Da, hoće 😄 Vjerovatno će ubrzo nakon bete, jer ti si još prije mene imala transfer 😀
Pročitala sam da se trudnoća broji tako što je na dan aspiracije 2 sedmice 😱 To je očito po zadnjoj menstruaciji, kako se računa prirodna trudnoća, ali nisam znala da je tako i za vantjelesnu, kad se kod nje zna sve u dan, kad je bio transfer i ostalo sve
Nemam ja pojma kak da računam 😬😬
Jer ja sam u novembru bila na aspiraciji a transfer bio 4.4. Znači nakon caa. 4,5 mjeseca, tak da ne znam kako da računam 🤷♀️😀
Da, hoće 😄 Vjerovatno će ubrzo nakon bete, jer ti si još prije mene imala transfer 😀
Pročitala sam da se trudnoća broji tako što je na dan aspiracije 2 sedmice 😱 To je očito po zadnjoj menstruaciji, kako se računa prirodna trudnoća, ali nisam znala da je tako i za vantjelesnu, kad se kod nje zna sve u dan, kad je bio transfer i ostalo sveNemam ja pojma kak da računam 😬😬
Jer ja sam u novembru bila na aspiraciji a transfer bio 4.4. Znači nakon caa. 4,5 mjeseca, tak da ne znam kako da računam 🤷♀️😀
Haha, joj, onda po tome ti si u petom mjesecu 😂 Ma to će nam doktori odrediti, ali sad sam to pročitala i iznenadila se
Pročitala sam da se trudnoća broji tako što je na dan aspiracije 2 sedmice 😱 To je očito po zadnjoj menstruaciji, kako se računa prirodna trudnoća, ali nisam znala da je tako i za vantjelesnu, kad se kod nje zna sve u dan, kad je bio transfer i ostalo sveNemam ja pojma kak da računam 😬😬
Jer ja sam u novembru bila na aspiraciji a transfer bio 4.4. Znači nakon caa. 4,5 mjeseca, tak da ne znam kako da računam 🤷♀️😀Haha, joj, onda po tome ti si u petom mjesecu 😂 Ma to će nam doktori odrediti, ali sad sam to pročitala i iznenadila se
Tako bi to došlo 😂😂
Ma oni to znaju, a sve si razmišljam uzet onaj clearblue test što piše koja sedmica je ee sad da li je to točno ne znam, možda po tom saznam🤷♀️🤷♀️
jer digitalni gdje piše trudna ili ne je točan meni je tako barem bilo😊
Možda se i bacim u potražnju za ovim što računa koja sedmica🤷♀️
Dobro jutro. 😊😊Čestitam svima na lijepim plisićima i beticama♥️♥️. Meni je danas 6 dan od transfera,. . Transfer je bio 5 dan. Betu trebam vaditi tek 26.4. Kada bi mogla napraviti fest..mada imam osjećaj da menga stiže.. 😔. Sva se preznojavam, grudi me bole, jajnici kao pred vješticu...
Jer ja sam u novembru bila na aspiraciji a transfer bio 4.4. Znači nakon caa. 4,5 mjeseca, tak da ne znam kako da računam 🤷♀️😀Haha, joj, onda po tome ti si u petom mjesecu 😂 Ma to će nam doktori odrediti, ali sad sam to pročitala i iznenadila seTako bi to došlo 😂😂
Ma oni to znaju, a sve si razmišljam uzet onaj clearblue test što piše koja sedmica je ee sad da li je to točno ne znam, možda po tom saznam🤷♀️🤷♀️
Možda se i bacim u potražnju za ovim što računa koja sedmica🤷♀️
Ne znam uopšte da ima takav test 😂 Ali neću svakako da se opterećujem time, samo ultrazvuk da dođe 😁
Dobro jutro. 😊😊Čestitam svima na lijepim plisićima i beticama♥️♥️. Meni je danas 6 dan od transfera,. . Transfer je bio 5 dan. Betu trebam vaditi tek 26.4. Kada bi mogla napraviti fest..mada imam osjećaj da menga stiže.. 😔. Sva se preznojavam, grudi me bole, jajnici kao pred vješticu…
Hvala 😄😄 Eto ja sam imala takve simptome, od sedmog dana su mi se smanjivali, ali baš sam imala osjećaj da ću svaki čas dobiti. I uradila sam test 10.dan-pozitivan, onda opet 11.dan-isto pozitivan i beta 12.dan 590 😊 Zato nemoj da se brineš oko tih simptoma, a nemoj ni rano raditi test, da ne bi bio negativan, strpi se do utorka 😄
Dobro jutro. 😊😊Čestitam svima na lijepim plisićima i beticama♥️♥️. Meni je danas 6 dan od transfera,. . Transfer je bio 5 dan. Betu trebam vaditi tek 26.4. Kada bi mogla napraviti fest..mada imam osjećaj da menga stiže.. 😔. Sva se preznojavam, grudi me bole, jajnici kao pred vješticu…Hvala 😄😄 Eto ja sam imala takve simptome, od sedmog dana su mi se smanjivali, ali baš sam imala osjećaj da ću svaki čas dobiti. I uradila sam test 10.dan-pozitivan, onda opet 11.dan-isto pozitivan i beta 12.dan 590 😊 Zato nemoj da se brineš oko tih simptoma, a nemoj ni rano raditi test, da ne bi bio negativan, strpi se do utorka 😄
Pokušat ću biti hrabra...🤗
Jer ja sam u novembru bila na aspiraciji a transfer bio 4.4. Znači nakon caa. 4,5 mjeseca, tak da ne znam kako da računam 🤷♀️😀Haha, joj, onda po tome ti si u petom mjesecu 😂 Ma to će nam doktori odrediti, ali sad sam to pročitala i iznenadila seTako bi to došlo 😂😂
Možda se i bacim u potražnju za ovim što računa koja sedmica🤷♀️Ne znam uopšte da ima takav test 😂 Ali neću svakako da se opterećujem time, samo ultrazvuk da dođe 😁
Ma sve ti oni imaju sve su smislili 😁😁
Ipak ću čekat doktora i ultrazvuk 😅
I čestitam na lijepoj betici♥️♥️♥️♥️♥️
Hvala ti puno, da i tebi bude takva 😊😍😍❤️❤️ I naravno da ćeš biti hrabra, dani brzo prolaze 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji