Ruska1986 ja se u potpunosti slazem s tobom ne treba lezati ko da si bolestan, ja bauljam, usisavam, svaki dan sam za volanom, pokusavam se ponasati sto prirodnije. Malo se uhvatim da pricam s njima u autu. Zamolila sam ih da se prime i da rastu, ko ludak, ali to je to, moras malo 😆😆
Meni jedino ide na zivce sto od danas imam pritisak u donjem djelu. A tek je 3 dan, a vec me zeza. Vise bi voljela da nemam nikakvih simptoma pa da zaboravim. Ovak me bas smeta.
Jos sam se prehladila izgleda, malo me pece grlo i bas me zivcira….
Ma i to je sve normalno.. Pa sopamo se svim i svacim! Samo strpljenja... Znam, lakse rec nego napravit al se probaj okupirat s necim! Meni je bilo super sta sam radila i imali smo hrou posla pa prakticki nisam stigla ni razmisljat previse 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobro vece svima 🤗
Prvi put sam na ovoj temi. 🙈 Danas 5dt od 2 blastocite. Ko onaj najgori ludak malopre radila test i negativan je. Sta mislite dal je prerano?🧐 I bas se mislim, znaci nema vise te sile koja ce me naterati da radim testove... Beta 28.04 i cao, sta bude bude.
Inace, od transfera po ceo dan osecam grcenje materice, neko stezanje, grudi malo bolne isto kao pred pms, i od sinoc menstualni bolovi krakotrajni par minuta pa popusti.
Sta znam, nesto nisam optimisticna cak mi muz kaze da previse mracim. Prvi mi je posupak pa nemam bas neka iskustva.
Hvala unapred na pomoci ☘️
👩🦰28g sve ok👨🦱38g Oligoasthenoteratozoospermia
02/21 Aspiracija 18jc, zaledjeno 10 🐧
04/21 Prvi Fet = Beta 0
10/21 Drugi Fet beta 0
05/22 Treci Fet beta 0
11/22 Stimulacija, 16jc, 14 blastocista
02/23 Cetvrti Fet, imamo poz test, cekamo betu.
12dt beta 539😍
Dobro vece svima 🤗
Prvi put sam na ovoj temi. 🙈 Danas 5dt od 2 blastocite. Ko onaj najgori ludak malopre radila test i negativan je. Sta mislite dal je prerano?🧐 I bas se mislim, znaci nema vise te sile koja ce me naterati da radim testove… Beta 28.04 i cao, sta bude bude.
Inace, od transfera po ceo dan osecam grcenje materice, neko stezanje, grudi malo bolne isto kao pred pms, i od sinoc menstualni bolovi krakotrajni par minuta pa popusti.
Sta znam, nesto nisam optimisticna cak mi muz kaze da previse mracim. Prvi mi je posupak pa nemam bas neka iskustva.
Rano ti je za test plus nije jutarnji urin. I pitanje je koji test koristis? Najbolje su ti one trakice iz Mullera, one mogu najranije detektirati trudnocu. I slobodno ga mozes malo duze drzati u urinu! Probaj napravit test opet za 2 dana. Simptomi ovdje nista ne znace zato sta se filamo svim i svacim tako da se nemoj lovit za njih. Sretno ti 🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobro vece svima 🤗
Prvi put sam na ovoj temi. 🙈 Danas 5dt od 2 blastocite. Ko onaj najgori ludak malopre radila test i negativan je. Sta mislite dal je prerano?🧐 I bas se mislim, znaci nema vise te sile koja ce me naterati da radim testove… Beta 28.04 i cao, sta bude bude.
Rano ti je za test plus nije jutarnji urin. I pitanje je koji test koristis? Najbolje su ti one trakice iz Mullera, one mogu najranije detektirati trudnocu. I slobodno ga mozes malo duze drzati u urinu! Probaj napravit test opet za 2 dana. Simptomi ovdje nista ne znace zato sta se filamo svim i svacim tako da se nemoj lovit za njih. Sretno ti 🥰🥰🥰
Hvala na odgovoru ☀️ Ma ovo su neki testovi sa AliExpressa, ko zna i kakvi su. Tesko da se usudim raditi jos koji test 🤣
A to za simptome si u pravu uzimam estrofem, utrogestan i progesteron depo, znaci puna hormona.
Al mi je bas cudno, ja koja sam inace teski optimista i pozitivac, a sad bas suprotno i nemam nikakav osecaj, ravna linija, nula 🧐
I tesim se time sto imamo jos 8 zaledjenih blastica pa upalice valjda jedna.
👩🦰28g sve ok👨🦱38g Oligoasthenoteratozoospermia
02/21 Aspiracija 18jc, zaledjeno 10 🐧
04/21 Prvi Fet = Beta 0
10/21 Drugi Fet beta 0
05/22 Treci Fet beta 0
11/22 Stimulacija, 16jc, 14 blastocista
02/23 Cetvrti Fet, imamo poz test, cekamo betu.
12dt beta 539😍
Evo mene u danu broj 3 posto je dan transfera nulti. Piknula sam se jutros sa decaptycilom 0.1. I to je to od pikanja. Trenutno sam bez simptoma, osim grla koje me pece 😆😆😂
Zasto taj decatycil jos uvijek nisam u potpunosti skuzila? Za sta god da je samo neka pomogne...
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Ja sam radila dan prije bete dva testa pokazali su pozitivno .i u ponedeljak je beta bila 723,70 14 dan transfera srijedu preko mokrace imam rozkastu krv na gacicama nema nist i opet danas prije podne isto tako samo sto mi ujutro lijevi jajnik dosta plusirao preko mokrace opet isla kod svog ginekologa sva u strahu da mi je dao da radim u ponedeljak opet betu ..sva sam u panici ima tu i tamo bolovi a dali je neka isto imala a daje sve bilo uredu .?
Dan četvrti, nemam jos nikakvih simptoma, da li je to normalno??
TREBA MI UTJEHA 🙃🙃🙃
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Dan četvrti, nemam jos nikakvih simptoma, da li je to normalno??
TREBA MI UTJEHA 🙃🙃🙃
Najnormalnije nebrini. Opusti se i uzivaj pogledaj neku komediju da se malo opustis. Prva trudnoca nikakvi simptoma ja nisam imala. Druga trudnoca mucnina i povracanje 24h prva 4 mjeseca.
Ja sam radila dan prije bete dva testa pokazali su pozitivno .i u ponedeljak je beta bila 723,70 14 dan transfera srijedu preko mokrace imam rozkastu krv na gacicama nema nist i opet danas prije podne isto tako samo sto mi ujutro lijevi jajnik dosta plusirao preko mokrace opet isla kod svog ginekologa sva u strahu da mi je dao da radim u ponedeljak opet betu ..sva sam u panici ima tu i tamo bolovi a dali je neka isto imala a daje sve bilo uredu .?
Ja sam imala taki iscjedak i bolove povremeno od panike sam otisla doktoru ali hvala Bogu sve je bilo uredu. To moze biti od pucanja mali krvni zilica ali nije to nista strasno.
Sortiraj odgovore
Najstariji