nadam se da nece doc. E i grudi su mi danas jako osjetljive i prosirene bradavice i vidljive vene. Strpit cu se jos malo pa opet napravit test. :)
Hvala vam.☺️
Svakako je moguce i nije za odbacit tu mogucnost … ja znam da se razocarate sve smo mi to prosle ali nikako drugacije nemozemo saznat dal smo trudne il ne 😁jel tako? Komotno danas il sutra mozete kupiti test od 10 mlu osjetljivosti i provjeriti svakako bi trebala biti barem sjenica posto je ovulacija bila 2.11…javite i sretno😊
DragaMareeeee, hvala na odgovoru.☺️
Ujutro zuckasti gusti iscjedak bez imalo krvi, ali test Clearblue negativan nazalost. Za 3 dana je ocekivana M, nadam se da nece doc. E i grudi su mi danas jako osjetljive i prosirene bradavice i vidljive vene. Strpit cu se jos malo pa opet napravit test. :)
Ja vam u ni jednoj trudnoci nisam imala bolove u grudima vec samo u bradavicama....kad su me boljele grudi dosla bi menga .... svakako sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav zene majke kraljice! Jucer sam putem testa dobila prvi + i narucena sam u utorak za pregled. Ali mene tako muce ti bolovi i grcevi u donjem dijelu trbuha. Pocelo je par dana prije neocekivane M, pa sam vec danima nosila uloske jer sam mislila da cu dobiti pa me i nije toliko zamaralo. Ali sada kako znam da sam trudna najvise psihicki utjece jer me strah tih bolova. Osjetim lagani pritisak, a tu i tamo me i jace probode u predjelu jajnika, posebno na neke brze pokrete. Ima li netko tko je to prosao da bar malo odahnem dok ne obavim pregled.😭
Sortiraj odgovore
Najstariji