Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alexandraaa90
    28. Travanj 2021. 07:07

Curke moje, uzivajte malo.  Kad dodju simptomi znacete 😊

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Alexandraaa90
    28. Travanj 2021. 07:08

Nola77 jesi ziva?  Jesi dobila?  Ja trebam sutra.  A nemam bas neke naznake da cu dobiti 😁 ides li ipak sledeci ciklus u FET? 😘

Nola_
    28. Travanj 2021. 09:24

Alexandra dosla sam na forum samo da te pitam kako si i jesi li dobila:) ja sam dobila M i to 12 dana nakon aspiracije🧐 to me fkt cudi kod mene je to uvijek 14 dana.. necu ici ovaj ciklus i FET, rekla mi je dr da preskocim jedan ciklus a i svasta mi se nesto privatno lose izdogadalo pa mozda bolje dok ne nadodem:) ti onda kreces sutra? Ili s 2dc? Weeee bas se veselim💕

• sandy11
    28. Travanj 2021. 09:40

NATALIE0407

sandy11

NATALIE0407

sandy11

Dobro jutro drage moje juce beta se poduplala od 723na 4454.10 sve je to super al me hvata malo panika i strah vec od prosle srijede ja tokom mokrace imam krv rokastu tijekom brisanja zvala sam bila svog doktora reko da sto vise mirujem i pijem terapiju dami nemoze pomoci .ultrazvuk je tek u ponedeljak ..drage moje koje ste imale isto tako svaki savjet dobro dosao ..je bete su pozitivne al to me plasi i brine .

Ja sam imala slicnu situaciju u obe trudnoce. Miruj vise i terapiju obaveznu uzimaj kako su ti rekli u bolnici. Morat ces cekat pregled Ultraschall jer onda ce ti moci vise reci. Kod mene je sve bilo ok. Doktor je rekao da je to normalno a ja ludila i panicarila cijelo vrijeme.. to je jer se maternica razvlaci i dolazi do pucanja mali zilica vecinom sve bude uredu.

Da redovito uzimam terapiju ..jel ste svaki dan imale preko mokrace ili na gacicama ? Ja samo kad se obrisem kad se piskim i konstanto me nesto pika u lijevu stranu

Zavisi kako kad nekad malo vise nekad malo manje. Vecinom je bilo kad se obrisem onda i vidim. Jednom samo da je malo bilo na dnevnom ulosku. A to pikanje u jajnicima imaju manje vise svi koliko sam primjetila i ja sam to imala.

Koji si dan isla na ultrazvuku ?jesu te prije pregledali ..meni sad vise ima prekomokrace ujutro od juce je pocelo i podne i navece izludit cu ?

munja
    28. Travanj 2021. 11:30

Meni danas 8 dan, danas mi je bilo zima, sad me proslo. Bole me kriza, i sva sam mutava. Cak me prepone bole. Eto nek i ja imam neki simptom....nadam se da su to sve dobri simptomcici...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Ivy19
    28. Travanj 2021. 11:33

Bokic svima!!
    09.04.FET 2 blastice
    14dpt beta 331,pocinjem lagano smedjarit i krvarit
    17dpt beta 1203,dalje isto smedje i krv
    Javim se mpo dr.kaze da beta ok,netrebam ponavljat,da strogo mirujem,nastavim s terapijom,estrofem 3x1,utrogestan 3x2 i dodjem na prvi uzv 05.05.Javim se svom ginicu,kaze sve isto i da k njemu dodjem 30.04.na uzv!Meni od sinoc krenuli lagani bolovi i jace krvarenje i smedje isto,trajalo cijelu noc,ujutro se sve smirilo!Ima li koja da je imala ovako nesto i da trudnoca bila ok?Oprostite na poduzem postu...

