Mimići čestitam od ❤️ 😁Nada88 nemoj odustajati ima još nade, možda prerano još. Meni test 8 dan bio negativan bila sam izvan sebe od tuge, ali sam se tješila da prerano i tako ispalo, sljedeća 2 pozitivna i beta 2437 😉Bravo Velika nado na beti a sad da te pitam imas li ti kakve simptome trudnoce,mucnine i tako to…od svega mene samo sike bole,naduvane i stomak me po malo na kratko blago zaboli!UZV imam 17.4.al mislim da cu se smetnuti do tad….Iskreno zna me boljeti u donjem djelu leđa, piškim vise i volim kiselo. 😁 Sise me znaju samo ponekat zaboliti ali rjetko. Mučnine ništa, pokoji miris mi smeta. 😊I ja vise piskim….sto se tice mirisa ne odgovara mi parfem….a neki dan kad sam isla vaditi betu prosla sam pored bolnicke kuhinje a mirisa stotinu i nije mi bas prijalo!Ali ovako mucnine nemam!kad ides na ultrazvuk?Tako i meni. 16.4.Ja 17.4. Osjecas li umor? Izvini ja gnjavim ali evo ovdje sve jedne druge najbolje razumijemo :)
Ne gnjaviš, poslje ručka osjećam umor pa noram da legnem na 1 sat :D a ti? Dal imaš kakvi iscjedak?
Hej curke prošli četvrtak je bio to transfer i znam da je prerano za test ali znate nestrpljivost😬😬 pogotovo kad ne koristim ništa sem folna pa evo nebi da se radujem previše a siptoma nekih i nemam 🤷♀️
Čestitam to svakako dobra crtica 🙂
Cestitam mimimimi 😍Jesu ti vratili 3.dan embrije ili blastice? Meni je transfer bio u prosli petak pa gledam kad bi mogla pisnuti 🤭
Ej draga blastice su pošto su vraćene tek nakon skoro 5mjeseci. I hvala ipak neću previše da se radujem dok ne budem 100%sigurna a tebi sretno 😍😍
Možeš probat i ja sam u utorak i bila je slabija ali se vidjela i jutros opet premda je bolje do 10dana kućnog testa sačekati tako kažu ali bih nestrpljivost jača 😁
Hej curke prošli četvrtak je bio to transfer i znam da je prerano za test ali znate nestrpljivost😬😬 pogotovo kad ne koristim ništa sem folna pa evo nebi da se radujem previše a siptoma nekih i nemam 🤷♀️Čestitam to svakako dobra crtica 🙂
Hvala draga Nado samo se nadam da nije lažno pozitivno nikad se ne zna ❤
Hej curke prošli četvrtak je bio to transfer i znam da je prerano za test ali znate nestrpljivost😬😬 pogotovo kad ne koristim ništa sem folna pa evo nebi da se radujem previše a siptoma nekih i nemam 🤷♀️Čestitam to svakako dobra crtica 🙂
Mimići čestitam od ❤️ 😁Nada88 nemoj odustajati ima još nade, možda prerano još. Meni test 8 dan bio negativan bila sam izvan sebe od tuge, ali sam se tješila da prerano i tako ispalo, sljedeća 2 pozitivna i beta 2437 😉Bravo Velika nado na beti a sad da te pitam imas li ti kakve simptome trudnoce,mucnine i tako to…od svega mene samo sike bole,naduvane i stomak me po malo na kratko blago zaboli!UZV imam 17.4.al mislim da cu se smetnuti do tad….Iskreno zna me boljeti u donjem djelu leđa, piškim vise i volim kiselo. 😁 Sise me znaju samo ponekat zaboliti ali rjetko. Mučnine ništa, pokoji miris mi smeta. 😊I ja vise piskim….sto se tice mirisa ne odgovara mi parfem….a neki dan kad sam isla vaditi betu prosla sam pored bolnicke kuhinje a mirisa stotinu i nije mi bas prijalo!Ali ovako mucnine nemam!kad ides na ultrazvuk?Tako i meni. 16.4.Ja 17.4. Osjecas li umor? Izvini ja gnjavim ali evo ovdje sve jedne druge najbolje razumijemo :)Ne gnjaviš, poslje ručka osjećam umor pa noram da legnem na 1 sat :D a ti? Dal imaš kakvi iscjedak?
