Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    12. Siječanj 2020. 20:12

m33 a ovisi i o kojoj osjetljivosti testa se radi. Mozes doci na podforum Zelim dijete u temu LH trakice, tamo svaki dan raspravljamo o testovima i svemu pomalo vezano uz pokusaje zatrudnjivanja.
    Meni je ovulacija bila dan nakon tebe i trenutno jos par cura lovi sjene po testovima. Drzim fige da ces ubrzo ugoedati plus!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• aleksandra0711
    13. Siječanj 2020. 14:18

Cure ima li koja da mi odgovori molim vYas :)

18. Siječanj 2020. 18:38

aleksandra0711

Cure ima li koja da mi odgovori molim vYas :)

Ukoliko do danas niste, mislim da je ok vrijeme za napraviti test,u slučaju trudnoće već bi trebao biti plus. To je, recimo moglo biti implatacijsko, samo malo mi se čini 4,5 dana nakon odnosa prerano za to, eventualno ako ste imali odnos i par dana prije 24.og.... Al opet, dokazano je kako pravila nema, svaka žena svoju priču priča. 

18. Siječanj 2020. 18:59

justagirl2201

Curke moze jedno pitanjce za moguci simptom trudnoce…pokusavam naci na internetu ali ne nalazim….jesu li jednoj od Vas grudi odmah nakon ovulacije (dakle vec slj.dan) postale bolne, teske, peckave, a da je bio dobitan cikus? Ne mogu pronaci je li to dobar ili los znak za mogucu T. Hvalaaa :)

Evo meni je to bilo,ovulacija mi je bila, potvrdila je lh trakicama,i bradavice su mi zarile i grudi boljele,par dana,onda je sve prestalo, da bi za 2 tjedna počele opet grudi,prvo biti napuhane, pa bolne i test je pokazao pozitivno😊

18. Siječanj 2020. 21:28

Bok, koristila sam lh trakice ovaj ciklus, ali ne svaki dan stoga ne znam točno kad mi je bila ovulacija. Ciklusi su mi od 27-33 dana, po aplikaciji bi trebala (ne) dobiti 28.01.
    Zadnjih tjedan ipo dana me grudi sa strane nenormalno svrbe, a zadnja dva dana i bradavice i kao da mi žare ali ne tokom cijelog dana. Može li to bit ikakav simptom da se nešto uhvatilo ili da to prepišem nečemu drugom? 🤣

18. Siječanj 2020. 22:15

anaa123

Bok, koristila sam lh trakice ovaj ciklus, ali ne svaki dan stoga ne znam točno kad mi je bila ovulacija. Ciklusi su mi od 27-33 dana, po aplikaciji bi trebala (ne) dobiti 28.01.
    Zadnjih tjedan ipo dana me grudi sa strane nenormalno svrbe, a zadnja dva dana i bradavice i kao da mi žare ali ne tokom cijelog dana. Može li to bit ikakav simptom da se nešto uhvatilo ili da to prepišem nečemu drugom? 🤣

Može, uvijek može,posebno to s bradavicama. Ali, mi žene smo sklone u toj fazi toliko pratit svaku i najmanju promjenu na tijelu te nam svaka daje nadu da je baš to znak trudnoće. I onda taj mjesec šipak. Ja sam imala apsolutno svaki simptom, ama doslovno svaki koji su žene ikad navele. I kad sam zadnji put nakon 301og simptoma vidjela da sam dobila, od tad vise nemam nit jedan. Tj, ne pridajem im nikakvu važnost. Do dana kašnjenja m. 😉

18. Siječanj 2020. 22:49

Barbara198

anaa123

Može, uvijek može,posebno to s bradavicama. Ali, mi žene smo sklone u toj fazi toliko pratit svaku i najmanju promjenu na tijelu te nam svaka daje nadu da je baš to znak trudnoće. I onda taj mjesec šipak. Ja sam imala apsolutno svaki simptom, ama doslovno svaki koji su žene ikad navele. I kad sam zadnji put nakon 301og simptoma vidjela da sam dobila, od tad vise nemam nit jedan. Tj, ne pridajem im nikakvu važnost. Do dana kašnjenja m. 😉

Da, to znam i ja pa sam zato i pitala da čujem i drugo mišljenje 😊
    Meni zna i kasniti koji dan pa se taman ponadam, a ono ništa na kraju 🤣

• Mimica332
    19. Siječanj 2020. 18:30

Pozdrav, nova sam ovdje 😊 zanimaju me vasi prvi simptomi trudnoće. Naime meni kasni vec 2 dana, sto i nije bas uobičajeno pošto mi uvijek dođu na vrijeme. I danas non stop trcem na wc(velika nuzda) sto je isto nenormalno za mene🤣… Imam osjećaj kao da cu svaki cas dobit al nje nema. Malo me grci pa malo prestane, i grudi mi uopce nisu bolne kao sto znaju bit prije svakog PMS-a. Ne ocekujem od vas da mi kažete jesam li trudna ili ne 🤣 samo me zanimaju vasi prvi znakovi trudnoce i😊😊

• znatizeljna112
    20. Siječanj 2020. 14:26

Drage cure, žene, trudnice :)
    Nova sam ovdje tj već duže vremena vas čitam ali se nisam još uključivala u rasprave. Krajem 2016. imala sam vanmaterničnu trudnoću, no sva sreća pa mi nisu odstranili jajovod jer je trudnoća sama od sebe otišla. Oba jajovoda su mi prohodna, testirala sam to početkom 11. mjeseca 2019. Prošlu M sam imala 26.12-30.12., odnos je bio 11.01. a ciklusi mi traju 30-31 dan. Do sad bih svaki mjesec kad pokušavamo (ne opterećujemo se time da se mora odmah dogoditi zbog onoga što se prije dogodilo a i imamo svatove 2021) imala sve simptome, a ovaj doslovno ništa, osim što imam malo jači, gusti iscjedak kojeg do sad nisam primijetila. Zanima me jel netko ima sličnih iskustava?

20. Siječanj 2020. 14:53

znatizeljna112

Drage cure, žene, trudnice :)
    Nova sam ovdje tj već duže vremena vas čitam ali se nisam još uključivala u rasprave. Krajem 2016. imala sam vanmaterničnu trudnoću, no sva sreća pa mi nisu odstranili jajovod jer je trudnoća sama od sebe otišla. Oba jajovoda su mi prohodna, testirala sam to početkom 11. mjeseca 2019. Prošlu M sam imala 26.12-30.12., odnos je bio 11.01. a ciklusi mi traju 30-31 dan. Do sad bih svaki mjesec kad pokušavamo (ne opterećujemo se time da se mora odmah dogoditi zbog onoga što se prije dogodilo a i imamo svatove 2021) imala sve simptome, a ovaj doslovno ništa, osim što imam malo jači, gusti iscjedak kojeg do sad nisam primijetila. Zanima me jel netko ima sličnih iskustava?

Može se dogoditi, ništa zabrinjavajuće. Možda je ovulacija kasnila. Možda će simptomi biti svega dan, dva pred menstruaciju. Taj iscjedak može značiti neku upalicu, ali ako nema mirisa, ni to nije strašno ništa. Također, moguće i da se nešto maleno, sutra kriještavo, s dvije ruke i dvije noge 😂 stvara, pa da je to razlog svega. U svakom slučaju, mislim da je jos suviše rano za išta, te mislim da nije nista što treba brinuti, pričekajte još 5,6 dana, pa onda vidite za test, pregled i sl 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.