Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RitaH
    11. Prosinac 2021. 14:39

Jabuka89

RitaH

Cure, ja sam sinoć primijetila smećkasti trag na aplikatoru, danas lagani spotting isto smeđe i jako malo rozog traga. Danas mi je 18 dt (1et 3d). Test sam radila na prvi očekivani dan M, bio je negativan.. Beta tek u srijedu… Imam li se čemu nadati osim da ću sutra procuriti? Hvatam se za slamku kasne implantacije😩

A sve je moguće pogotovo zato sto nije bila blastica. Javi nam.

Prije 4 noći sam osjetila ful jaku bol, baš ko menstrualni na najjače, mislila sam da ću ujutro dobit. I ništa, prestalo je skroz. Nemam apsolutno nikakve simptome. Baš nekako od početka nemam neku nadu, pogotovo zato jer su nam odmah rekli da smo i prvi put imali čudo (prirodnjak iz prve), da ne očekujemo da se to ponovi, i da IVF iz prirodnog ciklusa nikako ne sugeriraju zbog godina, ali smo mi inzistirali da pokušamo bar jednom. I sve upućuje na to da nije uspjelo, al nada... 

🙋‍♀️ 37g - sve ok
    🙋‍♂️ 38g - Teratozoospermija
    01/2018 Čisti prirodni ICSI - 👶 (10/2018)
    11/2021 Čisti prirodni ICSI (1 JS, ET 3D 24.11.)
    15.12. Beta 1.2 😔

Tina82
    11. Prosinac 2021. 14:53

RitaH

Cure, ja sam sinoć primijetila smećkasti trag na aplikatoru, danas lagani spotting isto smeđe i jako malo rozog traga. Danas mi je 18 dt (1et 3d). Test sam radila na prvi očekivani dan M, bio je negativan.. Beta tek u srijedu… Imam li se čemu nadati osim da ću sutra procuriti? Hvatam se za slamku kasne implantacije😩

Kolko sam ja shvatila kod trodnevnog embrija test za trudnoću se radi 11dan nakon embriotransfa jer je to prvi dan kad se moze hormon trudnoće detektirati kucnim testom. Moguce da je implantacisko a za test je jos pre rano. Drzim fige da bude tako. 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀.samo opušteno. Sve Ce biti u redu

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Tina82
    11. Prosinac 2021. 15:01

Cureeeee... Aspiracija obavljena od ciste-folikula i jednog folikula dobili dvije stanice. Svi su iznenadeni i s obzirom da su i folikulu i cista bili kako veliki.. sad cekamo ponedeljak i sv.Luciju da mi se smiluje da imamo za embriotransver. Druze fige cure da se ovo čudo nastavi dalje.. 🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🙏🙏😇😇

Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    ,

Tina82
    11. Prosinac 2021. 15:06

Lussy

Jabuka89 ja bas iz dr upravo stigla,rekao je da su testovi za nas u postupcima najgora opcija,da se toliko zamaramo s tim i budemo negativni kad vidimo da nema plusica ali da u njegovom slucaju vise negativnih testova bude a vise trudnoca😅
    Ja bih na tvom mjestu sacekala betu,ja sam falila sto sam ikad kupila test..nazalost moj ishod je bio los ali eto ovog puta sam stvarno odlucila da testove necu uopce kupiti nego cu cekati betu

Cure dr je rekao da mi je endometrij super uz tablete nije povecavao dozu Estrofema u ponedjeljak sam opet kod njega i tad bi mi trebao reci kad ce biti novi FET🤞🏼🍀♥️
    Iskreno nekako sam puno pozitivnija ovaj put nego 1.imam osjecaj da bi to moglo biti to,samo da se ne razocaram
    Ovaj put cemo vratit 2🐧🙏🏼♥️

Lussy super vjesti samo pozitiva vrijeme je cuda neka nam se sve do jednoj ostvare..na tvoj FET🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞

,

• anna882008
    11. Prosinac 2021. 17:08

Jabuka89

anna882008

ljubičica

Jabuka i ja mislim da ti je to prerano. Ako si blastice vratila napravi test 10. Dan. SRETNO!!!

I ja mislim da je rano,jer je i implantacija mogla biti kasnije 😇

Koliko kasnije može biti implatacija

Po mom nekom misljenju,ovako-meni su vratili 2,nakon 3 dana,mislim da se prva bebica smjestila 6,7 dan,a druga tek 8,9 dan,jer sam imala tragove dvaput i dvaput takve bolove a izmedju recimo 7 og i 9 og dana nista..
    Meni je ovo prvi put al eto po mom iskustvu i simotomima i osjecaju stvarno cak i do 10 og dana..
    Nadam se da sam ista pomogla 💕

Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇

• anna882008
    11. Prosinac 2021. 17:10

Tina82

RitaH

Kolko sam ja shvatila kod trodnevnog embrija test za trudnoću se radi 11dan nakon embriotransfa jer je to prvi dan kad se moze hormon trudnoće detektirati kucnim testom. Moguce da je implantacisko a za test je jos pre rano. Drzim fige da bude tako. 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀.samo opušteno. Sve Ce biti u redu

Ja sam radila 10.dan i 13.dan,oba pozitivna

• anna882008
    11. Prosinac 2021. 17:12

Tina82

Cureeeee… Aspiracija obavljena od ciste-folikula i jednog folikula dobili dvije stanice. Svi su iznenadeni i s obzirom da su i folikulu i cista bili kako veliki.. sad cekamo ponedeljak i sv.Luciju da mi se smiluje da imamo za embriotransver. Druze fige cure da se ovo čudo nastavi dalje.. 🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🙏🙏😇😇

Drzim sve moguce fige 🤞🤞🤞🤞

Lussy
    11. Prosinac 2021. 17:32

Tina82 zelim ti svu srecu🍀🙏🏼♥️ 
    Nadam se da ce sve biti onako kako zelis!🙏🏼🙏🏼🙏🏼 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• RitaH
    11. Prosinac 2021. 18:11

Hvala vam svima, javim ako dođe do promjena, za sad je sve stalo, nema više ni spottinga... Sretno nam svima! 🙏

🙋‍♀️ 37g - sve ok
    🙋‍♂️ 38g - Teratozoospermija
    01/2018 Čisti prirodni ICSI - 👶 (10/2018)
    11/2021 Čisti prirodni ICSI (1 JS, ET 3D 24.11.)
    15.12. Beta 1.2 😔

Tina82
    11. Prosinac 2021. 18:20

RitaH

Hvala vam svima, javim ako dođe do promjena, za sad je sve stalo, nema više ni spottinga… Sretno nam svima!🙏

Drzim fige draga 😇😇.🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞

,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.