Mimići čestitam od ❤️ 😁Nada88 nemoj odustajati ima još nade, možda prerano još. Meni test 8 dan bio negativan bila sam izvan sebe od tuge, ali sam se tješila da prerano i tako ispalo, sljedeća 2 pozitivna i beta 2437 😉Bravo Velika nado na beti a sad da te pitam imas li ti kakve simptome trudnoce,mucnine i tako to…od svega mene samo sike bole,naduvane i stomak me po malo na kratko blago zaboli!UZV imam 17.4.al mislim da cu se smetnuti do tad….Iskreno zna me boljeti u donjem djelu leđa, piškim vise i volim kiselo. 😁 Sise me znaju samo ponekat zaboliti ali rjetko. Mučnine ništa, pokoji miris mi smeta. 😊I ja vise piskim….sto se tice mirisa ne odgovara mi parfem….a neki dan kad sam isla vaditi betu prosla sam pored bolnicke kuhinje a mirisa stotinu i nije mi bas prijalo!Ali ovako mucnine nemam!kad ides na ultrazvuk?
Tako i meni. 16.4.
Jutrić curke… zanima me da li test može ono skroz blago pokazati i drugu crtu pozitivan da bude a na kraju na beti negativno ?
Jutro.. Koji dan si radila test? Mislim da može.
Mimići čestitam od ❤️ 😁Nada88 nemoj odustajati ima još nade, možda prerano još. Meni test 8 dan bio negativan bila sam izvan sebe od tuge, ali sam se tješila da prerano i tako ispalo, sljedeća 2 pozitivna i beta 2437 😉Bravo Velika nado na beti a sad da te pitam imas li ti kakve simptome trudnoce,mucnine i tako to…od svega mene samo sike bole,naduvane i stomak me po malo na kratko blago zaboli!UZV imam 17.4.al mislim da cu se smetnuti do tad….Iskreno zna me boljeti u donjem djelu leđa, piškim vise i volim kiselo. 😁 Sise me znaju samo ponekat zaboliti ali rjetko. Mučnine ništa, pokoji miris mi smeta. 😊I ja vise piskim….sto se tice mirisa ne odgovara mi parfem….a neki dan kad sam isla vaditi betu prosla sam pored bolnicke kuhinje a mirisa stotinu i nije mi bas prijalo!Ali ovako mucnine nemam!kad ides na ultrazvuk?Tako i meni. 16.4.
Ja 17.4. Osjecas li umor? Izvini ja gnjavim ali evo ovdje sve jedne druge najbolje razumijemo :)
Mimimi nebi trebalo , ako je pokazalo drugu crtu onda je to to ❤️❤️❤️❤️ Svima kojima je pokazalo blagu crtu su, pokazala im se i trudnoća na beti
Hej curke prošli četvrtak je bio to transfer i znam da je prerano za test ali znate nestrpljivost😬😬 pogotovo kad ne koristim ništa sem folna pa evo nebi da se radujem previše a siptoma nekih i nemam 🤷♀️
Hej curke prošli četvrtak je bio to transfer i znam da je prerano za test ali znate nestrpljivost😬😬 pogotovo kad ne koristim ništa sem folna pa evo nebi da se radujem previše a siptoma nekih i nemam 🤷♀️
Cestitam!!!
Cestitamo 👪
Čestitam
😍
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Nadam se da je to to, nestrpljivo čekam 16.4. za betu da potvrdi nikad se ne zna, ipak hvala vam i vama svima želim puno sreće ❤
Cestitam mimimimi 😍Jesu ti vratili 3.dan embrije ili blastice? Meni je transfer bio u prosli petak pa gledam kad bi mogla pisnuti 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji