Pozdrav
Prvi put se javljam na ovoj temi.
Znaci 9.6.23 sam saznala sa sam trudna simptome sam imala kao sto su bolne grudi,bolovi u trbubu,udebljala sam 2 kile,jela sam povrce sto.inace ne jedem i gadila mi kava jednostavno je nisam mogla piti.
I colu sam odjednom prestala inace colu pijem po cijele dane ali u toj trudnoci nisam imala zelju da je pijem gadilo mi se.
I imala sam jedan problem kada sam znala da jedem pojedem malo i kad hocu jos jednu zlicu da ponedem tjera me da povracam i morala sam prestati da jedem.
I kraj 3 mj trudnoce ipak sam morala da idem na ciscenje jer srce je stalo.
I od 8 mjeseca nakon sto je sve proslo ponovo pokusavam da ostanem trudna i sada mi opet kasni kao sto mi je i tada kasnilo al ovaj put sam napravila nakon 7 dana kasnjenja test ali na vecer sam radila i pokazalo je veliki minus.
Grudi me bole al ne kao u prvoj trudnoci samo na dodir i u trbuhu kao da cu svaki cas dobiti.
Pa mi nije jasno dali sam ja krivo uradila test ili je prerano ,i ili moze da bude infekcija/upala pa da radi toga da kasni.
Prvi dan menstruacije je bio 29.11.23.do 3.12.23
I trebala sam dobiti 31.12 al nisam pa me zanima vase misljenje
Pozdrav
Prvi put se javljam na ovoj temi.
Znaci 9.6.23 sam saznala sa sam trudna simptome sam imala kao sto su bolne grudi,bolovi u trbubu,udebljala sam 2 kile,jela sam povrce sto.inace ne jedem i gadila mi kava jednostavno je nisam mogla piti.
I colu sam odjednom prestala inace colu pijem po cijele dane ali u toj trudnoci nisam imala zelju da je pijem gadilo mi se.
I imala sam jedan problem kada sam znala da jedem pojedem malo i kad hocu jos jednu zlicu da ponedem tjera me da povracam i morala sam prestati da jedem.
I kraj 3 mj trudnoce ipak sam morala da idem na ciscenje jer srce je stalo.
I od 8 mjeseca nakon sto je sve proslo ponovo pokusavam da ostanem trudna i sada mi opet kasni kao sto mi je i tada kasnilo al ovaj put sam napravila nakon 7 dana kasnjenja test ali na vecer sam radila i pokazalo je veliki minus.
Grudi me bole al ne kao u prvoj trudnoci samo na dodir i u trbuhu kao da cu svaki cas dobiti.
Pa mi nije jasno dali sam ja krivo uradila test ili je prerano ,i ili moze da bude infekcija/upala pa da radi toga da kasni.
Prvi dan menstruacije je bio 29.11.23.do 3.12.23
I trebala sam dobiti 31.12 al nisam pa me zanima vase misljenje
Nije trudnoca javite se kod ginekologa na pregled...
Da je test bi odavno bio pozitivan
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav drage .Nova sam ovde pa me zanima i vase misljenje.
Vec dugo radimo na bebi.Imam blago policisticne jajnike.
Mjesecnica nekad dodje tacno a nekad ne.Ovaj mjesec je dosla tacno.S tim da sam imala blago krvarenje prvi dan i blaze bolove ali mi je dolazila nesvjestica i znojevi i nagoni za povracanjem.Krvarenje trajalo do juce ujutro.Od juce ujutro do sad skoro nikako nema samo tacka jedna bude.I blagi grcevi
Da li je moguce da se radi o ranoj trudnoci? I da naglasim od nove godine vucem mucninu .
Pa eto ako je neka imal slicno .Hvala unaprijed na odgovoru ❤️
Samka
Mjesecnica nekad dodje tacno a nekad ne.Ovaj mjesec je dosla tacno.S tim da sam imala blago krvarenje prvi dan i blaze bolove ali mi je dolazila nesvjestica i znojevi i nagoni za povracanjem.Krvarenje trajalo do juce ujutro.Od juce ujutro do sad skoro nikako nema samo tacka jedna bude.I blagi grcevi
Da li je moguce da se radi o ranoj trudnoci? I da naglasim od nove godine vucem mucninu .
Pa eto ako je neka imal slicno .Hvala unaprijed na odgovoru ❤️
Hej pa jesi napravila test???? Po ovome sta si npisala mislim da je ipal bila menstruacija...no svakako napravi test pa ces znat s obzirom da imas neredovite cikluse iliti pcos...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pa eto ako je neka imal slicno .Hvala unaprijed na odgovoru ❤️Hej pa jesi napravila test???? Po ovome sta si npisala mislim da je ipal bila menstruacija…no svakako napravi test pa ces znat s obzirom da imas neredovite cikluse iliti pcos…
Test je negativan al sam u svakom slucaju narucila se ginekologu.On kaze da moze bit i trudnoca pa cekamo tek nedjelju da vidimo sta ce biti.Hvala puno na odg
Samka
Pa eto ako je neka imal slicno .Hvala unaprijed na odgovoru ❤️Hej pa jesi napravila test???? Po ovome sta si npisala mislim da je ipal bila menstruacija…no svakako napravi test pa ces znat s obzirom da imas neredovite cikluse iliti pcos…Test je negativan al sam u svakom slucaju narucila se ginekologu.On kaze da moze bit i trudnoca pa cekamo tek nedjelju da vidimo sta ce biti.Hvala puno na odg
Ako je test negativan nakon krvarenja implatacija bi s vec desila svakom slucaju sretno naredni ciklus
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav curke, nedavno sam radila test na kojem je bila slabasna crtica tocno nakon 5 min koju sam vidjela samo pod suncem, nakon nekog vremena je nestala pa me zanima jel postoji mogućnost da je premala trudnoca pa se zbog tog to dogodilo ili? Također prije toga mi je M kasnila ali to je normalno kod mene, stigla je ali imala sam krvarenje koje je trajalo nesto krace nego inace. Postoji li mogućnost da ovdje stavim sliku da vidim jel umisljam ili i vi vidite isto 😂😅
Pozdrav curke, nedavno sam radila test na kojem je bila slabasna crtica tocno nakon 5 min koju sam vidjela samo pod suncem, nakon nekog vremena je nestala pa me zanima jel postoji mogućnost da je premala trudnoca pa se zbog tog to dogodilo ili? Također prije toga mi je M kasnila ali to je normalno kod mene, stigla je ali imala sam krvarenje koje je trajalo nesto krace nego inace. Postoji li mogućnost da ovdje stavim sliku da vidim jel umisljam ili i vi vidite isto 😂😅 hvala puno
Ćao cure.Zanima me vase iskustvo u ranoj trudnoci,Naime trebam dobiti kroz nekih 5-6 dana,a prije par dana mi se pojavio oskudni rozi iscjedak I trajao je svega jedan dan,samo Onda kad stavim wc papira,na njemu bude malo.I nestalo je.To mi se nikada nije desavalo,test sam radila za koji je naravno bilo rano,bio je negativan.pa ako koja ima iskustva sa Tim rozim iscjedkom,da je radila test prije izostanka,da je bio negativan,a kasnije se ispostavilo da je trudna,neka pise svoje iskustvo ?
Sortiraj odgovore
Najstariji