Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimimimi
    13. Travanj 2019. 20:56

Drage nove članice  kao ljep prvo pozz vam želim i dobrodošlicu.. nažalost ja nikakav savijet ne mogu da dam jer i meni je sve po prvi put, 04.Aprila bio je transfer i test je pokazao pozitivno a tek utorak idem vaditi krv pa ću znati 100% da li je test pokazao ispravno.. Aa nekih siptoma i nisam imala skoro nikako, sem to sinoć malo stomak, donji dio kičme i glava su me bolili... danas sam ok jedinobmalo grčiće imam tek sad premda  me cijeli dan nije bilo kući tako da ništa strašno.. sretno vam dalje i da vam neka članica da više info🙂

• Lala27
    13. Travanj 2019. 21:13

mimimimi

Drage nove članice kao ljep prvo pozz vam želim i dobrodošlicu.. nažalost ja nikakav savijet ne mogu da dam jer i meni je sve po prvi put, 04.Aprila bio je transfer i test je pokazao pozitivno a tek utorak idem vaditi krv pa ću znati 100% da li je test pokazao ispravno.. Aa nekih siptoma i nisam imala skoro nikako, sem to sinoć malo stomak, donji dio kičme i glava su me bolili… danas sam ok jedinobmalo grčiće imam tek sad premda me cijeli dan nije bilo kući tako da ništa strašno.. sretno vam dalje i da vam neka članica da više info🙂

Hvala 😄 Kada si radila test? Ja se ne usuđujem da ga uradim, mislim da ću ipak čekati betu, jer se bojim rezultata 😑

mimimimi
    13. Travanj 2019. 21:52

Lala27

mimimimi

Drage nove članice kao ljep prvo pozz vam želim i dobrodošlicu.. nažalost ja nikakav savijet ne mogu da dam jer i meni je sve po prvi put, 04.Aprila bio je transfer i test je pokazao pozitivno a tek utorak idem vaditi krv pa ću znati 100% da li je test pokazao ispravno.. Aa nekih siptoma i nisam imala skoro nikako, sem to sinoć malo stomak, donji dio kičme i glava su me bolili… danas sam ok jedinobmalo grčiće imam tek sad premda me cijeli dan nije bilo kući tako da ništa strašno.. sretno vam dalje i da vam neka članica da više info🙂
    Hvala 😄 Kada si radila test? Ja se ne usuđujem da ga uradim, mislim da ću ipak čekati betu, jer se bojim rezultata 😑

Ja sam toliko radoznala bila da sam nakon 04.04. Prvi test uradila 09.04. I skroz skroz blago pokazalo crticu ali se moraš zagledati 😅 2test uradim 11.04. I vidjelo se je malo bolje ali sve je to prerano bilo ali radoznalost jača premda ni to ne mora da znači pozitivno nikad se ne zna, nakon bete ću biti sigurnija 😊 kažu da najranije se može 10dan transfera uraditi  ali i to i ako pokaže i negativno ne mora ništa da znači jer opet može na beti pozitvno..🙂🙂 ja sam si opet jučer još 1kupila😅 ovaj put digitalni pa da vidim, mogla bi ga sutra uraditi jer je 10dan, ali možda budem čekala i ponedeljak 😀😀 maa na igla sam sva😂

• Lala27
    13. Travanj 2019. 22:00

mimimimi

Lala27

mimimimi

Ja sam toliko radoznala bila da sam nakon 04.04. Prvi test uradila 09.04. I skroz skroz blago pokazalo crticu ali se moraš zagledati 😅 2test uradim 11.04. I vidjelo se je malo bolje ali sve je to prerano bilo ali radoznalost jača premda ni to ne mora da znači pozitivno nikad se ne zna, nakon bete ću biti sigurnija 😊 kažu da najranije se može 10dan transfera uraditi ali i to i ako pokaže i negativno ne mora ništa da znači jer opet može na beti pozitvno..🙂🙂 ja sam si opet jučer još 1kupila😅 ovaj put digitalni pa da vidim, mogla bi ga sutra uraditi jer je 10dan, ali možda budem čekala i ponedeljak 😀😀 maa na igla sam sva😂

