Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    26. Travanj 2021. 11:17

sandy11

Alexandraaa90

sandy11

Dali moze test pokazat pozitivno ako beta padne ..?sta mislite ?

Draga moja, ne razumijem cemu toliki strah? Pa ti si trudna, tvoja Beta je ogromna. A nije mi jasno ni ponavljanje te bete. Moja dr kaze da je svaka beta preko 100 trudnoca i kod tako malih beta se radi ponavljanje. Tako da mi nije jasno to kod tebe. Ali dobro. Drzim ti fige pa sve pridje kako treba. ❤

Pa prvo su rekli iz klinike da ne mora pa mi se pojavilo krv preko mokrace pa su rekli ajd napravi betu i opet danas isto .samo sto sad imam neki smedi iscjedak ..jos sat vremena pa cemo vidjet nalaz

A jos malo i znat ces sve sta i kako. A to mrljavljenje moze biti i od vaginaleta ako ih koristis.🙏🙏🙏

142536
    26. Travanj 2021. 13:38

It is a very informative topic

• sandy11
    26. Travanj 2021. 13:52

Ne pijem utrogestan 7 puta na dan 2.2.3.beta je 4454 .10 🍀🍀

munja
    26. Travanj 2021. 15:17

Meni danas 6 dan od transfera, danas osjetim da me grudi malo svrbe, malo onako cudan osjecaj u njima. Nista posebno. Na tren osjetim trbuh i to je to. 
    Sto vrijeme vise prolazi to sam vise luda i hvata me strah negativnog ishoda....
    Betu bi trebala vaditi u subotu kad je praznik, ne znam ni sama dai sam spremna betu vadit uopce. Taman bi trebala dobit u subotu tako da ako ne dobijem odo ja u ponedjeljak betu vadit...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• sandy11
    26. Travanj 2021. 18:04

NATALIE0407

sandy11

Daa sutra pose 12 su gotovi drzite figee ..koje imao jos simptome druge bete ?

Sretno danas i da sve bude u redu 🙏🙏🙏…

Beta je 4454.10  hvala bogu ..joj nakon burnog jutra ja mislila zbog bolova gotov 

• sandy11
    26. Travanj 2021. 19:13

Alexandraaa90

sandy11

Draga moja, ne razumijem cemu toliki strah? Pa ti si trudna, tvoja Beta je ogromna. A nije mi jasno ni ponavljanje te bete. Moja dr kaze da je svaka beta preko 100 trudnoca i kod tako malih beta se radi ponavljanje. Tako da mi nije jasno to kod tebe. Ali dobro. Drzim ti fige pa sve pridje kako treba. ❤

Beta je 4454.10🍀🍀

Alexandraaa90
    26. Travanj 2021. 19:16

sandy11

Alexandraaa90

sandy11

Beta je 4454.10🍀🍀

Vidjela sam draga.  I cestitam ti.  I zelim da sve ostalo prodje po skolski ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Alexandraaa90
    26. Travanj 2021. 19:17

munja

Meni danas 6 dan od transfera, danas osjetim da me grudi malo svrbe, malo onako cudan osjecaj u njima. Nista posebno. Na tren osjetim trbuh i to je to.
    Sto vrijeme vise prolazi to sam vise luda i hvata me strah negativnog ishoda….
    Betu bi trebala vaditi u subotu kad je praznik, ne znam ni sama dai sam spremna betu vadit uopce. Taman bi trebala dobit u subotu tako da ako ne dobijem odo ja u ponedjeljak betu vadit…

Odradi ti nama betu u petak ili bar neki kucni test ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• sandy11
    26. Travanj 2021. 19:40

Alexandraaa90

sandy11

Alexandraaa90

sandy11

Beta je 4454.10🍀🍀

Vidjela sam draga. I cestitam ti. I zelim da sve ostalo prodje po skolski ❤

Hvala draga zelim svakome veliku betu ko je ceka ;*

munja
    26. Travanj 2021. 19:40

B.leaf

munja

Sto vrijeme vise prolazi to sam vise luda i hvata me strah negativnog ishoda….
    Betu bi trebala vaditi u subotu kad je praznik, ne znam ni sama dai sam spremna betu vadit uopce. Taman bi trebala dobit u subotu tako da ako ne dobijem odo ja u ponedjeljak betu vadit…

Pozz, sorry što upadam, ali ako si na bilo kakvom obliku progesterona, utrogestan i slično kašnjenje menge nije nikakav pokazatelj trudnoće jer vecina žena prokrvari tek nakon što stane sa terapijom bez obzira na negativnu betu. Naravno ima i onih kojima menga probije unatoč utrićima. Uglavnom ne vodi se ni mengom ni svojim standardnim ciklusom. Vec u petak mozes raditi i test i betu, ako se uhvatilo, pokazat ce.

Draga, hvala ti, vidis da uopce nisam razmislja o tome da u ovom slucaju nije po standardu... super da si uletila.
    Ne razmialja covjek u nekim situacijama. 
    Joj bum vidla, ako skupim snage. U subotu imam krizmu i muz je kum, ak nebu dobar test bojim se da cu bit u losem stanju, samo zato bi mozda pricekala.....a opet svi cekamo tu betu ko ludi....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.