Nije mi vrag dao mira, isla sam gledsr jos jednom na test, jma nek blaga blaga crtica. Jedva vidljiva, nece mi ucitati sliku….
Da li je moguce da je do testa ili je jos meni rano….
Jos je to rano. Nemoj ocajavat nekazu doktori da radimo test tek 14i dan. Kod mene je bila jedva vidljiva crtica da je test pozitivan skoro sama sebe uvjerila da umisljam. Nastavi sa terapijom kako su ti rekli i cekaj betu. A za koji dan ponovi test opet.
Bokic svima!!
09.04.FET 2 blastice
14dpt beta 331,pocinjem lagano smedjarit i krvarit
17dpt beta 1203,dalje isto smedje i krv
Javim se mpo dr.kaze da beta ok,netrebam ponavljat,da strogo mirujem,nastavim s terapijom,estrofem 3x1,utrogestan 3x2 i dodjem na prvi uzv 05.05.Javim se svom ginicu,kaze sve isto i da k njemu dodjem 30.04.na uzv!Meni od sinoc krenuli lagani bolovi i jace krvarenje i smedje isto,trajalo cijelu noc,ujutro se sve smirilo!Ima li koja da je imala ovako nesto i da trudnoca bila ok?Oprostite na poduzem postu…
Nazalost ovaj put nista…ipak sam dobila mengu,beta dns vadjena pala je 434 😭😭…
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Neznam sta se desilo sa porukom prije ove,poslalo ju do pola samo...htjela sam vam rec da ipak nista ovaj put...dobila sam jace krvarenje,menga u pitanju...vadila betu i pala je na 434 😭😭
👱🏻35-sve ok
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Evo da se i ja pridružim čekalicama, jutros mi je vraćen jedan 7st zametak, bila sam u blago stimuliranom procesu.Ovo mi je drugi pokušaj, u prošlom sam došla do ultrazvuka ali mi se plod nije razvio. Tada su mi bila vracena dva 8st a sad samo jedan tako da ne gajim velike nade 😔
33 god, AMH 0.4
12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
04/2021 IVF - beta 1.7
Nije mi vrag dao mira, isla sam gledsr jos jednom na test, jma nek blaga blaga crtica. Jedva vidljiva, nece mi ucitati sliku….
Da li je moguce da je do testa ili je jos meni rano….
Jos je to rano. Nemoj ocajavat nekazu doktori da radimo test tek 14i dan. Kod mene je bila jedva vidljiva crtica da je test pozitivan skoro sama sebe uvjerila da umisljam. Nastavi sa terapijom kako su ti rekli i cekaj betu. A za koji dan ponovi test opet.
Pa tako cu i napraviti. Prvo nisam nista vidjela i nakon 10 minuta idem jos bacit oko a kad ono bljeda crtica skroz. Slala frendici, reko da ne umisljam i ona vidi. Betu bi trebala raditi u subotu, ali cu ju prebaciti na ponedjeljak posto je neradni dan subota. Sad mi je lakse kad vidim da ima nade jos uvijek....
Ma da, sve nornalno nastavljam. Kupila neki test u mulleru, svi kazu da je onaj clear blue super, kupit cu njega...
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Neznam sta se desilo sa porukom prije ove,poslalo ju do pola samo…htjela sam vam rec da ipak nista ovaj put…dobila sam jace krvarenje,menga u pitanju…vadila betu i pala je na 434 😭😭
Jako mi je zao. Odmori pa trk u novi pokusaj 😘
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Ja sam imala transfer utorak, danas nakon 2 dana tolike grceve jutros da nisam mogla na posao. Sad ne znam je li to od utrogestana 🤔. U svakom slucaju kroz dan osjetim u donjem dijelu napetost.
Malo sam zabrinuta...
30 g. oboje
OTP 9.11.
Neznam sta se desilo sa porukom prije ove,poslalo ju do pola samo…htjela sam vam rec da ipak nista ovaj put…dobila sam jace krvarenje,menga u pitanju…vadila betu i pala je na 434 😭😭
Hvala ti...to i planiram,imam jos 2x2 smrznute blastice...samo da nebudem dugo cekala opet...😘
👱🏻35-sve ok
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Ja sam imala transfer utorak, danas nakon 2 dana tolike grceve jutros da nisam mogla na posao. Sad ne znam je li to od utrogestana 🤔. U svakom slucaju kroz dan osjetim u donjem dijelu napetost.
Malo sam zabrinuta…
Nemoj bit zabrinuta, mene je cjelu noc trbuh bolio, ujutro sam imala filing da sam dobila, ali nisam. Tako je bilo i prosli puta 3 dana prije menge grcevi cjeli dan i cjelu noc. Gledas sto puta u gace dal je stigla....
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
Ajme i meni je zao sto ti je tako ispalo. A nemas druge nego glavu gore i hrabro u nove pobjede.....
Sortiraj odgovore
Najstariji