Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    10. Lipanj 2014. 16:13

uzivaj u vjencanju draga, doci ce i bebica, tako je i meni. sad mozda i zbog stresa ne ide, nije lako planirati svadbu 

• mama@
    11. Lipanj 2014. 07:49

Ma ja sam uvjerena da je Srpanj tvoj mjesec :*

mare27
    11. Lipanj 2014. 18:04

ma jedan će mjesec sigurno bit moj

• mama@
    16. Lipanj 2014. 13:43

Ona crvena još nije došla, a ni test nije pozitivan...tak da....
    ne znam...čekam još nešto...

• mama@
    16. Lipanj 2014. 20:20

MarijaŠ budem radila ponovno u srijedu ili četvrtak. tad će mi kasniti neka 4-5 dana. Još uvijek se nadam 

• koki7
    02. Kolovoz 2014. 10:24

Pozdrav svima, nova sam ovdje i moram priznati da mi je puno lakse kad citam vasa iskustva. Naime jucer sam dobila drugi potvrdni plusic nakon treceg dana izostanka M, sto bi znacilo da sam u petom tjednu trudnoce. U ponedjeljak imam prvi zakazani pregled kod gin. Ono sto me muci je sto nemam uobicajenih simptoma trudnoce osim povremene glavobolje (koju inace nikada nemam) i osjecaja zatezanja u trbuhu, malo sam emocionalno osjetljivija nego inace   i naravno izostanka M , no nikakve mucnine ni bolne grudi nisu prisutne. Da li je netko imao slicna iskustva? 

mare27
    02. Kolovoz 2014. 10:42

čestitam kokl7!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.