Evo da javim beta je 484 🥰🥰🥰🥰
Ultrazvuk 14.12 😘😘😘😘😘
Cestitam, neka bude sve u redu! ❤❤ Ipak malo pozitive danas u ovome svemu 🤗🤗!!
-
Evo da javim da sam ja danas ful procurila, ono jucer je bilo u tockama, danas bas ide i lagano boli. Prvi postupak je iza, sada moram vidjet sto i kako dalje. Ne gubimo nadu, idemo daje. 🤗
Angeleyes zao mi je, nadam se da ce ti iduci biti dobitan! I meni je prvi postupak, nekako kad krenes u to pripremis se da nece biti odmah ali kad dodje do toga je tesko jer ipak se nadas, samo hrabro dalje, nema predaje!
Nema, imala sam par losih trenutaka, ali sam sad kao nova. Hladne glave treba ic i gotovo 🤷🏼♀️
Hvala ti na podrsci ❤❤❤
Kako se ti osjecas? 😊
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure ja sad imam neki iscjedak kao da je ovulacija rastezljiv i proziran nema ga puno malo. Nisam nikad imala posle transfera. Ima li tko iskustva dali je to dobar ili loš znak?
Ja sam ti to imala, bas poput ovulacije je bilo. Ne znam je li dobro ili lose, mozda bez obzira na sve tijelo mora odradit taj dio ciklusa... Ne znam je li jos koja cura imala?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure ja sad imam neki iscjedak kao da je ovulacija rastezljiv i proziran nema ga puno malo. Nisam nikad imala posle transfera. Ima li tko iskustva dali je to dobar ili loš znak?
Ja sam ti to imala, bas poput ovulacije je bilo. Ne znam je li dobro ili lose, mozda bez obzira na sve tijelo mora odradit taj dio ciklusa… Ne znam je li jos koja cura imala?
Hvala na odgovoru. Imam baš jake men.bolove pa ocekujem da ce i doći. 19. dan su vracene plus danas je 8.dan 27. dan ako ne dode danas bude sutra 28.dan ciklusa
Hej ne mora ti to ništa značiti! I meni su blastice vraćene dosta iza ovulacije, 24. Dan od zadnje menstruacije. Isto tako jedan dan sam imala tako jake menstrualne bolove, popila lekadol, legla i skupila noge, bila sam uvjerena da od ovog puta nista i da ću dobiti. Pa je onda test bio pozitivan a beta preko 5000! Tako da-glavu gore i samo hrabro! 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤗🤗🤗
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Ja sam ti to imala, bas poput ovulacije je bilo. Ne znam je li dobro ili lose, mozda bez obzira na sve tijelo mora odradit taj dio ciklusa… Ne znam je li jos koja cura imala?
Hvala na odgovoru. Imam baš jake men.bolove pa ocekujem da ce i doći. 19. dan su vracene plus danas je 8.dan 27. dan ako ne dode danas bude sutra 28.dan ciklusa
Hej ne mora ti to ništa značiti! I meni su blastice vraćene dosta iza ovulacije, 24. Dan od zadnje menstruacije. Isto tako jedan dan sam imala tako jake menstrualne bolove, popila lekadol, legla i skupila noge, bila sam uvjerena da od ovog puta nista i da ću dobiti. Pa je onda test bio pozitivan a beta preko 5000! Tako da-glavu gore i samo hrabro! 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤗🤗🤗
Da ali radila sam test s prvim jutarnjim urinom onaj od 20 betu što ocitava sedmi dan od transfera i negativan je. Ostalim trudnicama je vec šesti dan pokazao.
Da ali radila sam test s prvim jutarnjim urinom onaj od 20 betu što ocitava sedmi dan od transfera i negativan je. Ostalim trudnicama je vec šesti dan pokazao.
To je prerano da se test radi. Sacekaj do 10g dana nema veze sto je Blastociste meni je tek 10 dan blijeda linija pokazala na testu. Sretno
Jabuka i ja mislim da ti je to prerano. Ako si blastice vratila napravi test 10. Dan. SRETNO!!!
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Jabuka i ja mislim da ti je to prerano. Ako si blastice vratila napravi test 10. Dan. SRETNO!!!
I ja mislim da je rano,jer je i implantacija mogla biti kasnije 😇
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Evo da javim beta je 484 🥰🥰🥰🥰
Ultrazvuk 14.12 😘😘😘😘😘
Cestitam, neka bude sve u redu! ❤❤ Ipak malo pozitive danas u ovome svemu 🤗🤗!!
-
Evo da javim da sam ja danas ful procurila, ono jucer je bilo u tockama, danas bas ide i lagano boli. Prvi postupak je iza, sada moram vidjet sto i kako dalje. Ne gubimo nadu, idemo daje. 🤗
Angeleyes zao mi je, nadam se da ce ti iduci biti dobitan! I meni je prvi postupak, nekako kad krenes u to pripremis se da nece biti odmah ali kad dodje do toga je tesko jer ipak se nadas, samo hrabro dalje, nema predaje!
Nema, imala sam par losih trenutaka, ali sam sad kao nova. Hladne glave treba ic i gotovo 🤷🏼♀️
Hvala ti na podrsci ❤❤❤
Kako se ti osjecas? 😊
A da to sam i ja rekla isplakat se i dalje..pa za sada ti neki bolovi u donjem lijevom dijelu trbuha i nizak tlak konstantno, drugo nista ali jos nisam dobila. Betu vadim za tjedan dana, ne zelim raditi test da se ne razocaram prije vremena, ovako si stalno mazim busic i nadam se da je beba unutra 😁
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Evo me cure danas na uzv cista/folikul i folikul ljepo raste danas štoperica u subotu aspiracija.. drzite fige da nebude prazan 🙏🙏🙏🥰
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Evo me cure danas na uzv cista/folikul i folikul ljepo raste danas štoperica u subotu aspiracija.. drzite fige da nebude prazan 🙏🙏🙏🥰
Eto vidis!!!
Bravooo hvala Bogu,bit ce sve u redu 😍😍
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Evo cure ja se javljam hvala svima na odgovoru. Menstrualni bolovi su prestali imala sam i sinoć tri ili četiri oštro i kratko probadanje kao da me upiknuo netko nožem znači 7. dan od transfera malo kasno za implataciju. A menstrualne bolove imala sam i treći dan i peti i sedmi. Vidjet ćemo sada se bojim opet nadati. Sveta Lucijo pomozi mi da prezivim ponedjeljak kad bude beta.
Ja sam imala 2.12. transfer, dan nakon tebe, a rekli su mi da kucni test napravim 13.12. tako da se isto uzdam u sv. Luciju 😁 meni je isto tako, na dane nista, na dane kao menstrualni bolovi, pa neki pritisak, pa nesto kao da zari. Bas sam danas nosila neke papire u polikliniku pa su mi rekli da je to sveee normalno, da se to sve rasteze, namjesta, premjesta, radi mjesta. Da sve dok nisu neki bas jaki bolovi ili jako krvarenje, da je sve to normalno. Tako da drzimo fige i uskoro cemo znati kako je ☺️ ja se trudim malo ispruziti smiriti kad osjetim tu bol/grceve..
32 god
Endometrioza i nizak amh
Spermiogram uredan
11/2021 ivf, 7 folikula, 7 oplodenih, 1 vracen 😊
12/2021 pozitivan test, beta 9,5 = biokemijska
1/2022 vracen 1 🐧, beta 80,5 pa 74 = biokemijska
3/2022 vracen 1 🐧, beta 175 pa 482,5 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji