Pozdrav,
1 12 2021 sam imala prenos zamrnjenog 🐧, drugi postupak je u pitanju, od sinoc sam dobila blago peckanje u predjelu vaginalnog ulaza takodjer kada dajem vaginaletu (amelgen 400mg ujutro i uvece) imam osjecaj da mi je unutrasnjost blago natecena sto h prvom postopku nisam imala ali me taj dio nista ne boli i stomak u donjem predijelu mi ponekad nakratko daje osjecaj kao da neko puse balon unutra. Da li se neka susretala s' tim peckanjem do sada 😏 hvala za odgovor 🙏🏼
Ima li tko da je imao pozitivnu betu a da na dan implatacija nije osjeti ništa nikakvo pikanje i probadanje?
Meni je beta u ponediljak,test pokazao pozitivno,a osjetila sam implantaciju..
Nije svakoj zeni isto,al isto nisam sigurna jer je meni ovo prvi put,sigurna sam da ima iskusnijih ovdje da ti mogu pomoci,al svakako sve najbolje zelim 😍
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Pozdrav cure, zanima me u kojoj bolnici u Zg se radi beta? Možda Petrova?
Pozdrav,evo da se javim,dobila sam ponovno terapiju Estrofem 2x2.. ponovno u subotu kontrola,dr je bio bas razocaran i rekao da mu je jako zao jer da su bas oni medusobno razgovarali i bili uvjereni da ce uspit ,radi tog sto sam mlada i imam dobre te rezerve i sve,predlozio je vracanje dvije ovog puta po njegovom misljenju da se osiguramo da to bude uspjeh..pitala sam zasto su zamrznute po 2 , rekli su da oni to tako inace rade da rijetko kad zamrznu po 1 🤷🏼♀️ I pitala sam jos kao za ocjene ali receno mi je da su sve dobre😅 sad sto bi to trebalo znacit ni sama ne znam😂😂..tako da cure moje eto za otp. dva tjedna sam ponovno na transferu☺️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Meni je transfer bio nakon 3 dana,a peti dan pa do 9,10 og sam svaki dan nesto osjecala,npr.bockanje i lagani bolovi i grcevi u maternici,neko vibriranje u maternici,jednu noc jaku bol koja je trajala 3 sekunde otprilike,a i prva dva dana neki tamni iscjedak(u nekakvim žilicama) i sad povremeno svijetlo smedji iscjedak..
Ima li tko da je imao pozitivnu betu a da na dan implatacija nije osjeti ništa nikakvo pikanje i probadanje?
Meni je beta u ponediljak,test pokazao pozitivno,a osjetila sam implantaciju..
Nije svakoj zeni isto,al isto nisam sigurna jer je meni ovo prvi put,sigurna sam da ima iskusnijih ovdje da ti mogu pomoci,al svakako sve najbolje zelim 😍
Imam već djevojčicu, i ja sam tada osjetila treci dan od transfera nešto me je oštro ali kratko upiknula kao kad se porežeš. Danas mi je opet treci dan od transfera embrija starog pet dana. Osjecam samo jajnike. Inace je bio Fet. Koje si ti simptome i ala i koji dan ti je bila implatacija?
Meni je transfer bio nakon 3 dana,a peti dan pa do 9,10 og sam svaki dan nesto osjecala,npr.bockanje i lagani bolovi i grcevi u maternici,neko vibriranje u maternici,jednu noc jaku bol koja je trajala 3 sekunde otprilike,a i prva dva dana neki tamni iscjedak(u nekakvim žilicama) i sad povremeno svijetlo smedji iscjedak..
Pozdrav,evo da se javim,dobila sam ponovno terapiju Estrofem 2x2.. ponovno u subotu kontrola,dr je bio bas razocaran i rekao da mu je jako zao jer da su bas oni medusobno razgovarali i bili uvjereni da ce uspit ,radi tog sto sam mlada i imam dobre te rezerve i sve,predlozio je vracanje dvije ovog puta po njegovom misljenju da se osiguramo da to bude uspjeh..pitala sam zasto su zamrznute po 2 , rekli su da oni to tako inace rade da rijetko kad zamrznu po 1 🤷🏼♀️ I pitala sam jos kao za ocjene ali receno mi je da su sve dobre😅 sad sto bi to trebalo znacit ni sama ne znam😂😂..tako da cure moje eto za otp. dva tjedna sam ponovno na transferu☺️
Nadam se da ce ovaj put sve biti ok,a po mom skromnom misljenju je nekako bolje kad vrate dva,vidis kad se jedno ne primi bar jedno pile ostane.
Meni su isto dvoje vratili..
Veliki zagrljaj i puno figi drzim 😍
anna882008 u pravu si,ali eto ja sam bila malo skepticna,sad mi je krivo,nadam ae da ovaj put kad vratimo 2 da cemo imat betu♥️
Hvala vam cure puno na podrsci😘
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Pozz. Ja nisam imala nikakvi simptoma nakon transfera i test i beta su bili pozitivni i dobili smo nase prvo cudo. Samo opusteno koliko je moguce i sve najbolje ti zelim. 🙏
Mislim da su ti simptomi u vecini slucajeva od utrogestana. To bockanje sam i ja osjetila, par probadanja i slicno. Sve pripisujem samom postupku i utricima. A implataciju neke cure vide/osjete, neke ipak ne... Svacije tijelo je prica za sebe, tako da ne mozemo bit puno pametne kad su simptomi u pitanju i to nas sve izludjuje 🤷🏼♀️
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji