Bubamarica
Draga bubice ni ja nemam nikakvih simptoma o nadam se da mi je onaj test 100% pozitivan što ću tek u utorak saznati, nemoj da brineš i sikiraš se sve će biti oke..još je i rano za neke simptome a dolaze oni kasnije a nismo ni sve iste, neke imaju jače neke blaže a neke nikakve simptome tako da ne brigaj🙂❤
Mimimi beta mi je visoka ali eto uvijek strah je prisutan ,jbg...17.april ko da je iduce godine dani vas sporo prolaze!Ti imas betu u utorak?
Bubamarica
Draga bubice ni ja nemam nikakvih simptoma o nadam se da mi je onaj test 100% pozitivan što ću tek u utorak saznati, nemoj da brineš i sikiraš se sve će biti oke..još je i rano za neke simptome a dolaze oni kasnije a nismo ni sve iste, neke imaju jače neke blaže a neke nikakve simptome tako da ne brigaj🙂❤Mimimi beta mi je visoka ali eto uvijek strah je prisutan ,jbg…17.april ko da je iduce godine dani vas sporo prolaze!Ti imas betu u utorak?
Vjerujem da je strah prisutan i da je dugo za čekati ali probaj se opustiti ❤
Jeste u utorak imam betu nadam se samo pozitivnom i ja pokušavam da se smirim opet lakše je kad bodrimo jedna drugu 😊😊
mimimi i ja imam u utorak betu,a koji dan si imala transfer?
Ja si mislim sutra probati test napraviti imala sam u četvrtak transfer trodnevnog zametka...
Sretno...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
mimimimi i ja imam u utorak betu,a koji dan si imala transfer?
Ja si mislim sutra probati test napraviti imala sam u četvrtak transfer trodnevnog zametka…
Sretno…
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
Beta 1.2😓😓😓😓
Ja si mislim sutra probati test napraviti imala sam u četvrtak transfer trodnevnog zametka…
Sretno…
I ja sam imala u četvrtak transfer samo je blastice bila😊 ja sam probala i prekjučer i danas test šta ću kad sam radoznala 😬
Hvala također i tebi sretno❤
Bubamarica
Draga bubice ni ja nemam nikakvih simptoma o nadam se da mi je onaj test 100% pozitivan što ću tek u utorak saznati, nemoj da brineš i sikiraš se sve će biti oke..još je i rano za neke simptome a dolaze oni kasnije a nismo ni sve iste, neke imaju jače neke blaže a neke nikakve simptome tako da ne brigaj🙂❤Mimimi beta mi je visoka ali eto uvijek strah je prisutan ,jbg…17.april ko da je iduce godine dani vas sporo prolaze!Ti imas betu u utorak?Vjerujem da je strah prisutan i da je dugo za čekati ali probaj se opustiti ❤
Jeste u utorak imam betu nadam se samo pozitivnom i ja pokušavam da se smirim opet lakše je kad bodrimo jedna drugu
Ja sam panicar,muza to izludjuje....kaze samo na gluposti mislis!😂mozda je i u pravu,trebala bih pozitivno misliti!A moras i ti...😉
Bubamarica
Draga bubice ni ja nemam nikakvih simptoma o nadam se da mi je onaj test 100% pozitivan što ću tek u utorak saznati, nemoj da brineš i sikiraš se sve će biti oke..još je i rano za neke simptome a dolaze oni kasnije a nismo ni sve iste, neke imaju jače neke blaže a neke nikakve simptome tako da ne brigaj🙂❤Mimimi beta mi je visoka ali eto uvijek strah je prisutan ,jbg…17.april ko da je iduce godine dani vas sporo prolaze!Ti imas betu u utorak?Vjerujem da je strah prisutan i da je dugo za čekati ali probaj se opustiti ❤
Jeste u utorak imam betu nadam se samo pozitivnom i ja pokušavam da se smirim opet lakše je kad bodrimo jedna drugu
Ja sam panicar,muza to izludjuje….kaze samo na gluposti mislis!😂mozda je i u pravu,trebala bih pozitivno misliti!A moras i ti…😉
Kaze on "Zenoooo misli kako ces vidjeti nase tackice,kako mozes uvijek biti negativna"
Bubamarica
Ja sam panicar,muza to izludjuje….kaze samo na gluposti mislis!😂mozda je i u pravu,trebala bih pozitivno misliti!A moras i ti…😉
Ee jesmo se spojile sve paničarke😂
Ajmo probati na ljepo mislit, malo knjigu čitat i tak da nas prođe vrijeme 🙂❤
Bubamarica
Ja sam panicar,muza to izludjuje….kaze samo na gluposti mislis!😂mozda je i u pravu,trebala bih pozitivno misliti!A moras i ti…😉Kaze on "Zenoooo misli kako ces vidjeti nase tackice,kako mozes uvijek biti negativna"
Haha dobro ti je i rekao opusti se.. Aa joj ti dvoje imaš kako divno😍😍
Sretno…I ja sam imala u četvrtak transfer samo je blastice bila😊 ja sam probala i prekjučer i danas test šta ću kad sam radoznala 😬
Hvala također i tebi sretno❤
mimimimi nisam vidjela kakav je test bio prekjučer?
Ostala nam 2 smrzlića...
Beta 1.2😓😓😓😓
Sortiraj odgovore
Najstariji