Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Veljača 2018. 09:45

Monikaharmonika

Ivana 84 Prva slika je odmah nakon umakanja u urin u čašici, druga slika malo kasnije

Ova druga je blijedi ➕ ali je ipak ➕... Nakon kolko ti se pokazao? Jer ima vrijeme u kojem se test može očitati

03. Veljača 2018. 09:47

Ena31

Monikaharmonika

Ivana 84 Prva slika je odmah nakon umakanja u urin u čašici, druga slika malo kasnije

Ova druga je blijedi ➕ ali je ipak ➕… Nakon kolko ti se pokazao? Jer ima vrijeme u kojem se test može očitati

Ups, ispravak, i na prvoj se malo vidi plusić😀, ja mislim da je to trudnoća, čestitam😀

IVANA84
    03. Veljača 2018. 10:45

Monikaharmonika

Monikaharmonika ČESTITAM TI OD SRCA 😘

IVANA84
    03. Veljača 2018. 10:46
    Evo i moj jutarnji test....
    Evo i moj jutarnji test....
    03. Veljača 2018. 10:48

Ivana 84 čestitke veeliiikee ko ovaj plusss😀😀😘😍😍

Monikaharmonika
    03. Veljača 2018. 10:50

Ena31

Ena31

Monikaharmonika

Ova druga je blijedi ➕ ali je ipak ➕… Nakon kolko ti se pokazao? Jer ima vrijeme u kojem se test može očitati

Ups, ispravak, i na prvoj se malo vidi plusić😀, ja mislim da je to trudnoća, čestitam😀

Druga slika unutar 10 min. Piše tako da se očitava unutar 10 min. Ponoviti ću ga za par dana. Nekako si mislim da je tako slabo jer je od mog izračuna po kalendaru dosta rano za testiranje. Svi smo različiti.Ako je ovulacija bila od oko 18. ili 20.01. tek je prošlo 13 do 15 dana. Što vi mislite?

Monikaharmonika
    03. Veljača 2018. 10:51

IVANA84

Monikaharmonika

Monikaharmonika ČESTITAM TI OD SRCA 😘

Hvala Ivana😁

03. Veljača 2018. 10:59

Monikaharmonika

Ena31

Ena31

Monikaharmonika

Druga slika unutar 10 min. Piše tako da se očitava unutar 10 min. Ponoviti ću ga za par dana. Nekako si mislim da je tako slabo jer je od mog izračuna po kalendaru dosta rano za testiranje. Svi smo različiti.Ako je ovulacija bila od oko 18. ili 20.01. tek je prošlo 13 do 15 dana. Što vi mislite?
    Mislim da si trudna😍…ponovi testić kroz par dana al ja bi rekla da je to.to, ili kupi onaj cleear blue koji pokazuje tjedne…kolko zi kasni m?

03. Veljača 2018. 11:01

Blijeda je crtica jer je još rano, ponovi za par dana da potvrdiš ali ja bi rekla da je to to 😍😍

bejb23
    03. Veljača 2018. 11:07

Monika i ja vidim na prvoj slici plusic, blijedi al se nazire. Najbolje za 2 dana ponoviti jutarnjim urinom :) 
    Ivana cestitaaaaam!!! 🤗🤗

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.