Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zeko_zoki
    08. Prosinac 2021. 10:04

Pozdrav djevojke, evo da si i ja ukljucim u iscekivanju :) na aspiraciji 7 folikula, svih 7 se oplodilo 🥳 2.12. transfer 1 blastociste na 3.dan. Transfer je bio malo bolniji jer su mi morali izravnati maternicu, nisam znala da je to moguce, ali mozda i bolje da nisam 😁 bolovi kao menstrualni i probadanje na dan transfera i jos 2 dana nakon toga, sto su mi rekli da je normalno radi manevara na maternici. Grudi bolne ful, ali to je tako jos od pocetka pikanja.. Danas 6.dan NT simptoma skoro da i nema, tu i tamo osjetim lagane grceve, grudi nisu vise bolne, samo osjetljive na dodir. Kad ima simptoma bojim se sta to znaci, kad ih nema, brinem se zasto ih nema 🙈 I tako.. U iscekivanju 13.12. kada mogu napraviti test 🤞🤞🤞
    Koliko ste vi aktivne, ili mirujete? 

32 god
    Endometrioza i nizak amh
    Spermiogram uredan

11/2021 ivf, 7 folikula, 7 oplodenih, 1 vracen 😊
    12/2021 pozitivan test, beta 9,5 = biokemijska
    1/2022 vracen 1 🐧, beta 80,5 pa 74 = biokemijska
    3/2022 vracen 1 🐧, beta 175 pa 482,5 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

ljubičica
    08. Prosinac 2021. 11:50

zeko_zoki

Pozdrav djevojke, evo da si i ja ukljucim u iscekivanju :) na aspiraciji 7 folikula, svih 7 se oplodilo 🥳 2.12. transfer 1 blastociste na 3.dan. Transfer je bio malo bolniji jer su mi morali izravnati maternicu, nisam znala da je to moguce, ali mozda i bolje da nisam 😁 bolovi kao menstrualni i probadanje na dan transfera i jos 2 dana nakon toga, sto su mi rekli da je normalno radi manevara na maternici. Grudi bolne ful, ali to je tako jos od pocetka pikanja.. Danas 6.dan NT simptoma skoro da i nema, tu i tamo osjetim lagane grceve, grudi nisu vise bolne, samo osjetljive na dodir. Kad ima simptoma bojim se sta to znaci, kad ih nema, brinem se zasto ih nema 🙈 I tako.. U iscekivanju 13.12. kada mogu napraviti test 🤞🤞🤞
    Koliko ste vi aktivne, ili mirujete?

Hahaha nasmijala si me jer si me podsjetils na mene! Tako i ja- kad ima simptoma pitam se što znače i zabrinem se, kad se smanje ili nestanu onda još gore😜🤭 🤣🤣 uglavnom dobrodošla i sretno u tvom čekanju!!  💋  Meni je sljedeći pregled tek 21.12. ne krećem se puno i uglavnom ispaljivam. Sporo dani prolaze 😏😏 sitni kućanski poslovi, oko djeteta malo, Tv i tako..samo da sve bude ok na sljedećem pregledu 🍀🍀

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Lucky785
    08. Prosinac 2021. 14:55

Tina, kak je bilo danas? 
    Cure, pratim situaciju svako malo i jako mi je drago zbog svih uspjeha! 🙂🙂 Držim fige i svim čekalicama! 🤞
    Naša beba već naveliko miga rukicama i nogicama na uzv-u, već se naziru i obrisi lica. 🙂 Ali su mi jajnici još uvijek povećani i svaki ima po 3 ne baš male ciste tako da moram dosta mirovati i nadam se da budu ubrzo nestale. 🙂 

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• RitaH
    08. Prosinac 2021. 16:00

Pozdrav žene! U iščekivanju bete pridružujem se i ja 🙋‍♀️🙋‍♀️
    Da li koja ima iskustvo sa negativnim kućnim testovima prije Bete a da je Beta na kraju ipak bila +? (radila 2xClearblue i to onaj za rano otkrivanje).
    Kod prve trudnoće (prirodni IVF, sve nekako bilo "iz prve" sam čekala do dan prije Bete, i nekako sam znala da je to to, crta se pojavila iste sekunde). Sad potpuno druga priča. Prvi test sam napravila 5 dana prije očekivanog ciklusa (negativan), i mislim si ajd možda je prerano, ponovila danas, opet neg (vještica kasni 2 dana)...
    Znam da bi bilo čudo da mi se planove 2 čista prirodnjaka iz prve, al zašto kasni?!? Betu vadim tek 15.12. 😩😩 Jel moguće da je još uvijek prerano za kućni test (ET je bio 24.11., 3 dana nakon punkcije). Hvalaaaa 

🙋‍♀️ 37g - sve ok
    🙋‍♂️ 38g - Teratozoospermija
    01/2018 Čisti prirodni ICSI - 👶 (10/2018)
    11/2021 Čisti prirodni ICSI (1 JS, ET 3D 24.11.)
    15.12. Beta 1.2 😔

Tina82
    08. Prosinac 2021. 16:43

Lucky785

Tina, kak je bilo danas?
    Cure, pratim situaciju svako malo i jako mi je drago zbog svih uspjeha! 🙂🙂 Držim fige i svim čekalicama! 🤞
    Naša beba već naveliko miga rukicama i nogicama na uzv-u, već se naziru i obrisi lica. 🙂 Ali su mi jajnici još uvijek povećani i svaki ima po 3 ne baš male ciste tako da moram dosta mirovati i nadam se da budu ubrzo nestale. 🙂

Na zalost jako lose. Nakon 8dana i 4amp menopura ovaj  puta na jednom nemam nista a na drugom imam jednu vecu cistu i jedan kao folikul .. tolko sam  tuzna i jadna ocekivala sam vise bar na svakom jajniku dva s obzirom na kolicinnu stimulacije... bojim se da i taj jedan nece imati nista .plakala sam poslje u cekaoni ko sudnji dan.. vadili su mi krv i rekli u jutro doci na uzv . Lade su mi potonule. Neznam kako da gledam na to sad pozitivno.. jedino me endometrij iznenadio 9mm je. Sto mi nece puno pomoci ako nema stanice...

