Pozdrav ljudi. Od petka (15.01.) imam bolove u donjem dijelu trbuha , a 14.01. sam imala i obilni iscjedak. Odnos smo imali 08., 09 i 10.01 s tim da mi je 09.01 bio dan ovulacije. Inače su mi menstruacije redovne i bolovi u trbuhu se dese dan-dva prije, ali nisu ni slični ovima. Jel to mogući simptom rane trudnoće?
Menstruacija bi trebala doći 23.01., ali s obzirom da sam jednom već imala spontani ne mogu dočekati pa sam mislila da kupim raniji test. Ne znam koliko je to pouzdano?
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Pozdrav, još ti je rano raditi test, nemoj se razočarati ako bude negativan. Ja sam napravila tri dana prije očekivane menstruacije i jedan test je pokazao minus a clear Blue digitalni je pokazao plusic...i sad sam trudna 11 tjedana ☺️
Ja kao neki PR Clear Blue testova, ali stvarno se pokazao najosjetljivijim.. i to čak nije bila ni prva jutarnja mokraća.
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Pozdrav. Imam 28 godina i u septembru 2019 sam rodila. Od tada samo jednom sam imala menstruaciju, u julu prosle godine. Dojim, mada sad je to 1-2 puta dnevno. Pokusavamo vec duze vrijeme ali nista se ne desava.
Eh sad. Odnos smo imali 7.01. Da bih ja 12.01. na papiru vidjela gusci iscjedak prosaran krvlju. Uz to osjetila sam bolove u desnom jajniku. Od tada imam nekakve napadaje gladi a taj iscjedak se pojavio opet u cetvrtak, 15.01.
Imam onako tupe bolove u stomaku, bole me misici, konstantno sam malaksala i spava mi se. Je li imala neka slicne simptome a da se ispostavilo da je trusnoca u pitanju? Uzasno me strah kupiti test a i necu biti u mogucnosti jos par dana da ga uzmem tako da bih voljela znati ima li barem malkice nade. Hvala punooo
Pozdrav, još ti je rano raditi test, nemoj se razočarati ako bude negativan. Ja sam napravila tri dana prije očekivane menstruacije i jedan test je pokazao minus a clear Blue digitalni je pokazao plusic…i sad sam trudna 11 tjedana ☺️
Ja kao neki PR Clear Blue testova, ali stvarno se pokazao najosjetljivijim.. i to čak nije bila ni prva jutarnja mokraća.
Hvala na odgovoru. Iskreno ne nadam se previše, al opet bi s druge strane voljela. Mislim da bi mi srce bilo na mjestu da bi mogla ipak kupiti test i to taj clear blue za rano otkrivanje trudnoće. Svi ih hvale valjda onda stvarno valjaju🙉
I čestitke i sretnoo💗💗
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Pozdrav žene opet ja.
Ujutro nakon 10min ove linije na lijevom testu nije bilo, već je postojala jedva vidljiva linija samo pod određenim kutom za koju sam mislila da umišljam. A ovaj desni test je od jučer popodne. Nakon što sam došla s posla na testu koji je rađen danas s prvom jutarnjom mokraćom pojavila se druga crtica. Ne znam da li je to evaporacijska linija ili moguća trudnoća?? I zašto onda na testu od jučer još uvijek se nije pojavila ta druga crtica ako je samo evaporacijska linija? (e da ovo nije hrvatski clearblue pa umjesto plusa dolaze dvije crte)
Fotkica u nastavku :
https://ibb.co/zxZmXNr
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Po meni je ovo trudnoća, ali samo ako se crtica pojavila unutar 10min od pravljenja testa... pokušaj s digitalnim clear Blue testom on pokaže na ekrancicu ili plus ili minus i nema zabune ☺️
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Po meni je ovo trudnoća, ali samo ako se crtica pojavila unutar 10min od pravljenja testa… pokušaj s digitalnim clear Blue testom on pokaže na ekrancicu ili plus ili minus i nema zabune ☺️
Nakon 10minuta je postojala crtica ali samo pod određenim kutom i stvarno sam mislila da umišljam zbog prevelike želje. Imam još dva dana do menge možda da pričekam još dan pa ponovo provjerim. S jedne strane me strah zbog prethodnog spontanog pa bi sad htjela čim ranije znati, zbog fizičkog posla koji radim. Pd simptoma mi se i dalje ništa dodatno nije pojavilo, samo stalno osjećam kao neku vlažnost dole, ali nemam ni prištiće koje inače dobijem pred M, a ni bolove u leđima pa mi je to čudno. Jooj jesam stvarno luda🙉🙉🙈🙈
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Pozdrav svima.
Menstruacija mi kasni vec tri dana a imam bolove dole u trbuhu.
Iskustva ?
Pozdrav cure koje se trudite i cekate plusice!! Ja sam friska trudnica (7 tjedana) i jedini simptom zbog kojeg sam posumnjala na trudnocu bili su grcevi i probadanja u trbuhu danima prije menstruacije. Krenulo je negdje tjedan prije ocekivane M, a prva cudna stvar mi je bila dok sam kihnula u lezecem polozaju i nesto kao da me presjeklo u maternici. Grcevi su bili blagi, ali osjecaj kao da cu svaki cas procuriti i nekakva zatezanja i neugode u trbuhu. Grudi bolne kao i u svakom prijasnjem PMS-u. Bolne grudi su mi zasad jedini simptom, nemam ni mucnine ni nista drugo, osjecam se fenomenalno!
Test sam radila prvi dan kasnjenja (navecer) i nazirala se blijeda crtica i drugi dan kasnjenja, znaci iduce jutro na prvi urin i stvar je bila jasna.
Ja sam dvije godine nabrajala sama sebi simptome i svasta i nikad nije bilo nista i utuvim si konacno u glavu da cu odsad uzivat u zivotu na najjace i prvi mjesec ostanem trudna 😄.
Drzim fige za plusice! I savjetujem da se samo opustite i uzivate u svemu! ☺️☺️
Cetitam na plusicu 😁 Bas me zanimaju ti grcevi,ja evo danas kad sam se probudila sam osjetila blage menstrualne grceve kao pred M,jer inace su uvijek tu dan prije nego sto dobim M. Ali opet drugi simptomi su tu 😬
Posto sam prosli mjesec imala biokemijsku,nebi ni znala da nisam napravila test,tako da ovaj mjesec bez testica,direkt na vadenje bete 😁
Pozz.. mene zanimaju bas ti grcevi,,tj pomalo me i plase. Kasni mi vec tri dana al bas imam grceve dole u trbuhu, bolove. 🤷♀️
Pozz drage dame, u jednoj raspravi sam vec napisala ali nisam dobila odgovor i moja znatizelja ne moze izdrzati. Zadnji dan M mi je bio 27.1 i tu vecer sam imala nezasticeni odnos s partnerom, nikakv iscjedak cijeli taj dan. Dva dana nakon su mi krenuli plodni dani te mi je taj dan isao blijedo rozi iscjedak, od tad imam osjecaj pritiska ko da cu dobit i danas su me kriza krenula takodjer boliti. Ciklusi su mi izmedju 24-28 dana. Postoji li sansa za trudnocu? Ne zelim se coprati a jako se nadam plusicu. Znam da je jos rano za test no kakva su vasa iskustva?
Sortiraj odgovore
Najstariji