Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ljubičica
    05. Prosinac 2021. 22:09

FraMar

Bok curke,
    Citam vas danima i odlucih se oglasiti u nadi da cu ostaviti lijepe i pozitivne komentare…
    Transfer 1.12., 1 blastocista.
    Beta 11.12.
    Simptomi:
    Ovisno kako si zabrijem u glavi😂 ali cim se umirim i legnem osjetim lagano menstrualne bolove s vremena na vrijeme i teske i bolne cicke…
    Da li vi imate osjecaj laganih menstrualnih bolova?
    Kada bi mogla najranije raditi test obzirom da mi je vracena blastica?

Dobrodošla! 😊😊 Sretno ti u tvom čekanju 😁🍀🍀 ja cijelo vrijeme osjecam tr menstrualne bolove, dođu i pođu..cice također bolne. Za blasticu mozes uraditi test 10. dan. 😊

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• NATALIE0407
    05. Prosinac 2021. 22:28

Angeleyes

NATALIE0407

Angeleyes

NATALIE0407

Angeleyes

NATALIE0407

Jabuka89

Ima li tko da je imao pozitivnu betu a da na dan implatacija nije osjeti ništa nikakvo pikanje i probadanje?

Pozz. Ja nisam imala nikakvi simptoma nakon transfera i test i beta su bili pozitivni i dobili smo nase prvo cudo. Samo opusteno koliko je moguce i sve najbolje ti zelim. 🙏

Jesi se testirala na dan bete ili nesto prije? Pitam jer sam ja jos uvijek u nedoumici s testiranjem. Iako, beta ce pokazat pravu situaciju.

Prvi pokusaj test sam radila na sam dan kad sam vadila betu i iskreno bila sam puno mirnija. Drugi pokusaj test sam napravila ranije i samo sebi stres napravila nepotrebno. Zato bolje cekaj kad je doktor rekao da se test napravi. Kod nas se beta radi samo jednom i ako je ona pozitivna nastavlja se dalje sa terapijom i za 10dana prvi pregled. Jer je ipak on najpouzdaniji.

I ja sam sebe istresirala preuranjenim testiranjem. Odlucila sam cekati betu, ali evo danas imam krv na ulosku, dvije tocke. Sad nemam druge nego pricekati da vidim jel to prava menstruacija, posto mi je sutra dan ocekivane. Stvarno ne znam sto misliti. 🤦🏼‍♀️ Svakako si mi malo olaksala, puno nas je i pogubimo se u tome svemu, a ne funkcioniramo sve na isti nacin. Drzite mi fige 🙃

Ma da, stvarno ovisi, a mi jadne sve osluskujemo i nadamo se. Treba pustiti tijelo da odradi svoje, ja sam bez problema 1.tjedan nakon transfera, al ovaj drugi je vec ubitacan. Bas igra zivaca i divim se zenama koje izguraju bez problema. Jesu li ti obe trudnoce bile uspjesne? 🙃

Psiha radi svoje koliko god se mi trudile da nemislimo na to. Kad logicno razmisljamo ni u prirodnim trudnocama zene nemaju neke simptome na pocetku i neznaju da su trudne. Jesu Bogu hvala. Obe su uspjele od prvog puta. Malo sam problema imala ali glavno da je sve bilo uredu i da su moji andeli sa mnom.

• anna882008
    05. Prosinac 2021. 23:20

NATALIE0407

Angeleyes

NATALIE0407

Angeleyes

NATALIE0407

Angeleyes

NATALIE0407

Jabuka89

Ima li tko da je imao pozitivnu betu a da na dan implatacija nije osjeti ništa nikakvo pikanje i probadanje?

Pozz. Ja nisam imala nikakvi simptoma nakon transfera i test i beta su bili pozitivni i dobili smo nase prvo cudo. Samo opusteno koliko je moguce i sve najbolje ti zelim. 🙏

Jesi se testirala na dan bete ili nesto prije? Pitam jer sam ja jos uvijek u nedoumici s testiranjem. Iako, beta ce pokazat pravu situaciju.

