Evo cure ja se javljam hvala svima na odgovoru. Menstrualni bolovi su prestali imala sam i sinoć tri ili četiri oštro i kratko probadanje kao da me upiknuo netko nožem znači 7. dan od transfera malo kasno za implataciju. A menstrualne bolove imala sam i treći dan i peti i sedmi. Vidjet ćemo sada se bojim opet nadati. Sveta Lucijo pomozi mi da prezivim ponedjeljak kad bude beta.
Drzim fige za ponedeljak 🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Evo cure ja se javljam hvala svima na odgovoru. Menstrualni bolovi su prestali imala sam i sinoć tri ili četiri oštro i kratko probadanje kao da me upiknuo netko nožem znači 7. dan od transfera malo kasno za implataciju. A menstrualne bolove imala sam i treći dan i peti i sedmi. Vidjet ćemo sada se bojim opet nadati. Sveta Lucijo pomozi mi da prezivim ponedjeljak kad bude beta.
Ja sam imala 2.12. transfer, dan nakon tebe, a rekli su mi da kucni test napravim 13.12. tako da se isto uzdam u sv. Luciju 😁 meni je isto tako, na dane nista, na dane kao menstrualni bolovi, pa neki pritisak, pa nesto kao da zari. Bas sam danas nosila neke papire u polikliniku pa su mi rekli da je to sveee normalno, da se to sve rasteze, namjesta, premjesta, radi mjesta. Da sve dok nisu neki bas jaki bolovi ili jako krvarenje, da je sve to normalno. Tako da drzimo fige i uskoro cemo znati kako je ☺️ ja se trudim malo ispruziti smiriti kad osjetim tu bol/grceve..
Drzim fige za pozitivan test 🍀🍀🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
,
I danas 9.dan od transfera negativan test
Draga pa sto se mucis sa tim testovima. Razumijem da si nestrpljiva ali moras cekat. Vidjela si koliko osoba je napisalo da je rano i da sacekas najmanje 10 dan. Rijetko se desi da nekome test ranije pokaze pozitivan. Strpi se i odmori se. Sve najbolje ti zeli..
Drage cure čekalice, evo i mene opet nakon nekog vremena, 3.fet po redu...
Čestitam svim curama koje su dobile pozitivan test i suosjećam sa svima koje još čekaju ili se nadaju za sljedeći transfer 🙏
Jabuka89 Ne sekiraj se previše. Kužim te oko tih testova jer ih radimo da možda vidimo plusić i ranije. Ali oni svakako nisu pouzdani i ne bi nas trebali obeshrabriti. S time da uvijek treba biti spreman i na mogući negativan ishod na žalost. Ali, nadati se.
Ja sam ovaj put prvi put dobila + na kućnom 6dpt, što je jako rano. Ali i dalje ne znam što će biti i baš sam anksiozna oko svega. Službena beta mi je tek u srijedu, a ja razmišljam da idem vaditi već danas, pa da pratim što se događa 🤦 danas, ponedjeljak, srijeda, petak...
Simptoma baš i nemam prevelikih i ovaj put se nisam puno na to ni koncentrirala, išla sam na posao da manje mislim. Sad su grudi malo veće i malo osjetljive (ništa primjetno), koji blagi grč rijetko, jako malo pikanja u trbuhu, isto rijetko.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Jabuka 89 daljem ti veliki zagrljaj znam kolko negativan test razocara i rastuzi.. al mozda je jos prerano pricekam jos koji dan a betu obavezno vadi jer je ona jedina koja je stvarni pokazatelj.🍀🍀🍀🤞🤞
Slavice83 cestitam na pozitivnim testu drzim fige za betu da bude lijepi broj.🍀🍀🤞🤞🤞🤞
,
Jabuka89, draga, nemoj biti tužna, još je puno godina pred tobom ako ovo i bude neuspješno. Mi ne znamo što život nosi i kada se to treba desiti, ali moramo se nadati. Mnoge od nas ovdje su prošle puno neuspješnih pokušaja prije svog plusa.
