Ivana 84 Prva slika je odmah nakon umakanja u urin u čašici, druga slika malo kasnije
Ova druga je blijedi ➕ ali je ipak ➕... Nakon kolko ti se pokazao? Jer ima vrijeme u kojem se test može očitati
Ivana 84 Prva slika je odmah nakon umakanja u urin u čašici, druga slika malo kasnije
Ova druga je blijedi ➕ ali je ipak ➕… Nakon kolko ti se pokazao? Jer ima vrijeme u kojem se test može očitati
Ups, ispravak, i na prvoj se malo vidi plusić😀, ja mislim da je to trudnoća, čestitam😀
Monikaharmonika ČESTITAM TI OD SRCA 😘
Ova druga je blijedi ➕ ali je ipak ➕… Nakon kolko ti se pokazao? Jer ima vrijeme u kojem se test može očitati
Ups, ispravak, i na prvoj se malo vidi plusić😀, ja mislim da je to trudnoća, čestitam😀
Druga slika unutar 10 min. Piše tako da se očitava unutar 10 min. Ponoviti ću ga za par dana. Nekako si mislim da je tako slabo jer je od mog izračuna po kalendaru dosta rano za testiranje. Svi smo različiti.Ako je ovulacija bila od oko 18. ili 20.01. tek je prošlo 13 do 15 dana. Što vi mislite?
Monikaharmonika ČESTITAM TI OD SRCA 😘
Hvala Ivana😁
Druga slika unutar 10 min. Piše tako da se očitava unutar 10 min. Ponoviti ću ga za par dana. Nekako si mislim da je tako slabo jer je od mog izračuna po kalendaru dosta rano za testiranje. Svi smo različiti.Ako je ovulacija bila od oko 18. ili 20.01. tek je prošlo 13 do 15 dana. Što vi mislite?
Mislim da si trudna😍…ponovi testić kroz par dana al ja bi rekla da je to.to, ili kupi onaj cleear blue koji pokazuje tjedne…kolko zi kasni m?
Blijeda je crtica jer je još rano, ponovi za par dana da potvrdiš ali ja bi rekla da je to to 😍😍
Monika i ja vidim na prvoj slici plusic, blijedi al se nazire. Najbolje za 2 dana ponoviti jutarnjim urinom :)
Ivana cestitaaaaam!!! 🤗🤗
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji