Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sandy11
    25. Travanj 2021. 12:09

NATALIE0407

sandy11

NATALIE0407

sandy11

NATALIE0407

sandy11

Ja sam radila dan prije bete dva testa pokazali su pozitivno .i u ponedeljak je beta bila 723,70 14 dan transfera srijedu preko mokrace imam rozkastu krv na gacicama nema nist i opet danas prije podne isto tako samo sto mi ujutro lijevi jajnik dosta plusirao preko mokrace opet isla kod svog ginekologa sva u strahu da mi je dao da radim u ponedeljak opet betu ..sva sam u panici ima tu i tamo bolovi a dali je neka isto imala a daje sve bilo uredu .?

Ja sam imala taki iscjedak i bolove povremeno od panike sam otisla doktoru ali hvala Bogu sve je bilo uredu. To moze biti od pucanja mali krvni zilica ali nije to nista strasno.

Nemogu se okrenut nit na boku nit lijevo nit desno kodame nesto pritisce ..danas sam isto ujutro imala al bas ko zilica i danas je dan kad bi menga trebals doc . A nocu se toliko preznojavam doduse preznojavala sam se i prije bete ..jel tebi bilo uredu i kakvr si imala simptome imala .

To su sigurno zilice popucale pa zato imas rozi iscjedak. A bolovi mogu biti uzrokovani ako imas problema sa stolicom. Crijeva se neisprazne do kraja i to prouzrokuje bolove. Ja sam imala dvije IVF trudnoce i obe su bile totalno razlicite. Prva nikakvi simptomi rozi iscjedak i bolovi. A u drugoj sam imala 24h mucninu i povracanje od 8dnt. Znam da zvuci neizvodivo ali probaj se opustit. Ni u prirodnoj trudnoci nemaju sve trudnice simptome.

Hvala na pomoc jesam imala sam u srijedu tvrdu stolicu i tad se bilo i naznacilo ee vec drugih dan se stolica malo popravila ..ee danas sam trebala dobit mengu pa sam mislila daje to to pa me muci al daje menga vec bi krenulo..imam 2 neuspijela Ivf iza sebe 😭 ovo je treci sa prvi put +

Koje bolove sam ja imala jer se crijeva nisu ispraznila do kraja da mi je netko pricao nebi mu vjerovala. Netreba panicariti za svaku sitnicu ali bolje nekad i otic doktoru bezveze bar ces biti mirna. Na pocetku trudnoce mene je dosta bolio donji dio trbuha i leda. Zao mi je sto si imala dva neuspjela Ivf iza sebe ali stize i tebi tvoja bebica ako Bog da. Samo polako i da bude sve uredu. Brzo ce ponedeljak.

Bila sam kod ginekologa reko mi je da je to normalno  i da to tako mora bit ..bitno danema krvarenja  danas hvala bogu nema nicega .sta mislite vi za betu  14 dantransfera 723.70?

munja
    25. Travanj 2021. 14:39

sandy11

NATALIE0407

sandy11

NATALIE0407

sandy11

NATALIE0407

sandy11

Ja sam radila dan prije bete dva testa pokazali su pozitivno .i u ponedeljak je beta bila 723,70 14 dan transfera srijedu preko mokrace imam rozkastu krv na gacicama nema nist i opet danas prije podne isto tako samo sto mi ujutro lijevi jajnik dosta plusirao preko mokrace opet isla kod svog ginekologa sva u strahu da mi je dao da radim u ponedeljak opet betu ..sva sam u panici ima tu i tamo bolovi a dali je neka isto imala a daje sve bilo uredu .?

Ja sam imala taki iscjedak i bolove povremeno od panike sam otisla doktoru ali hvala Bogu sve je bilo uredu. To moze biti od pucanja mali krvni zilica ali nije to nista strasno.

Nemogu se okrenut nit na boku nit lijevo nit desno kodame nesto pritisce ..danas sam isto ujutro imala al bas ko zilica i danas je dan kad bi menga trebals doc . A nocu se toliko preznojavam doduse preznojavala sam se i prije bete ..jel tebi bilo uredu i kakvr si imala simptome imala .

To su sigurno zilice popucale pa zato imas rozi iscjedak. A bolovi mogu biti uzrokovani ako imas problema sa stolicom. Crijeva se neisprazne do kraja i to prouzrokuje bolove. Ja sam imala dvije IVF trudnoce i obe su bile totalno razlicite. Prva nikakvi simptomi rozi iscjedak i bolovi. A u drugoj sam imala 24h mucninu i povracanje od 8dnt. Znam da zvuci neizvodivo ali probaj se opustit. Ni u prirodnoj trudnoci nemaju sve trudnice simptome.

