Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimimimi
    11. Travanj 2019. 19:55

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica
    Draga bubice ni ja nemam nikakvih simptoma o nadam se da mi je onaj test 100% pozitivan što ću tek u utorak saznati, nemoj da brineš i sikiraš se sve će biti oke..još je i rano za neke simptome a dolaze oni kasnije a nismo ni sve iste, neke imaju jače neke blaže a neke nikakve simptome tako da ne brigaj🙂❤
    Mimimi beta mi je visoka ali eto uvijek strah je prisutan ,jbg…17.april ko da je iduce godine dani vas sporo prolaze!Ti imas betu u utorak?
    Vjerujem da je strah prisutan i da je dugo za čekati ali probaj se opustiti ❤
    Jeste u utorak imam betu nadam se samo pozitivnom i ja pokušavam da se smirim opet lakše je kad bodrimo jedna drugu

Ja sam panicar,muza to izludjuje….kaze samo na gluposti mislis!😂mozda je i u pravu,trebala bih pozitivno misliti!A moras i ti…😉
    Kaze on "Zenoooo misli kako ces vidjeti nase tackice,kako mozes uvijek biti negativna"
    Haha dobro ti je i rekao opusti se.. Aa joj ti dvoje imaš kako divno😍😍
    Da dvoje mi ubacili i eto ja sad spremna cekam i taj sveti dan kad cu ih konacno vidjeti….i strah i uzbzdjenje,bitno je da samo muzu ne smijem nista govoriti!Ubice me 😂😂😂😂

Divno čestitam 😍❤ i ja sam skroz uzbuđena dok mi se ne potvrdi 100% također prva trudnoća 😊 Uhhh ti samo odpuhuj da te niš ne pita 😂😂

Bubamarica
    11. Travanj 2019. 20:15

mimimimi

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica
    Draga bubice ni ja nemam nikakvih simptoma o nadam se da mi je onaj test 100% pozitivan što ću tek u utorak saznati, nemoj da brineš i sikiraš se sve će biti oke..još je i rano za neke simptome a dolaze oni kasnije a nismo ni sve iste, neke imaju jače neke blaže a neke nikakve simptome tako da ne brigaj🙂❤
    Mimimi beta mi je visoka ali eto uvijek strah je prisutan ,jbg…17.april ko da je iduce godine dani vas sporo prolaze!Ti imas betu u utorak?
    Jeste u utorak imam betu nadam se samo pozitivnom i ja pokušavam da se smirim opet lakše je kad bodrimo jedna drugu

Ja sam panicar,muza to izludjuje….kaze samo na gluposti mislis!😂mozda je i u pravu,trebala bih pozitivno misliti!A moras i ti…😉
    Kaze on "Zenoooo misli kako ces vidjeti nase tackice,kako mozes uvijek biti negativna"
    Da dvoje mi ubacili i eto ja sad spremna cekam i taj sveti dan kad cu ih konacno vidjeti….i strah i uzbzdjenje,bitno je da samo muzu ne smijem nista govoriti!Ubice me 😂😂😂😂
    Divno čestitam 😍❤ i ja sam skroz uzbuđena dok mi se ne potvrdi 100% također prva trudnoća 😊 Uhhh ti samo odpuhuj da te niš ne pita 😂😂

Hahaha hocu...tako najpametnije!U mene muz je inace opusten tip sve ono polako,bez nerviranja a ja susta suprotnost!On je izgleda uvjeren da xe sve biti ok 😊

mimimimi
    11. Travanj 2019. 20:26

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

Hahaha hocu…tako najpametnije!U mene muz je inace opusten tip sve ono polako,bez nerviranja a ja susta suprotnost!On je izgleda uvjeren da xe sve biti ok 😊

Iste smo tako i mene moj smiruje😊

Bubamarica
    11. Travanj 2019. 21:46

velikanada001

Bubamarica

velikanada001

Bubamarica

velikanada001

mimimimi

Hej curke prošli četvrtak je bio to transfer i znam da je prerano za test ali znate nestrpljivost😬😬 pogotovo kad ne koristim ništa sem folna pa evo nebi da se radujem previše a siptoma nekih i nemam 🤷‍♀️
    Čestitam to svakako dobra crtica 🙂

