Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivaax
    03. Studeni 2023. 10:59

Da se nadovezem, pod prvi put mislim na tu klamidiju, prije tog pozitivinog testa, i spontanog nisam imala nikakve tegobe kojima bi se dalo naslutiti da imam infekciju. 

Jeleenaa
    06. Studeni 2023. 07:40

Pozdrav
    Uvijek sam prije menstruacije dobijala par bubuljica po licu. Zanima me da li nekome kome su se javljale, da li su se javile i prije trudnoce? Sada kako zelim da zatrudnim cim se pojave sama sebi pozelim srecu drugi put.

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

Jelušićkaa
    06. Studeni 2023. 08:28

Jeleenaa

Pozdrav
    Uvijek sam prije menstruacije dobijala par bubuljica po licu. Zanima me da li nekome kome su se javljale, da li su se javile i prije trudnoce? Sada kako zelim da zatrudnim cim se pojave sama sebi pozelim srecu drugi put.

Jesu meni. Simptomi isti kao da ću dobiti sve 😉

Jeleenaa
    06. Studeni 2023. 08:48

Jelušićkaa

Jeleenaa

Pozdrav

Jesu meni. Simptomi isti kao da ću dobiti sve 😉

Znaš da mi je drago to da čujem. Ovako čim se neka pojavi prije menstruacije odmah se razočaram. Sada će nada ipak duže biti prisutna

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

• L26
    06. Studeni 2023. 19:33

Pozdrav, imam redovite cikluse 26 dana. Dan prije ovulacije, muž je imao "izbjeglicu",. M sam trebala dobiti jučer, ali nikakvih naznaka. 
    Osjetim tu i tamo neke blage grčeve u trbuhu ako stalno radim nešto, al to ima već tjedan dana da mi je tako.
    Inače dan prije M osjetim užasne grčeve, dobijem proljev, sad apsolutno ništa. U petak sam radila test, pokazala se neka blijeda crtica, danas sam radila clearblue digitalni i pokazao minus.
    Sa prvom trudnoćom 3 dan izostanka M, plusić se vidio bez problema.
    Učitala bih slike, al ne znam kako.

Mareeeee3112
    07. Studeni 2023. 07:42

L26

Pozdrav, imam redovite cikluse 26 dana. Dan prije ovulacije, muž je imao "izbjeglicu",. M sam trebala dobiti jučer, ali nikakvih naznaka.
    Osjetim tu i tamo neke blage grčeve u trbuhu ako stalno radim nešto, al to ima već tjedan dana da mi je tako.
    Inače dan prije M osjetim užasne grčeve, dobijem proljev, sad apsolutno ništa. U petak sam radila test, pokazala se neka blijeda crtica, danas sam radila clearblue digitalni i pokazao minus.
    Sa prvom trudnoćom 3 dan izostanka M, plusić se vidio bez problema.
    Učitala bih slike, al ne znam kako.

Photo to forum upisite  u google stavite sliku i copyrajte link tu 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

valentina98
    07. Studeni 2023. 21:30

Pozdrav drage, jako davno sam bila zadnji puta na ovom forumu. 
    Obadvije trudnoce su se desile bez nekih brzih simptoma. 
    Radimo na trecoj bebi od ovog mjeseca, O je bila 27 ili 28.10 po jakom iscjedku i bolovima u jajnicima. Odnos najblizi ovulaciji je bio 30.10. Od 03.10 imam lagano ziganje u lijevom jajniku. Vec dva puna dana me boli dole u ledjima, od bolova ne mogu spavat, nije ostra bol nego ne znam kako bi ja to opisala. Na momente imam bolne grudi, takodjer na momente imam blage menstrualne grceve ali nisu ni priblizno jaki kao kad trebam dobiti mengu uz to kad trebam dobiti bolovi mi se sire u noge ali sada ne. Iscjedak je ponekad bijel, ponekad kao kod ovulacije, ponekad ga ni nema. Ih da, bez mirisa. Urin mi takodjer ima intenzivan miris no ne svaki puta. I idem pisat kao luda i stalno sam zedna. Ja znam da je jos rano, da su odnosi bili poslije ovulacije i da sanse nisu bas velike da sam trudna, ali me eto ipak zanima da li itko imao ovako rane simptome? 
    Hvala vam. ☺️

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Mareeeee3112
    08. Studeni 2023. 10:08

valentina98

Pozdrav drage, jako davno sam bila zadnji puta na ovom forumu.
    Obadvije trudnoce su se desile bez nekih brzih simptoma.
    Radimo na trecoj bebi od ovog mjeseca, O je bila 27 ili 28.10 po jakom iscjedku i bolovima u jajnicima. Odnos najblizi ovulaciji je bio 30.10. Od 03.10 imam lagano ziganje u lijevom jajniku. Vec dva puna dana me boli dole u ledjima, od bolova ne mogu spavat, nije ostra bol nego ne znam kako bi ja to opisala. Na momente imam bolne grudi, takodjer na momente imam blage menstrualne grceve ali nisu ni priblizno jaki kao kad trebam dobiti mengu uz to kad trebam dobiti bolovi mi se sire u noge ali sada ne. Iscjedak je ponekad bijel, ponekad kao kod ovulacije, ponekad ga ni nema. Ih da, bez mirisa. Urin mi takodjer ima intenzivan miris no ne svaki puta. I idem pisat kao luda i stalno sam zedna. Ja znam da je jos rano, da su odnosi bili poslije ovulacije i da sanse nisu bas velike da sam trudna, ali me eto ipak zanima da li itko imao ovako rane simptome?
    Hvala vam. ☺️

Test od 10 mlu i mogla bi biti vec sjena za koliko trebate dobiti meni je na 9 dpo od ovulacije bilo pozitivno?!

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

valentina98
    08. Studeni 2023. 12:01

Mare hvala ti na odgovoru, pa evo napravila sam ga, ali nije sa prvim urinom, ja ga napravila i pobjegla na pol sata van iz wca 🤣 znam da se rezultati trebaju ocitati odma no😆🤭 
    Meni sad nije jasno sta je ovo?🤣 nit je normalne debljine crta niti je “cijela” do pola je. I test se zaje*ava samnom🤣
    https://ibb.co/DfmT7Qr%0A
    https://ibb.co/5khMLT1

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    08. Studeni 2023. 12:05

https://ibb.co/DfmT7Qr

https://ibb.co/5khMLT1

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.