Mene onako tokom dana uhvati drijem,a nemam nikakav iscjedak....ti? Ne znam da li to svaka zena mora da ima ili?😕
Hej curke prošli četvrtak je bio to transfer i znam da je prerano za test ali znate nestrpljivost😬😬 pogotovo kad ne koristim ništa sem folna pa evo nebi da se radujem previše a siptoma nekih i nemam 🤷♀️Čestitam to svakako dobra crtica 🙂Mimići čestitam od ❤️ 😁Nada88 nemoj odustajati ima još nade, možda prerano još. Meni test 8 dan bio negativan bila sam izvan sebe od tuge, ali sam se tješila da prerano i tako ispalo, sljedeća 2 pozitivna i beta 2437 😉Bravo Velika nado na beti a sad da te pitam imas li ti kakve simptome trudnoce,mucnine i tako to…od svega mene samo sike bole,naduvane i stomak me po malo na kratko blago zaboli!UZV imam 17.4.al mislim da cu se smetnuti do tad….Iskreno zna me boljeti u donjem djelu leđa, piškim vise i volim kiselo. 😁 Sise me znaju samo ponekat zaboliti ali rjetko. Mučnine ništa, pokoji miris mi smeta. 😊I ja vise piskim….sto se tice mirisa ne odgovara mi parfem….a neki dan kad sam isla vaditi betu prosla sam pored bolnicke kuhinje a mirisa stotinu i nije mi bas prijalo!Ali ovako mucnine nemam!kad ides na ultrazvuk?Tako i meni. 16.4.Ja 17.4. Osjecas li umor? Izvini ja gnjavim ali evo ovdje sve jedne druge najbolje razumijemo :)Ne gnjaviš, poslje ručka osjećam umor pa noram da legnem na 1 sat :D a ti? Dal imaš kakvi iscjedak?Mene onako tokom dana uhvati drijem,a nemam nikakav iscjedak….ti? Ne znam da li to svaka zena mora da ima ili?😕
Nemora imazi, i bolje da nemas bar meni rekla tako doktorica.. Al eto ja imala slabi pa sam zabrinuta dal će sve biti u redu. 😒
Hej curke prošli četvrtak je bio to transfer i znam da je prerano za test ali znate nestrpljivost😬😬 pogotovo kad ne koristim ništa sem folna pa evo nebi da se radujem previše a siptoma nekih i nemam 🤷♀️Čestitam to svakako dobra crtica 🙂Mimići čestitam od ❤️ 😁Nada88 nemoj odustajati ima još nade, možda prerano još. Meni test 8 dan bio negativan bila sam izvan sebe od tuge, ali sam se tješila da prerano i tako ispalo, sljedeća 2 pozitivna i beta 2437 😉Bravo Velika nado na beti a sad da te pitam imas li ti kakve simptome trudnoce,mucnine i tako to…od svega mene samo sike bole,naduvane i stomak me po malo na kratko blago zaboli!UZV imam 17.4.al mislim da cu se smetnuti do tad….Iskreno zna me boljeti u donjem djelu leđa, piškim vise i volim kiselo. 😁 Sise me znaju samo ponekat zaboliti ali rjetko. Mučnine ništa, pokoji miris mi smeta. 😊I ja vise piskim….sto se tice mirisa ne odgovara mi parfem….a neki dan kad sam isla vaditi betu prosla sam pored bolnicke kuhinje a mirisa stotinu i nije mi bas prijalo!Ali ovako mucnine nemam!kad ides na ultrazvuk?Tako i meni. 16.4.Ja 17.4. Osjecas li umor? Izvini ja gnjavim ali evo ovdje sve jedne druge najbolje razumijemo :)Ne gnjaviš, poslje ručka osjećam umor pa noram da legnem na 1 sat :D a ti? Dal imaš kakvi iscjedak?Mene onako tokom dana uhvati drijem,a nemam nikakav iscjedak….ti? Ne znam da li to svaka zena mora da ima ili?😕Nemora imazi, i bolje da nemas bar meni rekla tako doktorica.. Al eto ja imala slabi pa sam zabrinuta dal će sve biti u redu. 😒
I ja sam zabrinuta hoce li sve biti ok,jednostavno ne mogu da ne mislim,a muz kaze da sam luda i sto vise brinem steti i bebi i meni....a ja jedva cekam pregled i da dr.kaze da je sve ok!Ja ne znam sta je meni,ali kazem ti ni mucnine,nit nekog umora ni da mi se spava,cudno mi...doduse ovo mi je prva trudnoca i nemam pojma ni o cemu😒
Bubamarica
Draga bubice ni ja nemam nikakvih simptoma o nadam se da mi je onaj test 100% pozitivan što ću tek u utorak saznati, nemoj da brineš i sikiraš se sve će biti oke..još je i rano za neke simptome a dolaze oni kasnije a nismo ni sve iste, neke imaju jače neke blaže a neke nikakve simptome tako da ne brigaj🙂❤
Sortiraj odgovore
Najstariji