Ako se mozes strpit jos koji dan, pricekaj onda da budes sigurna i radi tocnijeg rezultata, ja nisam mogla izdrzat. 😂 Imas li neke druge simptome? Mene je i bolio trbuh stalno kao da cu dobit.
Imam i ja malo malo grčeve ko da ću dobit, ali to traje već možda od 25. dana ciklusa.. znaju bit jaki i brzo proći 🤷♀️
Gladna, umorna i svako malo piškim, ali takva sam i inace 😂
Jučer mi je malo muka bilo na poslu, ali i to je brzo prošlo..
Jedino što od 26. dana ciklusa svako jutro imam temp. 37°, ali to nije mjerodavno jer nisam cijelo vrijeme mjerila nego tek od tad iz čiste znatiželje...
Pa eto, preostaje mi čekati i nadati se da su grudi u pravu 😂😂😂
Jesi ti imala kakve simptome osim toga? Koliko dugo ste pokušavali ako smijem pitati, i u kojem si tjednu sad? 🤗
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Ako se mozes strpit jos koji dan, pricekaj onda da budes sigurna i radi tocnijeg rezultata, ja nisam mogla izdrzat. 😂 Imas li neke druge simptome? Mene je i bolio trbuh stalno kao da cu dobit.
Imam i ja malo malo grčeve ko da ću dobit, ali to traje već možda od 25. dana ciklusa.. znaju bit jaki i brzo proći 🤷♀️
Jedino što od 26. dana ciklusa svako jutro imam temp. 37°, ali to nije mjerodavno jer nisam cijelo vrijeme mjerila nego tek od tad iz čiste znatiželje…
Jesi ti imala kakve simptome osim toga? Koliko dugo ste pokušavali ako smijem pitati, i u kojem si tjednu sad? 🤗
Da, temperatura nema bas smisla ako nisi od pocetka mjerila. Prvo natečene grudi, zatim ogroman apetit, učestalo mokrenje i grčevi. Mi pokušavamo od kraja 8. mjeseca i odmah sam ostala trudna, ali sam s 5 tjedana imala spontani, može se reći i biokemijska, prokrvarila sam dva dana nakon pozitivnog testa i odmah 10 dana nakon toga krvarenja ostala opet trudna, sad sam 7+1, srce kuca i nadam se da ce ovaj put bit sve ok. Barem me tjesi da brzo ostanem trudna. U toj prvoj neuspjesnoj trudnoci nisam uopce imala bolne ni nabrekle grudi, samo jake grceve i mokrenje cesto. Tako da mi se ova druga trudnoca odmah ucinila normalnijom. Valjda se ne varam.
Pozdrav, nova sam tu, čitam, pratim, želim Vam svu sreču za plusiće...
Dečko i ja pokušavamo već 2 god.
U 10.mj sam bila na LETZ zahvatu, pijem folacine i tabl.za imunitet.
Imali smo odnose za vrijeme plodnih dna, menzis mi treba doći za 6 dna, a naduta sam dolje kao balon već par dna, probadanje u jajnicima i maternici. Mogu reći da sam počela i podosta papati, grudi su mi nešto malo osjetljive, nikakve prevelike simptome nemam koliko me muči ta nadutost...kroz tj dna ću napraviti test, nadam se plusiću. 🤗
Jedino što od 26. dana ciklusa svako jutro imam temp. 37°, ali to nije mjerodavno jer nisam cijelo vrijeme mjerila nego tek od tad iz čiste znatiželje…
Da, temperatura nema bas smisla ako nisi od pocetka mjerila. Prvo natečene grudi, zatim ogroman apetit, učestalo mokrenje i grčevi. Mi pokušavamo od kraja 8. mjeseca i odmah sam ostala trudna, ali sam s 5 tjedana imala spontani, može se reći i biokemijska, prokrvarila sam dva dana nakon pozitivnog testa i odmah 10 dana nakon toga krvarenja ostala opet trudna, sad sam 7+1, srce kuca i nadam se da ce ovaj put bit sve ok. Barem me tjesi da brzo ostanem trudna. U toj prvoj neuspjesnoj trudnoci nisam uopce imala bolne ni nabrekle grudi, samo jake grceve i mokrenje cesto. Tako da mi se ova druga trudnoca odmah ucinila normalnijom. Valjda se ne varam.
