Daa sutra pose 12 su gotovi drzite figee ..koje imao jos simptome druge bete ?
Sretno danas i da sve bude u redu 🙏🙏🙏…
Beta je 4454.10 hvala bogu ..joj nakon burnog jutra ja mislila zbog bolova gotov
Super cestitam sad si malo mirnija. A sto se tice bolova bit ce toga mozda jos. Kod mene je bar bilo i kazu sve je to normalno. Opusti se i uzivaj...
Mozda ce moje pitanje zvucati glupo, ali jucer navecer mi se odjednom zastopao nos i poceo curiti. Danas isto, kisem ko luda. Danas mi je 6 dan. Da li je neka od vas imala nesto slicno. Znam da su pocele alergije i sve mi je to poznato, mozda se bas poklopilo....ali eto, tu smo da pitamo.
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Mozda ce moje pitanje zvucati glupo, ali jucer navecer mi se odjednom zastopao nos i poceo curiti. Danas isto, kisem ko luda. Danas mi je 6 dan. Da li je neka od vas imala nesto slicno. Znam da su pocele alergije i sve mi je to poznato, mozda se bas poklopilo….ali eto, tu smo da pitamo.
Nema glupi pitanja..☺
Mislim da ti je se to sve skupa malo sastalo a i ovo iscekivanje pa te jos vise smeta. Zelim ti jedan veliki + i jednu veliku betu i na kraju u rukama jednu zivu i zdravu bebicu. A tako i svim ostalim cekalicama i onima koje se spremaju u nove pobjede.🙏🙏
Dobro jutro drage moje juce beta se poduplala od 723na 4454.10 sve je to super al me hvata malo panika i strah vec od prosle srijede ja tokom mokrace imam krv rokastu tijekom brisanja zvala sam bila svog doktora reko da sto vise mirujem i pijem terapiju dami nemoze pomoci .ultrazvuk je tek u ponedeljak ..drage moje koje ste imale isto tako svaki savjet dobro dosao ..je bete su pozitivne al to me plasi i brine .
Dobro jutro drage moje juce beta se poduplala od 723na 4454.10 sve je to super al me hvata malo panika i strah vec od prosle srijede ja tokom mokrace imam krv rokastu tijekom brisanja zvala sam bila svog doktora reko da sto vise mirujem i pijem terapiju dami nemoze pomoci .ultrazvuk je tek u ponedeljak ..drage moje koje ste imale isto tako svaki savjet dobro dosao ..je bete su pozitivne al to me plasi i brine .
Ja nisam imala takav slucaj, ali ti mogu biti potpora kad ti kazem da ce biti sve u redu. Kolko sam citala krvarenja su normalna pojava, beta ti je super. Znam da ti je kaos u glavi, prsti na googlu, ali ako ikako mozes nemoj se sekirat i probaj se zaokupiti necime. I na kraju ces vidjeti da ce sve biti u redu.
Nadam se da sam ti barem trunkicu pomogla, makar zanjuci po sebi, nemoguca misija 🙂🙂🙂🙂🙂
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
Ja sam imala slicnu situaciju u obe trudnoce. Miruj vise i terapiju obaveznu uzimaj kako su ti rekli u bolnici. Morat ces cekat pregled Ultraschall jer onda ce ti moci vise reci. Kod mene je sve bilo ok. Doktor je rekao da je to normalno a ja ludila i panicarila cijelo vrijeme.. to je jer se maternica razvlaci i dolazi do pucanja mali zilica vecinom sve bude uredu.
Ja sam imala slicnu situaciju u obe trudnoce. Miruj vise i terapiju obaveznu uzimaj kako su ti rekli u bolnici. Morat ces cekat pregled Ultraschall jer onda ce ti moci vise reci. Kod mene je sve bilo ok. Doktor je rekao da je to normalno a ja ludila i panicarila cijelo vrijeme.. to je jer se maternica razvlaci i dolazi do pucanja mali zilica vecinom sve bude uredu.
Da redovito uzimam terapiju ..jel ste svaki dan imale preko mokrace ili na gacicama ? Ja samo kad se obrisem kad se piskim i konstanto me nesto pika u lijevu stranu
Da redovito uzimam terapiju ..jel ste svaki dan imale preko mokrace ili na gacicama ? Ja samo kad se obrisem kad se piskim i konstanto me nesto pika u lijevu stranu
Zavisi kako kad nekad malo vise nekad malo manje. Vecinom je bilo kad se obrisem onda i vidim. Jednom samo da je malo bilo na dnevnom ulosku. A to pikanje u jajnicima imaju manje vise svi koliko sam primjetila i ja sam to imala.
Cure, danas sam imala ET. Nakon koliko dana dobijete simptome?
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure, danas sam imala ET. Nakon koliko dana dobijete simptome?
Meni danas 7 dan i jos uvijek nemam simptome, malo samo neka tezina u grudima, par puta me zafrknulo u trbuhu i to je to. Neke curke nisu ni imale nikakve simptome. Ja prosli puta imala grceve stalno, ovaj puta nista. Da li je to dobar znak ili nije i ja se vec lagano pitam....
Sortiraj odgovore
Najstariji