Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    munja
    28. Travanj 2021. 23:29

sandy11

Drage moje jasam oko pet sati bila kod ginekologa zvala sam zato sto sam primjetila krvarenje i tako sam se uplasila mislila gotovo je .pregledao me vaginalno i ultrazvukom i vidio je daje s bebom sve ok plod je tu srce kuca gestacijska vrecica ok dabi trebalo krvarenje prestat uz terapiju i strogo mirovanje bar sam malo odahnula al da treba covijek biti operezan kontrola 13.5 .

Vjecito neki stresovi. Sad miruj, nemoj se zezati i samo polako. Bitno da si otisla i da je sve okej....drzim fige da tako i ostane..

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

munja
    29. Travanj 2021. 07:22

[ul]
    Jutro curke, ja sam planirala danas napraviti test, ali imam neki los osjecaj, trbuh me boli od jucer navecer, ali me najvise muci to sto me cice ne bole ni malo, a kao one su najbolji pokazatelj. Ne znam zasto ali danas mi je moja pozitiva splasnula. I jos mislim da sam gljivice lagano dobila…[/ul]

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...

Alexandraaa90
    29. Travanj 2021. 07:28

sandy11

Drage moje jasam oko pet sati bila kod ginekologa zvala sam zato sto sam primjetila krvarenje i tako sam se uplasila mislila gotovo je .pregledao me vaginalno i ultrazvukom i vidio je daje s bebom sve ok plod je tu srce kuca gestacijska vrecica ok dabi trebalo krvarenje prestat uz terapiju i strogo mirovanje bar sam malo odahnula al da treba covijek biti operezan kontrola 13.5 .

Vidis samo pazi na bebaca i sve ce biti OK.  😘

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Alexandraaa90
    29. Travanj 2021. 07:29

munja

[ul]
    Jutro curke, ja sam planirala danas napraviti test, ali imam neki los osjecaj, trbuh me boli od jucer navecer, ali me najvise muci to sto me cice ne bole ni malo, a kao one su najbolji pokazatelj. Ne znam zasto ali danas mi je moja pozitiva splasnula. I jos mislim da sam gljivice lagano dobila…[/ul]

Nemoj se unapred nervirati.  Odradi taj test pa nam javi.  Sretno.  

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• NATALIE0407
    29. Travanj 2021. 09:29

munja

[ul]

Jutro.  Prva trudnoca simptomi 0. Druga trudnoca povracanje 24h dnevno. Napravi test nisu simptomi uvijek pokazatelj.  Sretno javi sta test kaze.🙏🙏🙏

munja
    29. Travanj 2021. 09:52

Ja sam napravila test i kao i sto sam mislila, negativan je. Kupila onaj neki u mulleru. 😪😪😪😪

munja
    29. Travanj 2021. 10:18

Da li se nekom desilo da je test bio negativan, a ipak je bilo suprotno. Nemam neke nade ali pitam ipak?

• NATALIE0407
    29. Travanj 2021. 10:28

munja

Da li se nekom desilo da je test bio negativan, a ipak je bilo suprotno. Nemam neke nade ali pitam ipak?

Koji ti je dan danas? 

munja
    29. Travanj 2021. 11:13

NATALIE0407

munja

Koji ti je dan danas?

Danas mi je 9 dan

munja
    29. Travanj 2021. 12:18

Nije mi vrag dao mira, isla sam gledsr jos jednom na test, jma nek blaga blaga crtica. Jedva vidljiva, nece mi ucitati sliku....

Da li je moguce da je do testa ili je jos meni rano....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.