Drage moje jasam oko pet sati bila kod ginekologa zvala sam zato sto sam primjetila krvarenje i tako sam se uplasila mislila gotovo je .pregledao me vaginalno i ultrazvukom i vidio je daje s bebom sve ok plod je tu srce kuca gestacijska vrecica ok dabi trebalo krvarenje prestat uz terapiju i strogo mirovanje bar sam malo odahnula al da treba covijek biti operezan kontrola 13.5 .
Vjecito neki stresovi. Sad miruj, nemoj se zezati i samo polako. Bitno da si otisla i da je sve okej....drzim fige da tako i ostane..
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
[ul]
Jutro curke, ja sam planirala danas napraviti test, ali imam neki los osjecaj, trbuh me boli od jucer navecer, ali me najvise muci to sto me cice ne bole ni malo, a kao one su najbolji pokazatelj. Ne znam zasto ali danas mi je moja pozitiva splasnula. I jos mislim da sam gljivice lagano dobila…[/ul]
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
Drage moje jasam oko pet sati bila kod ginekologa zvala sam zato sto sam primjetila krvarenje i tako sam se uplasila mislila gotovo je .pregledao me vaginalno i ultrazvukom i vidio je daje s bebom sve ok plod je tu srce kuca gestacijska vrecica ok dabi trebalo krvarenje prestat uz terapiju i strogo mirovanje bar sam malo odahnula al da treba covijek biti operezan kontrola 13.5 .
Vidis samo pazi na bebaca i sve ce biti OK. 😘
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
[ul]
Jutro curke, ja sam planirala danas napraviti test, ali imam neki los osjecaj, trbuh me boli od jucer navecer, ali me najvise muci to sto me cice ne bole ni malo, a kao one su najbolji pokazatelj. Ne znam zasto ali danas mi je moja pozitiva splasnula. I jos mislim da sam gljivice lagano dobila…[/ul]
Nemoj se unapred nervirati. Odradi taj test pa nam javi. Sretno.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
[ul]
Jutro. Prva trudnoca simptomi 0. Druga trudnoca povracanje 24h dnevno. Napravi test nisu simptomi uvijek pokazatelj. Sretno javi sta test kaze.🙏🙏🙏
Ja sam napravila test i kao i sto sam mislila, negativan je. Kupila onaj neki u mulleru. 😪😪😪😪
Da li se nekom desilo da je test bio negativan, a ipak je bilo suprotno. Nemam neke nade ali pitam ipak?
Da li se nekom desilo da je test bio negativan, a ipak je bilo suprotno. Nemam neke nade ali pitam ipak?
Koji ti je dan danas?
Koji ti je dan danas?
Danas mi je 9 dan
Nije mi vrag dao mira, isla sam gledsr jos jednom na test, jma nek blaga blaga crtica. Jedva vidljiva, nece mi ucitati sliku....
Da li je moguce da je do testa ili je jos meni rano....
Sortiraj odgovore
Najstariji