Cao buduce mamice kako ste mi sve danas?ima li ko kakvih tegoba?mene sike ubijaju….kao da imam dva kamena ne njih ☺!I da….pocela sam da se nenormalno znojim…?ima li to kod vas?
Delfin da prerano je jos uvijek za test,sacekaj bar jos 3-4 dana 😉
😘😘😘😘😘😘Ejj bubi ja još ništa od siptoma bar ne da mi je zapalo za oko ili da sam šta primjetila🤔 premda čekam betu u utorak da budem 100% sigurna da mi je test bio pozitivan😬Ejjj da, da li je koja odlučila drugačiju ishranu, da li pazite na nešto?😀Ja imam i neke grcice po stomaku…ne znam da li je to normalno a i imala sam blagu hiperstimulaciju,jajnici ogromni bili,vjerovatno su i sad!Mozda otuda ti bolovi….a sto se tice ishrane vise voca i povrca,i izbjegavam grickalice ize nezdrave stvari….e samo,cokolada od 200gr za tako nestane😂Moram i ja malo povesti računa što se tiče grickalica 😂😂
Sinoć jela čips od paprike pa se pokajala rekla sam sebi moram paziti 😅Ja ti volim onaj cips sa kecapom…znas onaj cips stapic?znaci 3 kesice za minut pojedem
..uzivam u onom mirisu i onom kiselo-ljutom ukusu,ali sam morala obuzdati svoj apetit za time 😂
Jaooo kako da ne znam i taj cips volim 😅 ali sam sinoc nakon sto sam skontala sta jedem taj od paprike onda sam ga ostavila i naprzila loncic kokica, kazem sebi jedi radije kokice mjesto cipsa😂
Cao buduce mamice kako ste mi sve danas?ima li ko kakvih tegoba?mene sike ubijaju….kao da imam dva kamena ne njih ☺!I da….pocela sam da se nenormalno znojim…?ima li to kod vas?
😘😘😘😘😘😘Cao, ja opće nemam problema s cikama nista ne boli. Boli me donji dio leđa, i ubija me taj smeđi iscjedak. Sve mi to nekako loše izgleda. 😔A da si nazvala dr.pa je pitala da dodjes na pregled ranije?mislim mozda to nije nista,ali ja bih pozvala….cisto da se smiris i ne nerviras,bebica iako je mala ona to osjeca!i ja sam panicar i samo me strah progoni ,ali opet pomislim.mozda je mrvica u meni i zasto da joj ovo radim i muz me jos izruzi jer nekad imam crne misli i.onda…bolje mozak na turn off!A kazem ti pozovi dr.nemas sta izgubiti,smurices se i opustiti…
Jesam, rekla da nije ništa strašno, vec ako je krv da problem. Ali ako se ne osjecam dobro il me nesto boli da dođem. Izdrzat ću do utorka jedino ako se pogorsa idem odmah ako treba i na hitnu.
😘😘😘😘😘😘Cao, ja opće nemam problema s cikama nista ne boli. Boli me donji dio leđa, i ubija me taj smeđi iscjedak. Sve mi to nekako loše izgleda. 😔A da si nazvala dr.pa je pitala da dodjes na pregled ranije?mislim mozda to nije nista,ali ja bih pozvala….cisto da se smiris i ne nerviras,bebica iako je mala ona to osjeca!i ja sam panicar i samo me strah progoni ,ali opet pomislim.mozda je mrvica u meni i zasto da joj ovo radim i muz me jos izruzi jer nekad imam crne misli i.onda…bolje mozak na turn off!A kazem ti pozovi dr.nemas sta izgubiti,smurices se i opustiti…Jesam, rekla da nije ništa strašno, vec ako je krv da problem. Ali ako se ne osjecam dobro il me nesto boli da dođem. Izdrzat ću do utorka jedino ako se pogorsa idem odmah ako treba i na hitnu.
Drzim ti fige da sve bude ok i da se javis sa finim vijestima 😘
Cure danas imam neki čudan osjećaj nikad mi tako nije bilo,malo me boli i dok hodam imam osjećaj ko da će mi sve dolje ispasti,jel imala koja takav osjećaj?
U utorak bi trebala dobiti...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Evo da se i ja javim... 7. Dan nakon transfera pozitivan test :))) sljedeci tjedan beta!
Cao cure, da vas sve pozdravim, prvi put pišem na ovom forumu, ali sve vaše komentare sam pročitala 😊
Embrio transfer sam imala 6.aprila, znaci danas mi je sedmi dan, vraćene su 2 blastice, prvi postupak je u pitanju, a betu radim 12 dana nakon transfera, pa osluškujem simptome, mada sve mislim da su od terapije. Uglavnom, bole me grudi i bradavice, stomak po dnu kao pred menstruaciju ali ne tokom čitavog dana, nego povremeno, i češće mi se piški nego inače. Pretpostavljam da to ništa ne znači, ali vidjeću šta kaže beta 😊
Pozdrav svima. Imam nedoumicu. Ako neko iskustvom i znanjem moze da pomogne neka se javi. Naime, 06.04. sam radila transfer 3 odmrznute blastocite posle neuspele vto. Danas sam se prehladila. Curenje iz nosa, svrab grla, bol u kostima, temperatura oko 37.1. Na klinici su mi rekli da ne smem nista da pijem. Terapija je utrogestan, climara flasteri i crinon gel. Hoce li moja prehlada da utice negativno na ishod et?
Cao cure, da vas sve pozdravim, prvi put pišem na ovom forumu, ali sve vaše komentare sam pročitala 😊
Embrio transfer sam imala 6.aprila, znaci danas mi je sedmi dan, vraćene su 2 blastice, prvi postupak je u pitanju, a betu radim 12 dana nakon transfera, pa osluškujem simptome, mada sve mislim da su od terapije. Uglavnom, bole me grudi i bradavice, stomak po dnu kao pred menstruaciju ali ne tokom čitavog dana, nego povremeno, i češće mi se piški nego inače. Pretpostavljam da to ništa ne znači, ali vidjeću šta kaže beta 😊
Pozdrav Lala 27. I ja sam istog dana imala et. Simptomi su slicni, stim sto ja fodatno imam prehladu. Bice beta pozitivna.
Embrio transfer sam imala 6.aprila, znaci danas mi je sedmi dan, vraćene su 2 blastice, prvi postupak je u pitanju, a betu radim 12 dana nakon transfera, pa osluškujem simptome, mada sve mislim da su od terapije. Uglavnom, bole me grudi i bradavice, stomak po dnu kao pred menstruaciju ali ne tokom čitavog dana, nego povremeno, i češće mi se piški nego inače. Pretpostavljam da to ništa ne znači, ali vidjeću šta kaže beta 😊Pozdrav Lala 27. I ja sam istog dana imala et. Simptomi su slicni, stim sto ja fodatno imam prehladu. Bice beta pozitivna.
Da, sad vidim da smo imale isti dan 😀 Hvala ti, nadam se, i za moju i za ostale čekalice 😄 Meni su rekli da pijem samo paracetamol, ništa drugo, ali ipak možda najbolje da pozoveš kliniku i pitaš
Sortiraj odgovore
Najstariji