Hahaha, e baš si me nasmijala 😂 Znam, zato ne bih da se razočaram ako bude negativan jer je rano, pa bih radije čekala betu, ali borim se sama  sa sobom 😁
    Od simptoma bih još rekla i da me grudi nekad kao svrbe i kad stavljam utrogestan vaginalno, pošto mi je to terapija, nekako jedva ga stavim, sve mi je nekako usko dole 😂 Kao da je otečeno

kikovica
    13. Travanj 2019. 22:29

Lala27 ja nemam ama bas nikakve simptome osim tog da mi je ulaz u rodnicu kao “otecen” (ako to uopce je simptom) 😂😂
    Cekam utorak za betu 🤞🏻

• Lala27
    13. Travanj 2019. 22:50

kikovica

Lala27 ja nemam ama bas nikakve simptome osim tog da mi je ulaz u rodnicu kao “otecen” (ako to uopce je simptom) 😂😂
    Cekam utorak za betu 🤞🏻

Haha, joj, pa nije mi inače bilo tako kad sam tek počela utrogestan koristiti, pa mi je sad čudno 😂

mimimimi
    13. Travanj 2019. 23:11

Lala27

mimimimi

Lala27

mimimimi

Ja sam toliko radoznala bila da sam nakon 04.04. Prvi test uradila 09.04. I skroz skroz blago pokazalo crticu ali se moraš zagledati 😅 2test uradim 11.04. I vidjelo se je malo bolje ali sve je to prerano bilo ali radoznalost jača premda ni to ne mora da znači pozitivno nikad se ne zna, nakon bete ću biti sigurnija 😊 kažu da najranije se može 10dan transfera uraditi ali i to i ako pokaže i negativno ne mora ništa da znači jer opet može na beti pozitvno..🙂🙂 ja sam si opet jučer još 1kupila😅 ovaj put digitalni pa da vidim, mogla bi ga sutra uraditi jer je 10dan, ali možda budem čekala i ponedeljak 😀😀 maa na igla sam sva😂
    Hahaha, e baš si me nasmijala 😂 Znam, zato ne bih da se razočaram ako bude negativan jer je rano, pa bih radije čekala betu, ali borim se sama sa sobom 😁
    Od simptoma bih još rekla i da me grudi nekad kao svrbe i kad stavljam utrogestan vaginalno, pošto mi je to terapija, nekako jedva ga stavim, sve mi je nekako usko dole 😂 Kao da je otečeno

Hehe drago mi je da jesam😂😂 što se tiče bilo kakvih terapija samo folnu koristim i ništa drugo, i da inače odavno za štitnjaču tablete i to je to.. Aa što se testa tiče pričekaj betu brzo će to😘😘
    Ii da siptoma nemam sad me ništa ne boli ni bilo šta ili promjena kakva🤷‍♀️

• Lala27
    13. Travanj 2019. 23:49

mimimimi

Lala27

mimimimi

Lala27

mimimimi

Hahaha, e baš si me nasmijala 😂 Znam, zato ne bih da se razočaram ako bude negativan jer je rano, pa bih radije čekala betu, ali borim se sama sa sobom 😁
    Hehe drago mi je da jesam😂😂 što se tiče bilo kakvih terapija samo folnu koristim i ništa drugo, i da inače odavno za štitnjaču tablete i to je to.. Aa što se testa tiče pričekaj betu brzo će to😘😘
    Ii da siptoma nemam sad me ništa ne boli ni bilo šta ili promjena kakva🤷‍♀️

Ja koristim utrogestan, aspirin i femibion 1, u njemu ima između ostalog i folna 
    Sa srećom u utorak, javi lijepe vijesti 😄😘😘

mimimimi
    14. Travanj 2019. 00:36

Lala27 ja sam se baš bila zabrinula jer nisam ništa dobila jer sam i imala problem da mi je  endometrij pretežno tanak ali evo budemo vidjeli u utorak i nadam se ljepim vijestima i hoću javit ću i hvala puno puno, također i tebi puno sreće i javi također 😘😘Naravno i ostalim članicama koje su prosle transfer, koje čekaju na transferom koje čekaju na betu, sretno sretno 😘😘❤

kikovica
    14. Travanj 2019. 11:08

Lala27

kikovica

Cekam utorak za betu 🤞🏻
    Haha, joj, pa nije mi inače bilo tako kad sam tek počela utrogestan koristiti, pa mi je sad čudno 😂

Da, nije ni meni tako bilo u pocetku vec zadnjih par dana...a od jucer mi je ulozak i mokar skroz, kao neka voda, bez mirisa i boje 🤷🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.