Hvala drage moje,svima zelim isto ovo sto sam ja danas dozivila,onako iskreno od srca! 💖
Hvala, bit ce, samo strpljenja. 🙏🏻
Jel ti to bio 1.postupak?
Je,prvi postupak..
Vec smo 13 godina bez bebe.. 2018 sam imala vanmatericnu ostala bez jednog jajovoda,pokusavali stalno..2020 ostala bez drugog jajovoda,sad u 6.om mjesecu krenili sa ivf,dugo traje to sve,mi smo u Njemackoj,evo prvi postupak pa fala Bogu pozitivno,nadam se da ce sve proci u redu..
Zaledjenih jos 2 imamo..
Stvarno svima od srca zelim sve najbolje i nikom da tugu vise osjeti 🥰
Bas sam sretna zbog tebe i od srca zelim da trudnoca bude skolska i uredna, dokaz si da trebamo bit strpljive i da se trud isplati kad tad! ❣❣❣ Kad vidim tvoj put, neugodno mi je iti spomenuti jedan neuspjeli postupak... Drzim fige i zbilja zelim da uzivas u trudnoci, a ono kasnije necu niti spominjati! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤❤❤
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Hvala cure na riječima utjehe, ne predajemo se lako i idemo dalje 🙏🏻!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Hvala drage moje,svima zelim isto ovo sto sam ja danas dozivila,onako iskreno od srca! 💖
Hvala, bit ce, samo strpljenja. 🙏🏻
Jel ti to bio 1.postupak?
Je,prvi postupak..
Vec smo 13 godina bez bebe.. 2018 sam imala vanmatericnu ostala bez jednog jajovoda,pokusavali stalno..2020 ostala bez drugog jajovoda,sad u 6.om mjesecu krenili sa ivf,dugo traje to sve,mi smo u Njemackoj,evo prvi postupak pa fala Bogu pozitivno,nadam se da ce sve proci u redu..
Zaledjenih jos 2 imamo..
Stvarno svima od srca zelim sve najbolje i nikom da tugu vise osjeti 🥰
Bas sam sretna zbog tebe i od srca zelim da trudnoca bude skolska i uredna, dokaz si da trebamo bit strpljive i da se trud isplati kad tad! ❣❣❣ Kad vidim tvoj put, neugodno mi je iti spomenuti jedan neuspjeli postupak… Drzim fige i zbilja zelim da uzivas u trudnoci, a ono kasnije necu niti spominjati! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤❤❤
Hvala zeno ❤
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Ja bi na ježevima zaspala koliko sam umorna i pospana,nemogu drzat oci otvorene 🤪🤪
Sad ne uzimam progesteron vaginalno 3x2 vec 4x2 😑
Znaci zimski san..ima tu svega pomalo al mislim da je najvise od progesterona?
Angeleyes jako mi je zao zbog tebe,ali glavu gore idemo dalje💪🏼🍀♥️ Drugi put ce biti bolje♥️
Ja sam u subotu na kontroli tako da ocekujem novi transfer izmedu 14.12-18.12 🤞🏼 I eto nadam se uspjesan,moram vam reci da se nekako uvjeravam da ce ovaj put biti to,dogovorili smo se da test necu raditi do bete ovaj put i pokusat cu biti sto mirnija🍀
Svim curama zelim svu srecu ovog svijeta,onima kojim postupak nije uspio da sljedeci bude dobitni,a onim curama koje su nam trudne da uzivaju u svakom danu♥️♥️♥️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Cure ja idem sutra na uzv na folikulometrije pa se javim.. za Lussy da ovaj bude dobitni🍀🤞.
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Angeleyes jako mi je zao zbog tebe,ali glavu gore idemo dalje💪🏼🍀♥️ Drugi put ce biti bolje♥️
Ja sam u subotu na kontroli tako da ocekujem novi transfer izmedu 14.12-18.12 🤞🏼 I eto nadam se uspjesan,moram vam reci da se nekako uvjeravam da ce ovaj put biti to,dogovorili smo se da test necu raditi do bete ovaj put i pokusat cu biti sto mirnija🍀
Svim curama zelim svu srecu ovog svijeta,onima kojim postupak nije uspio da sljedeci bude dobitni,a onim curama koje su nam trudne da uzivaju u svakom danu♥️♥️♥️
Draga drzim fige da bude dobitni!! 😁😁🥰🥰🥰 Super da je tako brzo došao termin!!!
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Hvala cure punoo😘
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Anna draga cestitam na beti i da sve ide dalje uredno❤️ Zasto 4x2? Cisto mjere predostroznosti ili?
Anna draga cestitam na beti i da sve ide dalje uredno❤️ Zasto 4x2? Cisto mjere predostroznosti ili?
Hvala draga moja ❤
Neznam,tako mi je doktorica rekla na razgovoru nakon vadjenja krvi,nakon sto sam joj rekla da su mi dva testa pokazala pozitivno,onda kad sam zvala za rezultat mi je sestra rekla da je doktorica rekla da pocnem uzimat 4x2.
14 og mi je pregled pa cu pitat,svakako nije nikakav problem,stavljala bi 2 svaki sat vrimena samo da je sve ok,al i mene muci zasto,a u onom bunilu kad mi je rekla betu vise mi nista nije bilo bitno nit sam se sitila..
Mozda je stvarno nizak progesteron,kao kod prve vanmatericne 🤧
Ali koliko mi se spava,sigurno od toga 😴😴😴😴
Sortiraj odgovore
Najstariji