Hvala na pomoc jesam imala sam u srijedu tvrdu stolicu i tad se bilo i naznacilo ee vec drugih dan se stolica malo popravila ..ee danas sam trebala dobit mengu pa sam mislila daje to to pa me muci al daje menga vec bi krenulo..imam 2 neuspijela Ivf iza sebe 😭 ovo je treci sa prvi put +

Koje bolove sam ja imala jer se crijeva nisu ispraznila do kraja da mi je netko pricao nebi mu vjerovala. Netreba panicariti za svaku sitnicu ali bolje nekad i otic doktoru bezveze bar ces biti mirna. Na pocetku trudnoce mene je dosta bolio donji dio trbuha i leda. Zao mi je sto si imala dva neuspjela Ivf iza sebe ali stize i tebi tvoja bebica ako Bog da. Samo polako i da bude sve uredu. Brzo ce ponedeljak.

Bila sam kod ginekologa reko mi je da je to normalno i da to tako mora bit ..bitno danema krvarenja danas hvala bogu nema nicega .sta mislite vi za betu 14 dantransfera 723.70?

Beta ti je super, bitno da se dupla i bit ce to bomba :)))

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• sandy11
    25. Travanj 2021. 19:34

Ja sutra vadim betu ..jedino sto moram piskit ucestalo malo tu i tamo grcevi ..koje ste vi simptome imali ? 

• sandy11
    25. Travanj 2021. 20:11

Dali moze test pokazat pozitivno ako beta padne ..?sta mislite ?

• NATALIE0407
    25. Travanj 2021. 21:30

sandy11

Ja sutra vadim betu ..jedino sto moram piskit ucestalo malo tu i tamo grcevi ..koje ste vi simptome imali ?

Moje misljenje je da je najpouzdaniji nalaz pregled ultrazvukom.  Beta moze rast da i nebude nista.  Ja sam uvijek samo jednom vadila betu i javili bi mi iz bolnice da je pozitivno a kolika je beta bila to nisam nikad ni pitala a nije me ni zanimalo da iskrena budem.  Odmori se nemoj mislit samo o tome.  Nadam se da ces sutra brzo dobit nalaze da neces morat cekat dugo.

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• sandy11
    25. Travanj 2021. 23:16

Daa sutra pose 12 su gotovi drzite figee ..koje imao jos simptome druge bete ?

Alexandraaa90
    26. Travanj 2021. 07:00

sandy11

Draga moja, ne razumijem cemu toliki strah?  Pa ti si trudna, tvoja Beta je ogromna.  A nije mi jasno ni ponavljanje te bete. Moja dr kaze da je svaka beta preko 100 trudnoca i kod tako malih beta se radi ponavljanje.  Tako da mi nije jasno to kod tebe.  Ali dobro. Drzim ti fige pa sve pridje kako treba.  ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• NATALIE0407
    26. Travanj 2021. 07:48

sandy11

Daa sutra pose 12 su gotovi drzite figee ..koje imao jos simptome druge bete ?

Sretno danas i da sve bude u redu 🙏🙏🙏...

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• sandy11
    26. Travanj 2021. 10:43

Alexandraaa90

sandy11

Draga moja, ne razumijem cemu toliki strah? Pa ti si trudna, tvoja Beta je ogromna. A nije mi jasno ni ponavljanje te bete. Moja dr kaze da je svaka beta preko 100 trudnoca i kod tako malih beta se radi ponavljanje. Tako da mi nije jasno to kod tebe. Ali dobro. Drzim ti fige pa sve pridje kako treba. ❤

Pa prvo su rekli iz klinike da ne mora pa mi se pojavilo krv preko mokrace pa su rekli ajd napravi betu i opet danas isto .samo sto sad imam  neki smedi iscjedak ..jos sat vremena pa cemo vidjet nalaz 

Alexandraaa90
    26. Travanj 2021. 11:16

sandy11

Alexandraaa90

sandy11

Draga moja, ne razumijem cemu toliki strah? Pa ti si trudna, tvoja Beta je ogromna. A nije mi jasno ni ponavljanje te bete. Moja dr kaze da je svaka beta preko 100 trudnoca i kod tako malih beta se radi ponavljanje. Tako da mi nije jasno to kod tebe. Ali dobro. Drzim ti fige pa sve pridje kako treba. ❤

Pa prvo su rekli iz klinike da ne mora pa mi se pojavilo krv preko mokrace pa su rekli ajd napravi betu i opet danas isto .samo sto sad imam neki smedi iscjedak ..jos sat vremena pa cemo vidjet nalaz

Javi nam obavezno. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.