Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • karlak
    30. Studeni 2023. 15:17

Marina95

Pozdrav cure,
    Počeli smo raditi na 2. bebici, sinčić se primio od prve.
    Plodni dani su bili od 27.10. do 02.11. Dan ovulacije 1.11. po menstrualnom kalendaru, po simptomima bih rekla da je bila dan ranije. Trudili smo se sve te dane i nakon….

Od jučer 8.11., imam neke neobične simptome koje nemam inače u pmsu. Cice me lagano bole,probadanje u jadnicima,povremene vrtoglavice i mučnine i jaaako sam umorna…
    Mjesečnicu trebam dobiti 15.11.
    Što mislite,jel rano za simptome trudnoće ili me pojela želja pa umišljam? Kad ste najranije radile test?

Meni je tamo sada… napravila test danas doduse 7 dana prije M i negativan ali mislim da je jos ranoo 23.je bila O 7.12 trebam dobiti ali simptomi su mi tuu, grcevi u donjem dijelu leda i trbuha, blagi umor i pospanost, povremena vrtoglavica, jucer kao da mi je bazalna temp bila povisena i bijeli mlijecni iscjedak.. sve vise mislim da si umisljavam ali ne znaam, nije me previse pokolebao danasnji test jer je pre rano napravit cu u ponedjeljak jos jedan ili ako izostane M, nadam se plusicu🙏🏼

Mareeeee3112
    30. Studeni 2023. 15:32

karlak

Marina95

Pozdrav cure,
    Plodni dani su bili od 27.10. do 02.11. Dan ovulacije 1.11. po menstrualnom kalendaru, po simptomima bih rekla da je bila dan ranije. Trudili smo se sve te dane i nakon….

Od jučer 8.11., imam neke neobične simptome koje nemam inače u pmsu. Cice me lagano bole,probadanje u jadnicima,povremene vrtoglavice i mučnine i jaaako sam umorna…
    Što mislite,jel rano za simptome trudnoće ili me pojela želja pa umišljam? Kad ste najranije radile test?

Meni je tamo sada… napravila test danas doduse 7 dana prije M i negativan ali mislim da je jos ranoo 23.je bila O 7.12 trebam dobiti ali simptomi su mi tuu, grcevi u donjem dijelu leda i trbuha, blagi umor i pospanost, povremena vrtoglavica, jucer kao da mi je bazalna temp bila povisena i bijeli mlijecni iscjedak.. sve vise mislim da si umisljavam ali ne znaam, nije me previse pokolebao danasnji test jer je pre rano napravit cu u ponedjeljak jos jedan ili ako izostane M, nadam se plusicu🙏🏼

Ako stalno mjerite bazalnu pravilno onda valjda znate dal vam je poviseno...7 dan je svakako prerano a na 9 il 10 evwntualno s 10 mlu testom svakako sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• karlak
    30. Studeni 2023. 15:53

Mareeeee

karlak

Marina95

Pozdrav cure,

Ako stalno mjerite bazalnu pravilno onda valjda znate dal vam je poviseno…7 dan je svakako prerano a na 9 il 10 evwntualno s 10 mlu testom svakako sretno

Nisam mjerila nikako, isla sam po osjecaju kak inace jer poznajem svoje tijelo pa nisam imala osjecaj povisene temp ovih dana.. budem opet napravila test 2 dana prije M ili ako izostane, hvala vam!

Mareeeee3112
    30. Studeni 2023. 20:57

karlak

Mareeeee

karlak

Marina95

Pozdrav cure,

Ako stalno mjerite bazalnu pravilno onda valjda znate dal vam je poviseno…7 dan je svakako prerano a na 9 il 10 evwntualno s 10 mlu testom svakako sretno

Nisam mjerila nikako, isla sam po osjecaju kak inace jer poznajem svoje tijelo pa nisam imala osjecaj povisene temp ovih dana.. budem opet napravila test 2 dana prije M ili ako izostane, hvala vam!

Ako niste mjerili nikako onda kako znate dal vam je bazalna povisena...ona vam se mjeri svaki dan u isto vrijeme cim se otvore oci. Bez mrdanja okolo i najbolje vaginalno il rektalno.... nikako ne ispod pazuha i ne preporucam u ustima jer mozda eto soavate otvorenim ustima pa nije bas to mjerodavno...
    Tjelesna temp nije isto sto i bazalna ...i npr ja tjelesnu i pred mengu sam znala imat 37.3 ... dok kad sam ostala trudna bazalna bi mi bila svakako iznad 36.9... ali to trebate mjerit duze vrijeme kako bi shvatili svoj ciklus i tempice....
    Svakako probajte s testicem za koji dan...sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• iborian
    02. Prosinac 2023. 23:11

