Ivana84 , čestitam na 👶.😃 Ni meni nije dao vrag mira pa ja pišnula na svoj test rano oko 6.00h jutros i to prije posla. Al izgleda da nešto nije dobro ispalo. Nema kontrolne linije, ustvari nema ničega.Izgleda kao da spužvica nije dobro povukla urin, a baš sam dobrano pišnula. Pogledam na kutiju tko pravi, a ono Made by Kina po recepturi neke tvornice iz Europe. Sure check se zove test. Probati ću kupiti taj isti kao tvoj. Baš sam potonula sad😣
Jesi kupila novi test. Ja sam ovaj kupila u DM-u ... mislim da je bio 30-tak kuna.
Nemoj biti tuzna...vidis da nisi dobro test napravila. Iduci dobro pricitaj upute prije nego pisnes. Ja sam ciljala u plastucnu casu i onda u to umocila test.
Nisam piskala kao ti po njemu 🤣🤣🤣
Znam ja i naciljat kad pišnem. 😂Ovo očito nije povuklo pišalinu kako treba. Ma nisam kupila novi.
Znam ja i naciljat kad pišnem. 😂Ovo očito nije povuklo pišalinu kako treba. Ma nisam kupila novi.
Monika jesi radila novi test???
Nisam, trebala bi mi doći sutra ako se ravnam po prošlom ciklusu.
12 godina sam pila pilule i prošla menstruacija (01.01. 18. do 06.01.18.)je bila prva prava iz mojih jajnika tako da se ne mogu ravnati po nekom točnom datumu, al se nadam da bi mi cikus bio 30-31 dan.Već jedno 2 -3 dana mi je muka skoro cijeli dan.
Imam još jedan isti test koji mi nije dobro odreagirao prošli puta i kupila sam Intim plus. Moram se strpit barem još dva/tri dana, a sva sam nervozna😣
12 godina sam pila pilule i prošla menstruacija (01.01. 18. do 06.01.18.)je bila prva prava iz mojih jajnika tako da se ne mogu ravnati po nekom točnom datumu, al se nadam da bi mi cikus bio 30-31 dan.Već jedno 2 -3 dana mi je muka skoro cijeli dan.
Imam još jedan isti test koji mi nije dobro odreagirao prošli puta i kupila sam Intim plus. Moram se strpit barem još dva/tri dana, a sva sam nervozna😣
Ima za kupiti u ljekarni Clear blue test digitalni koji se moze raditi do 5 dana prije ocekivane M... ja sam ga radila dan prije i to kasno navecer i pokazao mi je +. Kosta 75 kn ali mislim da je najtocniji. Cak pokaze u kojem si trenutno tjednu trudnoce (naravno ako je + tu...)
Zelim ti srecu :)
Molim vas za savjet, trudna sam 5t. Na ledima vec godinu dana imam lojnu žlijezdu koja mi do sada nije smetala. Medutim vec 3 dana osjetim ju da lagano boli. Dali znate kakvu mast koju bih mogla koristiti?
Thx..
Monika meni nije jos dosla... sutra cu raditi test....da potvrdim onaj od neki dan...
Molim vas za savjet, trudna sam 5t. Na ledima vec godinu dana imam lojnu žlijezdu koja mi do sada nije smetala. Medutim vec 3 dana osjetim ju da lagano boli. Dali znate kakvu mast koju bih mogla koristiti?
Thx..
Probaj ju mazat kantarianovim uljem
Monika meni nije jos dosla… sutra cu raditi test….da potvrdim onaj od neki dan…
Nije ni meni došla, radim ga sutra ujutro. Kupila Clear blue u DM u, onaj obični u test trakicama. Nekako su mi se grudi uspuhale danas. Do jučer bile napete i bolne. A više ne znam sto bi mislila da se ne umislim previše.
Kolegica s posla trudna, blizanci, 6 tj. uz postupak inseminacije. Kad je radila test na dan očekivane mjesečnice bio joj negativan. Pa ju jao ginekolog poslao na betu a ono ona trudna. Ajd sad budi pametan.
Ivana 84 Prva slika je odmah nakon umakanja u urin u čašici, druga slika malo kasnije
Sortiraj odgovore
Najstariji