Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimimimi
    12. Travanj 2019. 13:03

Bubamarica

Cao buduce mamice kako ste mi sve danas?ima li ko kakvih tegoba?mene sike ubijaju….kao da imam dva kamena ne njih ☺!I da….pocela sam da se nenormalno znojim…?ima li to kod vas?
    Delfin da prerano je jos uvijek za test,sacekaj bar jos 3-4 dana 😉
    😘😘😘😘😘😘

Ejj bubi ja još ništa od siptoma bar ne da mi je zapalo za oko ili da sam šta primjetila🤔 premda čekam betu u utorak da budem 100% sigurna da mi je test bio pozitivan😬Ejjj da, da li je koja odlučila drugačiju ishranu, da li pazite na nešto?😀

• delfin85
    12. Travanj 2019. 13:09

mimimimi

delfin85

Cure imam pitanje…
    Danas mi je 8. dan od transfera,vraćen je jedan trodnevni embrij i jutros sam radila test za trudnoću i lh trakicu…
    Trakica ima dvije crte a test jednu tj negativan je pa me zanima vaše mišljenje….
    Ejj nemam iskustva sa tim trakicama ali to što je negativan test ne mora da znači ništa jer je rano još, kod nekih se vidi malo kod nekih ne pa na kraju pozitvno bude..pričekaj betu u utorak samo se ne stresiraj😘❤

Ma išla sam baš napraviti da vidim dali je štoperica izašla iz tijela a sestrična mi sad kaže da je ona isto tako napravila lh test i test na trudnoću i lh je bio pozitivan a na trudnoću negativan i bila je trudna tek 3 tjedna...
    Nije mi to stresno,što bude bit će rekla sam sama sebi da je sve u božjim rukama..
    Ponavljam test u nedjelju pa ćemo vidjeti...
    😍

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

Bubamarica
    12. Travanj 2019. 13:10

mimimimi

Bubamarica

Cao buduce mamice kako ste mi sve danas?ima li ko kakvih tegoba?mene sike ubijaju….kao da imam dva kamena ne njih ☺!I da….pocela sam da se nenormalno znojim…?ima li to kod vas?
    😘😘😘😘😘😘
    Ejj bubi ja još ništa od siptoma bar ne da mi je zapalo za oko ili da sam šta primjetila🤔 premda čekam betu u utorak da budem 100% sigurna da mi je test bio pozitivan😬Ejjj da, da li je koja odlučila drugačiju ishranu, da li pazite na nešto?😀

Ja imam i neke grcice po stomaku...ne znam da li je to normalno a i imala sam blagu hiperstimulaciju,jajnici ogromni bili,vjerovatno su i sad!Mozda otuda ti bolovi....a sto se tice ishrane vise voca i povrca,i izbjegavam grickalice ize nezdrave stvari....e samo,cokolada od 200gr za tako nestane😂

kikovica
    12. Travanj 2019. 13:10

delfin85

Cure imam pitanje…
    Danas mi je 8. dan od transfera,vraćen je jedan trodnevni embrij i jutros sam radila test za trudnoću i lh trakicu…
    Trakica ima dvije crte a test jednu tj negativan je pa me zanima vaše mišljenje….

Koji datum ti je bio transfer? Meni su vratili dva trodnevna embrija 05.04. i jutros negativno...ali nada umire posljednja 😂🤞🏻

12. Travanj 2019. 13:38

Bubamarica

😘😘😘😘😘😘

Cao, ja opće nemam problema s cikama nista ne boli. Boli me donji dio leđa, i ubija me taj smeđi iscjedak. Sve mi to nekako loše izgleda. 😔

• delfin85
    12. Travanj 2019. 13:59

kikovica

delfin85

Cure imam pitanje…
    Koji datum ti je bio transfer? Meni su vratili dva trodnevna embrija 05.04. i jutros negativno…ali nada umire posljednja 😂🤞🏻

Meni je transfer bio 04.04. vraćen jedan trodnevni embrij...

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• Krempitica
    12. Travanj 2019. 15:12

Pozdrav cure... ! Danas sam opet radila test (al nisam iz prve jutarnje mokraće, već oko 14h)  i rezultat negativan..(a juce iz jutarnje mokraće na 10 dan embriotransfera rezultat pozitivan)... Mislim da sam se zeznula , jer prva jutarnja mokraća obično ima najveću koncentraciju Hcg hormona..  Sad stvarno ne znam sta da mislim, al svakako da cu opet raditi test ujutro..... Da li je neko imao slično iskustvo? 
    Najljepše hvala...   

mimimimi
    12. Travanj 2019. 15:35

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

😘😘😘😘😘😘
    Ja imam i neke grcice po stomaku…ne znam da li je to normalno a i imala sam blagu hiperstimulaciju,jajnici ogromni bili,vjerovatno su i sad!Mozda otuda ti bolovi….a sto se tice ishrane vise voca i povrca,i izbjegavam grickalice ize nezdrave stvari….e samo,cokolada od 200gr za tako nestane😂

Moram i ja malo povesti računa što se tiče grickalica 😂😂
    Sinoć jela čips od paprike pa se pokajala rekla sam sebi moram paziti 😅

Bubamarica
    12. Travanj 2019. 16:04

velikanada001

Bubamarica

😘😘😘😘😘😘
    Cao, ja opće nemam problema s cikama nista ne boli. Boli me donji dio leđa, i ubija me taj smeđi iscjedak. Sve mi to nekako loše izgleda. 😔

A da si nazvala dr.pa je pitala da dodjes na pregled ranije?mislim mozda to nije nista,ali ja bih pozvala....cisto da se smiris i ne nerviras,bebica iako je mala ona to osjeca!i ja sam panicar i samo me strah progoni ,ali opet pomislim.mozda je mrvica u meni i zasto da joj ovo radim i muz me jos izruzi jer nekad imam crne misli i.onda...bolje mozak na turn off!A kazem ti pozovi dr.nemas sta izgubiti,smurices se i opustiti...

Bubamarica
    12. Travanj 2019. 16:09

mimimimi

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

😘😘😘😘😘😘
    Ja imam i neke grcice po stomaku…ne znam da li je to normalno a i imala sam blagu hiperstimulaciju,jajnici ogromni bili,vjerovatno su i sad!Mozda otuda ti bolovi….a sto se tice ishrane vise voca i povrca,i izbjegavam grickalice ize nezdrave stvari….e samo,cokolada od 200gr za tako nestane😂
    Moram i ja malo povesti računa što se tiče grickalica 😂😂
    Sinoć jela čips od paprike pa se pokajala rekla sam sebi moram paziti 😅

Ja ti volim onaj cips sa kecapom...znas onaj cips stapic?znaci 3 kesice za minut pojedem
    ..uzivam u onom mirisu i onom kiselo-ljutom ukusu,ali sam morala obuzdati svoj apetit za time 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.