👱🏻35-sve ok
    👱🏻‍♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻‍♀️
    2014 u mpo vode
    2015,2016 AIH-❌
    1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
    11.17.stim.FET-2 blastice❌
    05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
    2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
    02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
    09.21-stim.FET,2 blastice❌
    04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
    3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
    3xstim.FET❌
    04.24.-FET uz Femaru⏳

• Nerita
    28. Travanj 2021. 16:55

Pozdrav mamice i buduće mamice, čekalice itd….
    Evo da se javim po prvi put, nadam se ugodnom i dugom tipkanju… Nadam se ne predugo na ovoj temi 🤗. Ukratko u potpisu imate sve…Inače imam 2 hahara, a sad je pokušaj prvi za 3- će 😃.  Beta 07.05.'21.
    Svima SRETNO!!! ❤

• NATALIE0407
    28. Travanj 2021. 17:24

sandy11

NATALIE0407

sandy11

NATALIE0407

sandy11

Dobro jutro drage moje juce beta se poduplala od 723na 4454.10 sve je to super al me hvata malo panika i strah vec od prosle srijede ja tokom mokrace imam krv rokastu tijekom brisanja zvala sam bila svog doktora reko da sto vise mirujem i pijem terapiju dami nemoze pomoci .ultrazvuk je tek u ponedeljak ..drage moje koje ste imale isto tako svaki savjet dobro dosao ..je bete su pozitivne al to me plasi i brine .

Ja sam imala slicnu situaciju u obe trudnoce. Miruj vise i terapiju obaveznu uzimaj kako su ti rekli u bolnici. Morat ces cekat pregled Ultraschall jer onda ce ti moci vise reci. Kod mene je sve bilo ok. Doktor je rekao da je to normalno a ja ludila i panicarila cijelo vrijeme.. to je jer se maternica razvlaci i dolazi do pucanja mali zilica vecinom sve bude uredu.

Da redovito uzimam terapiju ..jel ste svaki dan imale preko mokrace ili na gacicama ? Ja samo kad se obrisem kad se piskim i konstanto me nesto pika u lijevu stranu

Zavisi kako kad nekad malo vise nekad malo manje. Vecinom je bilo kad se obrisem onda i vidim. Jednom samo da je malo bilo na dnevnom ulosku. A to pikanje u jajnicima imaju manje vise svi koliko sam primjetila i ja sam to imala.

Koji si dan isla na ultrazvuku ?jesu te prije pregledali ..meni sad vise ima prekomokrace ujutro od juce je pocelo i podne i navece izludit cu ?

A neki desetak dana nakon bete kod IVF. Ali ako te toliko brine i bojis se otidi na hitnu reci da si trudna i oni ce ti prije napravit pregled i ponovit ce ti test na trudnocu. Ja sam tako uradila i bila sam pregledana preko Ultraschall na hitnoj prije nego kod IVF. 

Alexandraaa90
    28. Travanj 2021. 18:36

Nola77

Alexandra dosla sam na forum samo da te pitam kako si i jesi li dobila:)ja sam dobila M i to 12 dana nakon aspiracije🧐 to me fkt cudi kod mene je to uvijek 14 dana.. necu ici ovaj ciklus i FET, rekla mi je dr da preskocim jedan ciklus a i svasta mi se nesto privatno lose izdogadalo pa mozda bolje dok ne nadodem:) ti onda kreces sutra? Ili s 2dc? Weeee bas se veselim💕

Ako dobijem da.  Krecem sutra radim test na covid a onda preksutra idem na UZV. Ukljucice mi neke tablete od 3 dana ciklusa, jer nismo sigurne da svaki mjesec imam ovulaciju.  Inace sam dobro.  Nikakvih simptoma da cu dobiti nemam.  😀 Nadam se da ce ti sve lose stvari proci i da ces u postupak uci bez 0 stresa ❤😍

• sandy11
    28. Travanj 2021. 22:17

Drage moje jasam oko pet sati bila kod ginekologa zvala sam zato sto sam primjetila  krvarenje i tako sam se uplasila mislila gotovo je .pregledao me vaginalno i ultrazvukom i vidio je daje s bebom sve ok plod je tu srce kuca gestacijska vrecica ok dabi trebalo krvarenje prestat uz terapiju i strogo mirovanje bar sam malo odahnula al da treba covijek biti operezan kontrola 13.5 .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.