Prvi pokusaj test sam radila na sam dan kad sam vadila betu i iskreno bila sam puno mirnija. Drugi pokusaj test sam napravila ranije i samo sebi stres napravila nepotrebno. Zato bolje cekaj kad je doktor rekao da se test napravi. Kod nas se beta radi samo jednom i ako je ona pozitivna nastavlja se dalje sa terapijom i za 10dana prvi pregled. Jer je ipak on najpouzdaniji.

I ja sam sebe istresirala preuranjenim testiranjem. Odlucila sam cekati betu, ali evo danas imam krv na ulosku, dvije tocke. Sad nemam druge nego pricekati da vidim jel to prava menstruacija, posto mi je sutra dan ocekivane. Stvarno ne znam sto misliti. 🤦🏼‍♀️ Svakako si mi malo olaksala, puno nas je i pogubimo se u tome svemu, a ne funkcioniramo sve na isti nacin. Drzite mi fige 🙃

Ma da, stvarno ovisi, a mi jadne sve osluskujemo i nadamo se. Treba pustiti tijelo da odradi svoje, ja sam bez problema 1.tjedan nakon transfera, al ovaj drugi je vec ubitacan. Bas igra zivaca i divim se zenama koje izguraju bez problema. Jesu li ti obe trudnoce bile uspjesne? 🙃

Psiha radi svoje koliko god se mi trudile da nemislimo na to. Kad logicno razmisljamo ni u prirodnim trudnocama zene nemaju neke simptome na pocetku i neznaju da su trudne. Jesu Bogu hvala. Obe su uspjele od prvog puta. Malo sam problema imala ali glavno da je sve bilo uredu i da su moji andeli sa mnom.

Moram reci da se sa tvojom lgikom slazem,i uvijek razmisljam o tomee 😅
    Tek ono nekako nakon ocekivane i jos kasnije..al psiha je cudo 😄

Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇

• NATALIE0407
    06. Prosinac 2021. 10:24

anna882008

NATALIE0407

Angeleyes

NATALIE0407

Angeleyes

NATALIE0407

Angeleyes

NATALIE0407

Jabuka89

Moram reci da se sa tvojom lgikom slazem,i uvijek razmisljam o tomee 😅
    Tek ono nekako nakon ocekivane i jos kasnije..al psiha je cudo 😄

To je ali je se tesko vodit logicnim stvarima kad je zelja velika. Ali lakse je kad se imas cime okupirat da mislis sto manje. Ja sam gledala dosta komedije da se opustim koliko toliko. 

• anna882008
    06. Prosinac 2021. 11:17

Evo da javim beta je 484 🥰🥰🥰🥰
    Ultrazvuk 14.12 😘😘😘😘😘

Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇

• marinica86
    06. Prosinac 2021. 14:03

Bravo, Anna 😊😊😊😊

zg123
    06. Prosinac 2021. 14:18

Cure, u Petrovoj jel se ide 2 puta na betu il samo 1? 

Lussy
    06. Prosinac 2021. 16:48

anna882008. CESTITAAAAM👏🏽🎉♥️ 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Angeleyes
    06. Prosinac 2021. 17:58

anna882008

Evo da javim beta je 484 🥰🥰🥰🥰
    Ultrazvuk 14.12 😘😘😘😘😘

Cestitam, neka bude sve u redu! ❤❤ Ipak malo pozitive danas u ovome svemu 🤗🤗!!
    -
    Evo da javim da sam ja danas ful procurila, ono jucer je bilo u tockama, danas bas ide i lagano boli. Prvi postupak je iza, sada moram vidjet sto i kako dalje. Ne gubimo nadu, idemo daje. 🤗

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Angeleyes
    06. Prosinac 2021. 17:59

Jabuka89

Danas peti dan od transfera menstrualni bolovi i noge me bole onako da moram masirati listove teške su mi nekako

Drzim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻!!!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.