velikanada001

Bubamarica

velikanada001

Bubamarica

velikanada001

Bubamarica

velikanada001

Mimići čestitam od ❤️ 😁Nada88 nemoj odustajati ima još nade, možda prerano još. Meni test 8 dan bio negativan bila sam izvan sebe od tuge, ali sam se tješila da prerano i tako ispalo, sljedeća 2 pozitivna i beta 2437 😉
    Bravo Velika nado na beti a sad da te pitam imas li ti kakve simptome trudnoce,mucnine i tako to…od svega mene samo sike bole,naduvane i stomak me po malo na kratko blago zaboli!UZV imam 17.4.al mislim da cu se smetnuti do tad….
    Iskreno zna me boljeti u donjem djelu leđa, piškim vise i volim kiselo. 😁 Sise me znaju samo ponekat zaboliti ali rjetko. Mučnine ništa, pokoji miris mi smeta. 😊
    I ja vise piskim….sto se tice mirisa ne odgovara mi parfem….a neki dan kad sam isla vaditi betu prosla sam pored bolnicke kuhinje a mirisa stotinu i nije mi bas prijalo!Ali ovako mucnine nemam!kad ides na ultrazvuk?
    Tako i meni. 16.4.
    Ja 17.4. Osjecas li umor? Izvini ja gnjavim ali evo ovdje sve jedne druge najbolje razumijemo :)
    Ne gnjaviš, poslje ručka osjećam umor pa noram da legnem na 1 sat :D a ti? Dal imaš kakvi iscjedak?
    Mene onako tokom dana uhvati drijem,a nemam nikakav iscjedak….ti? Ne znam da li to svaka zena mora da ima ili?😕
    Nemora imazi, i bolje da nemas bar meni rekla tako doktorica.. Al eto ja imala slabi pa sam zabrinuta dal će sve biti u redu. 😒
    I ja sam zabrinuta hoce li sve biti ok,jednostavno ne mogu da ne mislim,a muz kaze da sam luda i sto vise brinem steti i bebi i meni….a ja jedva cekam pregled i da dr.kaze da je sve ok!Ja ne znam sta je meni,ali kazem ti ni mucnine,nit nekog umora ni da mi se spava,cudno mi…doduse ovo mi je prva trudnoca i nemam pojma ni o cemu😒
    Bubamarice i meni je prva trudnoća tako da neznam nit ja ništa 😊 bit će sve ok 😘

Valjda hoce....evo ucicemo ovdje sve  zajedno sto ne znamo😉 valjda cemo dogurati do kraja kako treba a i.ostale buduce trudilice 😘

mimimimi
    11. Travanj 2019. 21:55

Bubamarica  Daa i ja se nadam tome🙂 neka nam je sretno svima😘❤

• delfin85
    12. Travanj 2019. 09:51

Cure imam pitanje...
    Danas mi je 8. dan od transfera,vraćen je jedan trodnevni embrij i jutros sam radila test za trudnoću i lh trakicu...
    Trakica ima dvije crte a test jednu tj negativan je pa me zanima vaše mišljenje....

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

mimimimi
    12. Travanj 2019. 10:48

delfin85

Cure imam pitanje…
    Danas mi je 8. dan od transfera,vraćen je jedan trodnevni embrij i jutros sam radila test za trudnoću i lh trakicu…
    Trakica ima dvije crte a test jednu tj negativan je pa me zanima vaše mišljenje….

Ejj nemam iskustva sa tim trakicama ali to što je negativan test ne mora da znači ništa jer je rano još,  kod nekih se vidi malo kod nekih ne pa na kraju pozitvno bude..pričekaj betu u utorak samo se ne stresiraj😘❤

12. Travanj 2019. 11:33

delfin85

Cure imam pitanje…
    Danas mi je 8. dan od transfera,vraćen je jedan trodnevni embrij i jutros sam radila test za trudnoću i lh trakicu…
    Trakica ima dvije crte a test jednu tj negativan je pa me zanima vaše mišljenje….

Prerano ti je još za test. Tako da ne brini, bit će sve ok. 🙂

12. Travanj 2019. 11:39

Bubamarice
    Hoćemo, samo opušteno. 😘 

Bubamarica
    12. Travanj 2019. 12:26

Cao buduce mamice kako ste mi sve danas?ima li ko kakvih tegoba?mene sike ubijaju....kao da imam dva kamena ne njih ☺!I da....pocela sam da se nenormalno znojim...?ima li to kod vas?
    Delfin da prerano je jos uvijek za test,sacekaj bar jos 3-4 dana 😉
    😘😘😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.