Caooo cure i zene. Naime ja i muz smo vec godinu dana u braku i citavu godinu se ne cuvamo. Zelimo bebu. Ja sam radila sve nalaze hormonske i sve uredno, u njega uredna spermokultura ali spermogram je isao par puta nedovoljno uzorka optereti se jadan. Sad mi je vrijeme za 5 dana dobiti, ali vec 3.dan me uzasno bole jajnici na trenutke,ostra ili ti ga nekako tupa podmukla bol, kao da me cijela maternica boli. Malo cesce idem piskiti nego inace. Imala sam kao neki mucninu jucer i bol zeluca ali nista strasno. Danas mi je 9dpo radila test i negativan.. da li da se nadaaam necemu😭
9 dpo je rijetko kad pozitivan i to mora biti onaj test od 10 mlu i prvin jutarnjim urinom svakako probajte za dva dana isto s najosjetljivijim testicem
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Danas opet negativan test 10dpo-radjen clearblue 6dana prije. I dalje nepodnisljiva bol jajnika, u roku 3h piskila sam 8x… imam nadu ali ovi testovi mi je sruse. I imam nadu ali i skepticna sam.😭
Meni je prva beba tek na 13 dpo pokazala plus i to na testu od 10 mlu jako slaba linija... probajte za dva dana a ne svaki dan... a ako je neg onda se se prehladili ili nesto drugi mjesec druga sansa..polako
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Drage zene,
Nakon par mjeseci iscekivanja i citanja sve do jedne vase poruke i objave, suza, brige i smijeha. Ugledala sam ja svoj pozitivan test na trudnocu. Ne znam kako opisati ovaj osjecaj.. presretna, ispunjena, zbunjena, uplasena, voljena.. i dalje je to samo test, ali se nadam da ce za koji tjedan i kod ginekologa sve proci u redu ❤️
Zelim Vam pomoci tako sto cu vam pokusati objasniti svoje simptome.
Radili smo sve plodne dane na bebi, provjeravala sam plodnost pomocu trakica za ovulaciju.
Bol u trbuhu poput menstrualnih, puno blaze, poceli su 4-5 dana prije ocekivane menge, tu i tamo koji grc ali totalno neprimjetno. Bol u grudima samo na dodir. Jedino sto mi je bilo “cudno” je knedla u grlu koja me tjerala na podrigivanje i za Bozic sam bila u “zapusenom” prostoru, nije mi smetao miris nego me nos iritirao, svrbio, curio, kihala sam, te cim sam dosla u stan, prestalo je.
Nadam se da cu nekome pomoci❤️ sretno svima
*rani spontani- 01.24
Drage zene,
Nakon par mjeseci iscekivanja i citanja sve do jedne vase poruke i objave, suza, brige i smijeha. Ugledala sam ja svoj pozitivan test na trudnocu. Ne znam kako opisati ovaj osjecaj.. presretna, ispunjena, zbunjena, uplasena, voljena.. i dalje je to samo test, ali se nadam da ce za koji tjedan i kod ginekologa sve proci u redu ❤️
Zelim Vam pomoci tako sto cu vam pokusati objasniti svoje simptome.
Radili smo sve plodne dane na bebi, provjeravala sam plodnost pomocu trakica za ovulaciju.
Bol u trbuhu poput menstrualnih, puno blaze, poceli su 4-5 dana prije ocekivane menge, tu i tamo koji grc ali totalno neprimjetno. Bol u grudima samo na dodir. Jedino sto mi je bilo “cudno” je knedla u grlu koja me tjerala na podrigivanje i za Bozic sam bila u “zapusenom” prostoru, nije mi smetao miris nego me nos iritirao, svrbio, curio, kihala sam, te cim sam dosla u stan, prestalo je.
Nadam se da cu nekome pomoci❤️ sretno svima
Zelim vas sve najbolje i laganu trudnocu,kao i porod. Takodje zelim svima da se ostvare kao roditelji,kako sebi tako i ostalima. Bas budem sretna kada vidim ovakve komentare.
Sretno🤍
Pozdrav mame..i ja sam nova ovdje..2 uspjesne trudnoce ( decko 7 godina curica 4 godine) i 2 neuspjesne (7 tjedana i druga od 5 mjeseci)
Vec 4 godine se ne pazimo,,do duse muz je naterenu,,zadnjih 4 mjeseca je tek doma..ii siilno zelim jos jednu bebicu..zadnja m od 13 do 17og prosinca..dosao je kuci 23.12 i od tada se nismo pazili..sutra trebam dobiti s tim da sam zadnjih 6 dana stalno trcala povracati,sve mi smeta..danas blago povisena temp i u 2 navrata rozi iscjedak kod brisanja nakon wc-a na kojem sam takodjer vec 3 dana puno cesce..dali mislite da se imam cemu nadati..??prosle dvije trudnoce sam znala po cickama da je to to jer su bile kao baloni..sada nista..nebi bila tako nestrpljiva ali radim fizicki tezak posao a strah me zbog onih spontanih..a opet bojim se ako kupim test da cu istog momenta dobiti M
Sortiraj odgovore
Najstariji