Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimimimi
    18. Travanj 2019. 22:36

Lala27

Beta 590.8 😍😍😍😍😍

Juhuuu čestitam 😘😘😘❤

mimimimi
    18. Travanj 2019. 22:37

mimimimi

Bubamarica stanjeeee??😍😍😍😍

Gdje si bubiceee?❤

• Lala27
    18. Travanj 2019. 22:50

mimimimi

Lala27

Beta 590.8 😍😍😍😍😍
    Juhuuu čestitam 😘😘😘❤

Hvala 😊😊😊😍😍😍

• Lala27
    18. Travanj 2019. 22:51

mimimimi

mimimimi

Gdje si bubiceee?❤

Nema nam bubice, a baš me zanima šta su joj rekli 😄 Kad je ono tebi ultrazvuk? 

mimimimi
    18. Travanj 2019. 23:31

Lala27

mimimimi

mimimimi

Gdje si bubiceee?❤

Trebala je ona jučer imati u 17h ultrazvuk čini mi se ali je nema ni na mapi 😬😬Eh ja ne  znam kad ću jer su mi u utorak rekli da je 169beta bila i da opet u srijedu vadim krv pa će mi javit kako beta napreduje 🤷‍♀️
    Kad ti ideš ili moraš i ti još 1 vadit betu?

• minilu
    18. Travanj 2019. 23:39

Lala27

Beta 590.8 😍😍😍😍😍

Čestitam 🥰🥰🥰

👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
    2014-prirodna trudnoca bez problema
    1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
    2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
    3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!

• Lala27
    18. Travanj 2019. 23:44

mimimimi

Lala27

mimimimi

mimimimi

Gdje si bubiceee?❤
    Trebala je ona jučer imati u 17h ultrazvuk čini mi se ali je nema ni na mapi 😬😬Eh ja ne znam kad ću jer su mi u utorak rekli da je 169beta bila i da opet u srijedu vadim krv pa će mi javit kako beta napreduje 🤷‍♀️

Znam, znam, valjda će nas se sjetiti i ući 😀 Ne moram ponavljati betu jer je baš visoka, ne može biti biohemijska trudnoća, tako da ultrazvuk imam 30.aprila 😄

• Lala27
    18. Travanj 2019. 23:45

minilu

Lala27

Beta 590.8 😍😍😍😍😍
    Čestitam 🥰🥰🥰

Hvala puno 😊😊😊

mimimimi
    18. Travanj 2019. 23:48

Lala27

mimimimi

Lala27

mimimimi

mimimimi

Gdje si bubiceee?❤
    Trebala je ona jučer imati u 17h ultrazvuk čini mi se ali je nema ni na mapi 😬😬Eh ja ne znam kad ću jer su mi u utorak rekli da je 169beta bila i da opet u srijedu vadim krv pa će mi javit kako beta napreduje 🤷‍♀️
    Znam, znam, valjda će nas se sjetiti i ući 😀 Ne moram ponavljati betu jer je baš visoka, ne može biti biohemijska trudnoća, tako da ultrazvuk imam 30.aprila 😄

Valjda nas se bude sjetila😬😬Divno onda sad će to brzo za 10 dana 😍😍
    Iii ja jedva čekam kad će me zvati 🥰

• Lala27
    18. Travanj 2019. 23:57

Da, hoće 😄 Vjerovatno će ubrzo nakon bete, jer ti si još prije mene imala transfer 😀
    Pročitala sam da se trudnoća broji tako što je na dan aspiracije 2 sedmice 😱 To je očito po zadnjoj menstruaciji, kako se računa prirodna trudnoća, ali nisam znala da je tako i za vantjelesnu, kad se kod nje zna sve u dan, kad je bio transfer i ostalo sve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.