Želim ti od srca da bude sve ok ❤❤
Nama nikako ne ide, prvo ja nisam mogla skužit plodne dane, ko da su nestali od kad pokušavamo 😂
U 8mj sam radila ovulacijske testove Clear Blue, sranje samo takvo, od njih 20 bar 5 ih je bilo neispravnih, pa sam morala 2 paketa kupit 😖 i ni jedan nije bio pozitivan..
onda sam odustala od toga, reko ajmo se opustit, ne razmisljat o tome pa bude, ali nikako..
Sad od ovog mjeseca odlucim uzet opet ovulacijske testove (trakice), nasla na internetu, 50 komada skroz jeftino, piškila svaki dan i otkrila si konačno ovulaciju, zato sad postoji tolika nada 😊
Po mom kalendaru, ja bi trebala (NE) dobit 21.11., pa cu tad radit test i nadam se + 😊😊😊
Pozdrav, nova sam tu, čitam, pratim, želim Vam svu sreču za plusiće…
Imali smo odnose za vrijeme plodnih dna, menzis mi treba doći za 6 dna, a naduta sam dolje kao balon već par dna, probadanje u jajnicima i maternici. Mogu reći da sam počela i podosta papati, grudi su mi nešto malo osjetljive, nikakve prevelike simptome nemam koliko me muči ta nadutost…kroz tj dna ću napraviti test, nadam se plusiću. 🤗
Znači za tjedan dana piškimo skupa 😅
I ja ti želim +, piši ovdje kad napraviš test 😊
Jao, zeznuto je to kad ne osjecas ovulaciju, nisu ni meni ciklusi bas pravilni, ali je osjetim jer me boli uzasno tih par dana prije i na sam dan. Cure navijam jednoj i drugoj da popiškite pluščinu ipo. Javite see s rezultatima, ne gubite nadu i sretnoo!! ♥️😘
Jao, zeznuto je to kad ne osjecas ovulaciju, nisu ni meni ciklusi bas pravilni, ali je osjetim jer me boli uzasno tih par dana prije i na sam dan. Cure navijam jednoj i drugoj da popiškite pluščinu ipo. Javite see s rezultatima, ne gubite nadu i sretnoo!! ♥️😘
Hvala 🤗🤗 javim svakako ❤😘
Pozdrav, nova sam tu, čitam, pratim, želim Vam svu sreču za plusiće…
Imali smo odnose za vrijeme plodnih dna, menzis mi treba doći za 6 dna, a naduta sam dolje kao balon već par dna, probadanje u jajnicima i maternici. Mogu reći da sam počela i podosta papati, grudi su mi nešto malo osjetljive, nikakve prevelike simptome nemam koliko me muči ta nadutost…kroz tj dna ću napraviti test, nadam se plusiću. 🤗
Znači za tjedan dana piškimo skupa 😅
I ja ti želim +, piši ovdje kad napraviš test 😊
Hvala, držim nam 🤞🏻da bude plusić, budem javila rezultate. Sretno nam svima! 🤗😇❤️
Kod mene jučer temperatura pala na 36,5 (ponavljam, znam da nije mjerodavno jer nisam mjerila redovno, ali eto), uz to užasni grčevi i malo roskasti iscjedak.. danas ujutro dobila 😭😭😭😭😭
Dobar dan Mame i buduce Mame . Ovako zadnji put sam imala M 13.10 i sada mi kasni nekih 4 dana , inace mi zna kasniti i po 10 dana , al sada ima nekih simptoma kojih nema kao i obicno pred M . Grudi me bole vec nekih 10 dana al drugacije nego inace kao da su napumpane i jako mekane, bolovi su tu kao da trebam dobiti i svako jutro vec 7dana kafa na pola mi zasmeta i dodje mi od nje povracati ! Test sam radila pre 4 dana al je negativno ! Ne znam da sacekam jos pat r dana pa ponovim test. Inace pokusavamo vec 5 meseci al nista ... izvinite na poduzem tekstu 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji