Ima li tko da je imao pozitivnu betu a da na dan implatacija nije osjeti ništa nikakvo pikanje i probadanje?
Pozz. Ja nisam imala nikakvi simptoma nakon transfera i test i beta su bili pozitivni i dobili smo nase prvo cudo. Samo opusteno koliko je moguce i sve najbolje ti zelim. 🙏
Jesi se testirala na dan bete ili nesto prije? Pitam jer sam ja jos uvijek u nedoumici s testiranjem. Iako, beta ce pokazat pravu situaciju.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ima li tko da je imao pozitivnu betu a da na dan implatacija nije osjeti ništa nikakvo pikanje i probadanje?
Pozz. Ja nisam imala nikakvi simptoma nakon transfera i test i beta su bili pozitivni i dobili smo nase prvo cudo. Samo opusteno koliko je moguce i sve najbolje ti zelim. 🙏
Jesi se testirala na dan bete ili nesto prije? Pitam jer sam ja jos uvijek u nedoumici s testiranjem. Iako, beta ce pokazat pravu situaciju.
Prvi pokusaj test sam radila na sam dan kad sam vadila betu i iskreno bila sam puno mirnija. Drugi pokusaj test sam napravila ranije i samo sebi stres napravila nepotrebno. Zato bolje cekaj kad je doktor rekao da se test napravi. Kod nas se beta radi samo jednom i ako je ona pozitivna nastavlja se dalje sa terapijom i za 10dana prvi pregled. Jer je ipak on najpouzdaniji.
Prvi pokusaj test sam radila na sam dan kad sam vadila betu i iskreno bila sam puno mirnija. Drugi pokusaj test sam napravila ranije i samo sebi stres napravila nepotrebno. Zato bolje cekaj kad je doktor rekao da se test napravi. Kod nas se beta radi samo jednom i ako je ona pozitivna nastavlja se dalje sa terapijom i za 10dana prvi pregled. Jer je ipak on najpouzdaniji.
I ja sam sebe istresirala preuranjenim testiranjem. Odlucila sam cekati betu, ali evo danas imam krv na ulosku, dvije tocke. Sad nemam druge nego pricekati da vidim jel to prava menstruacija, posto mi je sutra dan ocekivane. Stvarno ne znam sto misliti. 🤦🏼♀️ Svakako si mi malo olaksala, puno nas je i pogubimo se u tome svemu, a ne funkcioniramo sve na isti nacin. Drzite mi fige 🙃
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
I ja sam sebe istresirala preuranjenim testiranjem. Odlucila sam cekati betu, ali evo danas imam krv na ulosku, dvije tocke. Sad nemam druge nego pricekati da vidim jel to prava menstruacija, posto mi je sutra dan ocekivane. Stvarno ne znam sto misliti. 🤦🏼♀️ Svakako si mi malo olaksala, puno nas je i pogubimo se u tome svemu, a ne funkcioniramo sve na isti nacin. Drzite mi fige 🙃
Imale smo slicnu terapiju. Sve je to stresno ali moje misljenje je da je bolje cekat sa testom nego radit ranije. Nemora to biti lose sto imas malo krvi to moze biti od pucanja zilica kad se maternica razvlaci. Tako su meni objasnili dok god nije puno nije strsno. Ali u trudnoci kod krvarenja bolje otic na pregled sto je sigurno sigurno. To je sigurno da drugacije reagiramo. Prvi pokusaj simptomi O i u cekanju i u trudnoci ni mucnine nisam imala. Drugi pokusaj druga trudnoca simptoma 1000 a mucninu 24h 4mjeseca. Bit ce to ok. Samo strpljenja.🙏
Imale smo slicnu terapiju. Sve je to stresno ali moje misljenje je da je bolje cekat sa testom nego radit ranije. Nemora to biti lose sto imas malo krvi to moze biti od pucanja zilica kad se maternica razvlaci. Tako su meni objasnili dok god nije puno nije strsno. Ali u trudnoci kod krvarenja bolje otic na pregled sto je sigurno sigurno. To je sigurno da drugacije reagiramo. Prvi pokusaj simptomi O i u cekanju i u trudnoci ni mucnine nisam imala. Drugi pokusaj druga trudnoca simptoma 1000 a mucninu 24h 4mjeseca. Bit ce to ok. Samo strpljenja.🙏
Ma da, stvarno ovisi, a mi jadne sve osluskujemo i nadamo se. Treba pustiti tijelo da odradi svoje, ja sam bez problema 1.tjedan nakon transfera, al ovaj drugi je vec ubitacan. Bas igra zivaca i divim se zenama koje izguraju bez problema. Jesu li ti obe trudnoce bile uspjesne? 🙃
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Curke sutra idem vadit betu 🥰🥰
2.12 sam napravila test bio pozitivan,a sutro isto tako bi nebi trebala dobit mengu 😅😅
Imam lagane grceve,a nadam se da necu procurit 🙏🙏🙏
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
2.12 sam napravila test bio pozitivan,a sutro isto tako bi nebi trebala dobit mengu 😅😅
Sretno, neka bude uredna! 🤞🏻🤗 Vjerujem da ce sve biti u redu.
Koliko ti je trajalo implantacijsko na kraju, dan-dva ili vise?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Bok curke,
Citam vas danima i odlucih se oglasiti u nadi da cu ostaviti lijepe i pozitivne komentare...
Transfer 1.12., 1 blastocista.
Beta 11.12.
Simptomi:
Ovisno kako si zabrijem u glavi😂 ali cim se umirim i legnem osjetim lagano menstrualne bolove s vremena na vrijeme i teske i bolne cicke...
Da li vi imate osjecaj laganih menstrualnih bolova?
Kada bi mogla najranije raditi test obzirom da mi je vracena blastica?
Sretno, neka bude uredna! 🤞🏻🤗 Vjerujem da ce sve biti u redu.
Koliko ti je trajalo implantacijsko na kraju, dan-dva ili vise?
Hvala draga moja,a na kraju 5,6 dana svaki dan pomalo nesto i danas jos uvik nesto skroz sitno 🥰🥰
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
anna882008 joooj punoooo srece sutraa🤞🏼🍀♥️ Obavezno se javi😘
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Sortiraj odgovore
Najstariji