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Lucky785
    08. Prosinac 2021. 17:12

Tina82

Lucky785

Tina, kak je bilo danas?

Na zalost jako lose. Nakon 8dana i 4amp menopura ovaj puta na jednom nemam nista a na drugom imam jednu vecu cistu i jedan kao folikul .. tolko sam tuzna i jadna ocekivala sam vise bar na svakom jajniku dva s obzirom na kolicinnu stimulacije… bojim se da i taj jedan nece imati nista .plakala sam poslje u cekaoni ko sudnji dan.. vadili su mi krv i rekli u jutro doci na uzv . Lade su mi potonule. Neznam kako da gledam na to sad pozitivno.. jedino me endometrij iznenadio 9mm je. Sto mi nece puno pomoci ako nema stanice…

Sad ti treba čudo, a i čuda su moguća! Možda je taj 1 folikul dobar! Nadajmo se! 🙏  Bilo bi svakak sigurnije da ih je više, ali možda je baš u tom jednom jedinom dobra jajna stanica! 🙏

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• anna882008
    08. Prosinac 2021. 17:30

Lucky785

Tina82

Lucky785

Tina, kak je bilo danas?

Na zalost jako lose. Nakon 8dana i 4amp menopura ovaj puta na jednom nemam nista a na drugom imam jednu vecu cistu i jedan kao folikul .. tolko sam tuzna i jadna ocekivala sam vise bar na svakom jajniku dva s obzirom na kolicinnu stimulacije… bojim se da i taj jedan nece imati nista .plakala sam poslje u cekaoni ko sudnji dan.. vadili su mi krv i rekli u jutro doci na uzv . Lade su mi potonule. Neznam kako da gledam na to sad pozitivno.. jedino me endometrij iznenadio 9mm je. Sto mi nece puno pomoci ako nema stanice…

Sad ti treba čudo, a i čuda su moguća! Možda je taj 1 folikul dobar! Nadajmo se! 🙏 Bilo bi svakak sigurnije da ih je više, ali možda je baš u tom jednom jedinom dobra jajna stanica! 🙏

Draga TINA,onaj dan kad su meni radili punkciji,samnom je u sobi lezala cura koja je drugi put na ivf,a prvi ivf je izgledao ovako: na punkciji jedna izvadjena i ta jedna se oplodila i ona ima dvogodisnjeg sina!!!!
    Na ovom sad ivf dvije su joj izvadjene i obe se oplodile!!
    Tako da molit se Bogu jer On je taj koji cini cuda,a mozda se nadje i jos koji do punkcije,drzim fige 🥰

Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇

• RitaH
    08. Prosinac 2021. 17:56

anna882008

Lucky785

Tina82

Lucky785

Tina, kak je bilo danas?

Sad ti treba čudo, a i čuda su moguća! Možda je taj 1 folikul dobar! Nadajmo se! 🙏 Bilo bi svakak sigurnije da ih je više, ali možda je baš u tom jednom jedinom dobra jajna stanica! 🙏

Draga TINA,onaj dan kad su meni radili punkciji,samnom je u sobi lezala cura koja je drugi put na ivf,a prvi ivf je izgledao ovako: na punkciji jedna izvadjena i ta jedna se oplodila i ona ima dvogodisnjeg sina!!!!
    Na ovom sad ivf dvije su joj izvadjene i obe se oplodile!!
    Tako da molit se Bogu jer On je taj koji cini cuda,a mozda se nadje i jos koji do punkcije,drzim fige 🥰

I meni je ovako izgledao i završio prvi IVF prije 3 godine. Drugi za sad isto, čekamo betu 😊

🙋‍♀️ 37g - sve ok
    🙋‍♂️ 38g - Teratozoospermija
    01/2018 Čisti prirodni ICSI - 👶 (10/2018)
    11/2021 Čisti prirodni ICSI (1 JS, ET 3D 24.11.)
    15.12. Beta 1.2 😔

Tina82
    08. Prosinac 2021. 21:02

Hvala vam cure na ohrabrenje i na lijepim željama .sutra opet u jutro uzv pa Ce mi vidjeti.. cudo mi treba i to jako.. 😔🙏🙏

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Leky
    08. Prosinac 2021. 22:34

Angeleyes

anna882008

Evo da javim beta je 484 🥰🥰🥰🥰
    Ultrazvuk 14.12 😘😘😘😘😘

Cestitam, neka bude sve u redu! ❤❤ Ipak malo pozitive danas u ovome svemu 🤗🤗!!
    -
    Evo da javim da sam ja danas ful procurila, ono jucer je bilo u tockama, danas bas ide i lagano boli. Prvi postupak je iza, sada moram vidjet sto i kako dalje. Ne gubimo nadu, idemo daje. 🤗

Angeleyes zao mi je, nadam se da ce ti iduci biti dobitan! I meni je prvi postupak, nekako kad krenes u to pripremis se da nece biti odmah ali kad dodje do toga je tesko jer ipak se nadas, samo hrabro dalje, nema predaje!

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.