Pozdrav svima! Evo vec satima citam vasa iskustva, pa reko bolje da vas pitam..mozda je netko imao slicno iskustvo, nego da me neizvjesnost izjeda.
    Naime menstrualni ciklusi mi traju 29-32 dana.19. Dana ciklusa imali smo odnos, s tim da sam taj dan ( prije odnosa) primjetila prozirni rastezljivi iscjedak, po aplikaciji ispada da su mi je ovulacija bila gotova prije dva dana. E sad.. opet po aplikaciji m je trebala stici jucer, no osim kratkotrajnog probadanja ( kao tisucu iglica) i osjecaja da stize...nista. danas cijeli dan imam osjecaj da cu procuriti odem na wc..nista. grudi u pmsu budu povecane i bolne, ovog puta su se smanjile haha, ne bole, lice ocajno kao pred m. i dogadja mi se zadnjih par dana da mi najednom bude mucno, pretpostavila sam, onda kad sam gladna. ( Sto inace nije slucaj) obracam vam se jer me zanima da li je uopce moguce da sam trudna? I ako mislite da da kada je najbolje napraviti test? Ne zelim zuriti pa se razocarati a strah me da si nisam umislila.
    Hvala :)

Mareeeee3112
    03. Prosinac 2023. 11:28

iborian

Pozdrav svima! Evo vec satima citam vasa iskustva, pa reko bolje da vas pitam..mozda je netko imao slicno iskustvo, nego da me neizvjesnost izjeda.
    Naime menstrualni ciklusi mi traju 29-32 dana.19. Dana ciklusa imali smo odnos, s tim da sam taj dan ( prije odnosa) primjetila prozirni rastezljivi iscjedak, po aplikaciji ispada da su mi je ovulacija bila gotova prije dva dana. E sad.. opet po aplikaciji m je trebala stici jucer, no osim kratkotrajnog probadanja ( kao tisucu iglica) i osjecaja da stize…nista. danas cijeli dan imam osjecaj da cu procuriti odem na wc..nista. grudi u pmsu budu povecane i bolne, ovog puta su se smanjile haha, ne bole, lice ocajno kao pred m. i dogadja mi se zadnjih par dana da mi najednom bude mucno, pretpostavila sam, onda kad sam gladna. ( Sto inace nije slucaj) obracam vam se jer me zanima da li je uopce moguce da sam trudna? I ako mislite da da kada je najbolje napraviti test? Ne zelim zuriti pa se razocarati a strah me da si nisam umislila.
    Hvala :)

Napravi test ...i to je to ...nismo carobnice da znamo dal si trudna il ne.😊😊.. slobodno napravi test ukoliko ti je vec trebala doc ako je negativan nisi trudna ...i cekaj mengu mozda se samo ciklus produzio

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• iborian
    03. Prosinac 2023. 11:59

Hvala Maree, samo me bilo strah da ne uranim sa testom. 🙂

Mareeeee3112
    03. Prosinac 2023. 12:22

iborian

Hvala Maree, samo me bilo strah da ne uranim sa testom. 🙂

Nikako slobodno napravi ❣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• likbratz
    28. Prosinac 2023. 20:17

Caooo cure i zene. Naime ja i muz smo vec godinu dana u braku i citavu godinu se ne cuvamo. Zelimo bebu. Ja sam radila sve nalaze hormonske i sve uredno, u njega uredna spermokultura ali spermogram je isao par puta nedovoljno uzorka optereti se jadan. Sad mi je vrijeme za 5 dana dobiti, ali vec 3.dan me uzasno bole jajnici na trenutke,ostra ili ti ga nekako tupa podmukla bol, kao da me cijela maternica boli. Malo cesce idem piskiti nego inace. Imala sam kao neki mucninu jucer i bol zeluca ali nista strasno. Danas mi je 9dpo radila test i negativan.. da li da se nadaaam necemu😭

• likbratz
    28. Prosinac 2023. 20:43

likbratz

Caooo cure i zene. Naime ja i muz smo vec godinu dana u braku i citavu godinu se ne cuvamo. Zelimo bebu. Ja sam radila sve nalaze hormonske i sve uredno, u njega uredna spermokultura ali spermogram je isao par puta nedovoljno uzorka optereti se jadan. Sad mi je vrijeme za 5 dana dobiti, ali vec 3.dan me uzasno bole jajnici na trenutke,ostra ili ti ga nekako tupa podmukla bol, kao da me cijela maternica boli. Malo cesce idem piskiti nego inace. Imala sam kao neki mucninu jucer i bol zeluca ali nista strasno. Danas mi je 9dpo radila test i negativan.. da li da se nadaaam necemu😭

Zaboravila sam naglasiti kratkotrajne glavobolje i vrtoglavice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.