Ja imam metodu nakon negativne bete, ostavim to iza i već razmišljam o sljedećem putu. Sigurno imaš puno toga pozitivnog u svom životu, pa nekako treba gledati u to, dok napokon ne dođe trenutak da dobiješ i ovdje svoj plusić ❤️
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
I danas 9.dan od transfera negativan test
Samo da te utješim, ja sam radila test 10 dan od transfera (embrij 3 dana), i bio je negativan. Ali evo M kasni već četvrti dan, a Betu vadim 15.12. Rekla sam si da više neću raditi nikakve testove, čekam betu pa kako bude! Već sam jednom prošla kroz IVF prije 4 godine i uspjela sam se suzdržati od testova do dan prije Bete kad mi je već debelo kasnila M, i sad mi je žao što tako nisam i ovaj put. Beta je jedina sigurna!
🙋♀️ 37g - sve ok
🙋♂️ 38g - Teratozoospermija
01/2018 Čisti prirodni ICSI - 👶 (10/2018)
11/2021 Čisti prirodni ICSI (1 JS, ET 3D 24.11.)
15.12. Beta 1.2 😔
Jabuka89 ja bas iz dr upravo stigla,rekao je da su testovi za nas u postupcima najgora opcija,da se toliko zamaramo s tim i budemo negativni kad vidimo da nema plusica ali da u njegovom slucaju vise negativnih testova bude a vise trudnoca😅
Ja bih na tvom mjestu sacekala betu,ja sam falila sto sam ikad kupila test..nazalost moj ishod je bio los ali eto ovog puta sam stvarno odlucila da testove necu uopce kupiti nego cu cekati betu
Cure dr je rekao da mi je endometrij super uz tablete nije povecavao dozu Estrofema u ponedjeljak sam opet kod njega i tad bi mi trebao reci kad ce biti novi FET🤞🏼🍀♥️
Iskreno nekako sam puno pozitivnija ovaj put nego 1.imam osjecaj da bi to moglo biti to,samo da se ne razocaram
Ovaj put cemo vratit 2🐧🙏🏼♥️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Jabuka89 ja bas iz dr upravo stigla,rekao je da su testovi za nas u postupcima najgora opcija,da se toliko zamaramo s tim i budemo negativni kad vidimo da nema plusica ali da u njegovom slucaju vise negativnih testova bude a vise trudnoca😅
Ja bih na tvom mjestu sacekala betu,ja sam falila sto sam ikad kupila test..nazalost moj ishod je bio los ali eto ovog puta sam stvarno odlucila da testove necu uopce kupiti nego cu cekati betu
Cure dr je rekao da mi je endometrij super uz tablete nije povecavao dozu Estrofema u ponedjeljak sam opet kod njega i tad bi mi trebao reci kad ce biti novi FET🤞🏼🍀♥️
Iskreno nekako sam puno pozitivnija ovaj put nego 1.imam osjecaj da bi to moglo biti to,samo da se ne razocaram
Ovaj put cemo vratit 2🐧🙏🏼♥️
Mislim da je za psihu najgore opterecivati se testovima, u Ri se beta radi nakon 20 dana sto je jako dugo ali psihicki mislim da je zdravije nego da se razocaras. Ja imam jos 5 dana do bete, menga nije dosla, nadam se da je uspjelo 🍀
Lussy sretno neka se cvrsto prime i ne pustaju 🍀
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Cure, ja sam sinoć primijetila smećkasti trag na aplikatoru, danas lagani spotting isto smeđe i jako malo rozog traga. Danas mi je 18 dt (1et 3d). Test sam radila na prvi očekivani dan M, bio je negativan.. Beta tek u srijedu... Imam li se čemu nadati osim da ću sutra procuriti? Hvatam se za slamku kasne implantacije😩
🙋♀️ 37g - sve ok
🙋♂️ 38g - Teratozoospermija
01/2018 Čisti prirodni ICSI - 👶 (10/2018)
11/2021 Čisti prirodni ICSI (1 JS, ET 3D 24.11.)
15.12. Beta 1.2 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji