Monika i ja vidim na prvoj slici plusic, blijedi al se nazire. Najbolje za 2 dana ponoviti jutarnjim urinom :)
Ivana cestitaaaaam!!! 🤗🤗
Hvala bejb23
Monika to je to....al svakako ponovi za 2-3 dana.
Mojoj seki je u 5 tj trudnoce jedva bio primjetan + (kao tvoja prva slika)
Sve sam napravila kako treba što se tehničkig dijela tiče, samo buni me interpretacija.Mislite li da bi trebala crta biti još malo tamnija. Ovo je Intim plus test od Plive odnosno Teve sad. Zadnja menstruacija 01.01.18.
Probati ću se naručiti kog ginekologa, ali to će biti nemoguća misija. Ne postoji ginekolog koji radi za stalno nego imamo tim bez nositelja pa se svaki dan pojavi netko drugi.
Svega me je strah, jer nisam baš u cvijetu mladosti, danas punim 38 godina.
Sve sam napravila kako treba što se tehničkig dijela tiče, samo buni me interpretacija.Mislite li da bi trebala crta biti još malo tamnija. Ovo je Intim plus test od Plive odnosno Teve sad. Zadnja menstruacija 01.01.18.
Probati ću se naručiti kog ginekologa, ali to će biti nemoguća misija. Ne postoji ginekolog koji radi za stalno nego imamo tim bez nositelja pa se svaki dan pojavi netko drugi.
To je plus, nemora biti tamniji, bitno da je tu.Sretan ti rođendan draga i čestitam na bebici😘😘😘😍😍😍, kud ćeš ljepši poklončić 😀
Monika cestitam! Mozda je ovaj mjesec ovulacija bila kasnije pa je beta manja i zbog toga je slabija crta. A mozda je samo do testa. Da sebe smiris i budes 100% sigurna, odi vaditi betu i ona ce sve pokazat 🤗 Al ja vidim plus 😉
P. S. Sreeeetan rođendan tiiiii!!! 😘🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎂
💗Baby E💗
Monika cestitam! Mozda je ovaj mjesec ovulacija bila kasnije pa je beta manja i zbog toga je slabija crta. A mozda je samo do testa. Da sebe smiris i budes 100% sigurna, odi vaditi betu i ona ce sve pokazat 🤗 Al ja vidim plus 😉
P. S. Sreeeetan rođendan tiiiii!!! 😘🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎂
Hvala vam cure na čestitkama. Samo da bude sve ok. Naručena sam na pregled 13.02.18. To bi bio neki 6 tjedan po menstruaciji. A i to sto kažeš Bejbi imala sam onaj prozirni iscjedak jos 20.01. Kako sam prestala piti pilule u 11 mjesecu prosle godine ne mogu se uhvatiti za neki točan datum ovulacije, samo okvirno. Prije njih sam znala imati cikluse od 25 do 35 dana
Čestitke Monika sretno!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
MONIKAHARMONIKA......prvo SRETAN TI ROĐENDAN ....nisam jučer vidjela komentar.
usput ovo je plus i to je definitvno plus....izgleda da ćemo imati prinovu u obitelji skoro u isto vrijeme....
Imam samo jedno pitanje, vidim da i kod tebe ima tim bez nositelja,da mi nismo možda negdje u blizini, ja sam se isto jučer htjela upisati kod svog ginekologa (tim bez nositelja) on je slobodan tek u 3 mjesecu.
MONIKAHARMONIKA……prvo SRETAN TI ROĐENDAN ….nisam jučer vidjela komentar.
usput ovo je plus i to je definitvno plus….izgleda da ćemo imati prinovu u obitelji skoro u isto vrijeme….
Imam samo jedno pitanje, vidim da i kod tebe ima tim bez nositelja,da mi nismo možda negdje u blizini, ja sam se isto jučer htjela upisati kod svog ginekologa (tim bez nositelja) on je slobodan tek u 3 mjesecu.
Da nisi možda iz Čepina😂
Sortiraj odgovore
Najstariji