Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

mare27

dao Bog da upoznaš još jedan Tina0208

Bit će to brzo, dat će Bog! 
    Prioni na pripreme za vjenčanje, svaki slobodan trenutak iskoristi za maženje sa budućim suprugom 

Krešimir 19.08.2014. <3

Lilica

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

uzivaj u vjencanju draga, doci ce i bebica, tako je i meni. sad mozda i zbog stresa ne ide, nije lako planirati svadbu 

• mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Ma ja sam uvjerena da je Srpanj tvoj mjesec :*

mare27

Broj poruka: 734

Prijavi adminu

ma jedan će mjesec sigurno bit moj

• mama@

Prijavi adminu

Ona crvena još nije došla, a ni test nije pozitivan...tak da....
    ne znam...čekam još nešto...

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

mama2

Ona crvena još nije došla, a ni test nije pozitivan…tak da….
    ne znam…čekam još nešto…

Čekaj još malo, možda test bude pozitivan... 

Krešimir 19.08.2014. <3

• mama@

Prijavi adminu

MarijaŠ budem radila ponovno u srijedu ili četvrtak. tad će mi kasniti neka 4-5 dana. Još uvijek se nadam 

• koki7

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Pozdrav svima, nova sam ovdje i moram priznati da mi je puno lakse kad citam vasa iskustva. Naime jucer sam dobila drugi potvrdni plusic nakon treceg dana izostanka M, sto bi znacilo da sam u petom tjednu trudnoce. U ponedjeljak imam prvi zakazani pregled kod gin. Ono sto me muci je sto nemam uobicajenih simptoma trudnoce osim povremene glavobolje (koju inace nikada nemam) i osjecaja zatezanja u trbuhu, malo sam emocionalno osjetljivija nego inace   i naravno izostanka M , no nikakve mucnine ni bolne grudi nisu prisutne. Da li je netko imao slicna iskustva? 

mare27

Broj poruka: 734

Prijavi adminu

čestitam kokl7!

Mum of four

Broj poruka: 848

Prijavi adminu

koki7

Pozdrav svima, nova sam ovdje i moram priznati da mi je puno lakse kad citam vasa iskustva. Naime jucer sam dobila drugi potvrdni plusic nakon treceg dana izostanka M, sto bi znacilo da sam u petom tjednu trudnoce. U ponedjeljak imam prvi zakazani pregled kod gin. Ono sto me muci je sto nemam uobicajenih simptoma trudnoce osim povremene glavobolje (koju inace nikada nemam) i osjecaja zatezanja u trbuhu, malo sam emocionalno osjetljivija nego inace   i naravno izostanka M , no nikakve mucnine ni bolne grudi nisu prisutne. Da li je netko imao slicna iskustva? 

Da tako je i meni bilo,samo izostanak M,povremena glavobolja,a o emocijama da ni ne govorim...napravili test naravno bio pozitivan,nakon toga su došle i mučnine koje su trajale tri mjeseca po cijele dane....
    Ali neke trudnice ni nemaju mučnine tokom cijele rudnoće (sretnice)

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.