Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimimimi
    19. Travanj 2019. 00:07

Lala27

Da, hoće 😄 Vjerovatno će ubrzo nakon bete, jer ti si još prije mene imala transfer 😀
    Pročitala sam da se trudnoća broji tako što je na dan aspiracije 2 sedmice 😱 To je očito po zadnjoj menstruaciji, kako se računa prirodna trudnoća, ali nisam znala da je tako i za vantjelesnu, kad se kod nje zna sve u dan, kad je bio transfer i ostalo sve

Nemam ja pojma kak da računam 😬😬
    Jer ja sam u novembru bila na aspiraciji a transfer bio 4.4. Znači nakon caa. 4,5 mjeseca, tak da ne znam kako da računam  🤷‍♀️😀

• Lala27
    19. Travanj 2019. 00:09

mimimimi

Lala27

Da, hoće 😄 Vjerovatno će ubrzo nakon bete, jer ti si još prije mene imala transfer 😀
    Pročitala sam da se trudnoća broji tako što je na dan aspiracije 2 sedmice 😱 To je očito po zadnjoj menstruaciji, kako se računa prirodna trudnoća, ali nisam znala da je tako i za vantjelesnu, kad se kod nje zna sve u dan, kad je bio transfer i ostalo sve
    Jer ja sam u novembru bila na aspiraciji a transfer bio 4.4. Znači nakon caa. 4,5 mjeseca, tak da ne znam kako da računam 🤷‍♀️😀

Haha, joj, onda po tome ti si u petom mjesecu 😂 Ma to će nam doktori odrediti, ali sad sam to pročitala i iznenadila se 

mimimimi
    19. Travanj 2019. 00:17

Lala27

mimimimi

Lala27

Jer ja sam u novembru bila na aspiraciji a transfer bio 4.4. Znači nakon caa. 4,5 mjeseca, tak da ne znam kako da računam 🤷‍♀️😀
    Haha, joj, onda po tome ti si u petom mjesecu 😂 Ma to će nam doktori odrediti, ali sad sam to pročitala i iznenadila se

Tako bi to došlo 😂😂
    Ma oni to znaju, a sve si razmišljam uzet onaj clearblue test što piše koja sedmica je ee sad da li je to točno ne znam, možda po tom saznam🤷‍♀️🤷‍♀️
    jer digitalni gdje piše trudna ili ne je točan meni je tako barem bilo😊
    Možda se i bacim u potražnju za ovim što računa koja sedmica🤷‍♀️

19. Travanj 2019. 06:32

Dobro jutro. 😊😊Čestitam svima na lijepim plisićima i beticama♥️♥️. Meni je danas 6 dan od transfera,. . Transfer je bio 5 dan. Betu trebam vaditi tek 26.4.  Kada bi mogla napraviti fest..mada imam osjećaj da menga stiže.. 😔. Sva se preznojavam, grudi me bole, jajnici kao pred vješticu...

• Lala27
    19. Travanj 2019. 10:14

mimimimi

Lala27

mimimimi

Lala27

Tako bi to došlo 😂😂
    Ma oni to znaju, a sve si razmišljam uzet onaj clearblue test što piše koja sedmica je ee sad da li je to točno ne znam, možda po tom saznam🤷‍♀️🤷‍♀️

Ne znam uopšte da ima takav test 😂 Ali neću svakako da se opterećujem time, samo ultrazvuk da dođe 😁 

• Lala27
    19. Travanj 2019. 10:21

Nives35

Dobro jutro. 😊😊Čestitam svima na lijepim plisićima i beticama♥️♥️. Meni je danas 6 dan od transfera,. . Transfer je bio 5 dan. Betu trebam vaditi tek 26.4. Kada bi mogla napraviti fest..mada imam osjećaj da menga stiže.. 😔. Sva se preznojavam, grudi me bole, jajnici kao pred vješticu…

Hvala 😄😄 Eto ja sam imala takve simptome, od sedmog dana su mi se smanjivali, ali baš sam imala osjećaj da ću svaki čas dobiti. I uradila sam test 10.dan-pozitivan, onda opet 11.dan-isto pozitivan i beta 12.dan 590 😊 Zato nemoj da se brineš oko tih simptoma, a nemoj ni rano raditi test, da ne bi bio negativan, strpi se do utorka 😄

19. Travanj 2019. 10:26

Lala27

Nives35

Dobro jutro. 😊😊Čestitam svima na lijepim plisićima i beticama♥️♥️. Meni je danas 6 dan od transfera,. . Transfer je bio 5 dan. Betu trebam vaditi tek 26.4. Kada bi mogla napraviti fest..mada imam osjećaj da menga stiže.. 😔. Sva se preznojavam, grudi me bole, jajnici kao pred vješticu…
    Hvala 😄😄 Eto ja sam imala takve simptome, od sedmog dana su mi se smanjivali, ali baš sam imala osjećaj da ću svaki čas dobiti. I uradila sam test 10.dan-pozitivan, onda opet 11.dan-isto pozitivan i beta 12.dan 590 😊 Zato nemoj da se brineš oko tih simptoma, a nemoj ni rano raditi test, da ne bi bio negativan, strpi se do utorka 😄

Pokušat ću biti hrabra...🤗

19. Travanj 2019. 10:27

I čestitam na lijepoj betici♥️♥️♥️♥️♥️

mimimimi
    19. Travanj 2019. 10:45

Lala27

mimimimi

Lala27

mimimimi

Lala27

Tako bi to došlo 😂😂
    Ne znam uopšte da ima takav test 😂 Ali neću svakako da se opterećujem time, samo ultrazvuk da dođe 😁

Ma sve ti oni imaju sve su smislili 😁😁
    Ipak ću čekat doktora i ultrazvuk 😅

• Lala27
    19. Travanj 2019. 13:22

Nives35

I čestitam na lijepoj betici♥️♥️♥️♥️♥️

Hvala ti puno, da i tebi bude takva 😊😍😍❤️❤️ I naravno da ćeš biti hrabra, dani brzo prolaze 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.