Kad ste pocele osjeciti neke promjene, da se nesto desava, koj dan nakon sto su vam vratili embrice….ja sam uplovila u dan dva, smireno, bez obzira na jucerasnji potres 🙃🙃🙃
Dan ET racunas kao nultu dan. Znaci danas ti je 2 dan ne? A za simptome ne znam,nisam to jos prosla.🙂
Jucer su mi vracene, onda je danas u biti dan 1. Ali nema veze, samo jako, nema labavo. 😀😀😀
Eto vidis ja ni ne znam koji je danas datum. 😃
Hahaha, najbolje. I ja sam pogubljena, iskreno. Doma sam jer se cuvam ove koronetine, trenutno ne radim jer sam igraonicu zatvorila, pogotovo sada. Dani mi prolaze, a ja ko kokos u svemiru….
Ma cuvaj bebice i uzivaj 😍
A sta drugo, malo usisala polovicno i odmah me pocelo frkat...
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Kad ste pocele osjeciti neke promjene, da se nesto desava, koj dan nakon sto su vam vratili embrice….ja sam uplovila u dan dva, smireno, bez obzira na jucerasnji potres 🙃🙃🙃
Dan ET racunas kao nultu dan. Znaci danas ti je 2 dan ne? A za simptome ne znam,nisam to jos prosla.🙂
Jucer su mi vracene, onda je danas u biti dan 1. Ali nema veze, samo jako, nema labavo. 😀😀😀
Hahaha, najbolje. I ja sam pogubljena, iskreno. Doma sam jer se cuvam ove koronetine, trenutno ne radim jer sam igraonicu zatvorila, pogotovo sada. Dani mi prolaze, a ja ko kokos u svemiru….
A sta drugo, malo usisala polovicno i odmah me pocelo frkat…
Usisavati nemoj ni malo. Bar su meni rekli da se ne smije.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
A sta drugo, malo usisala polovicno i odmah me pocelo frkat…
Usisavati nemoj ni malo. Bar su meni rekli da se ne smije.
Ajoj pa na kaj bu kuca licila, muz antitalent za to. A kcer ide njegovim stopama, a i taman usla u pubertet, kad joj kazes da usisava ko da si ju najgore kaznio.....nista, muza saljem pi rumbu, nema druge 😅😅😅😅
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
Izbjegavajte usisavanje to nepreporucuju nikako. Nek to radi vasa druga polovica. Znam da svi govore odmarajte i opustite se to je najteze ali pokusajte i nemojte mislit o simptomima ja sam to dva puta prosla.Oba su bila uspjesna BOGU HVALA. Prvi pokusaj nikakvi simptomima ja nisam imala i sve je bilo ok. Drugi pokusaj od 8dpt mucnine 24h puna 4 mjeseca. Zato manje brige oko simptoma I uzivajte. Svi smo razliciti. Zelim vam sve najbolje.
Izbjegavajte usisavanje to nepreporucuju nikako. Nek to radi vasa druga polovica. Znam da svi govore odmarajte i opustite se to je najteze ali pokusajte i nemojte mislit o simptomima ja sam to dva puta prosla.Oba su bila uspjesna BOGU HVALA. Prvi pokusaj nikakvi simptomima ja nisam imala i sve je bilo ok. Drugi pokusaj od 8dpt mucnine 24h puna 4 mjeseca. Zato manje brige oko simptoma I uzivajte. Svi smo razliciti. Zelim vam sve najbolje.
Hvala na savjetima. Necu nista raditi, najbolje mi se od svega cini lagano sopingiranje. 😄 zeznuto je kad odjednom ne smijes nista tesko nositi i paziti na sve. Pogotovo ako si navikao da teglis....
Doktorica me zvala ako se zelim cjepit pfaizerom, ja sam joj rekla da ne mogu sad zbog ivfa. Da li sam mogla mozda? Ima ko kakva iskusta oko toga??
Mene je isto zanimalo što s cijepljenjem pa sam pitala frenda koji radi na Štamparu taman kad smo krenuli u postupak. Rekao mi je da se ne cijepim ako sam krenula s postupkom, a niti u trudnoći. Ja sam preboljena koronu u prosincu i još uvijek imam dovoljno antitijela, ali moram priznati i da jako pazim te izbjegavam velika okupljanja i druženja.
Curke, frendici je ostala kutija Orgalutrana nakon postupka, rok mu je do 06/2021. Meni nije trebao pa javite ako će možda trebati nekoj od vas da vam pošaljem, žao mi je da propadne. Uredno je skladišten u frižideru.
Meni danas javili da je ostao jedan bogec za smrznuti. Micek koj je super B4 smrzlic....bolje ista nego nista. Ali nece mi trebat jer ce ovaj puta biti dobitna kombinacija 😁😁😁
Ja sam uspjela ostat trudna, a radila sam apsolutno sve! I nakon aspiracije i nakon transfera sam isla odmah radit.. radim u shoping centru, sto ukljucuje stanje na nogama, dizanje kutija, rad sa kupcima, itd.. Nista se nisam stedila ni doma. Usisavala, prala prozore, cistila, nosila u kosari mokri ves.. Znaci, kao da ni nisam isla na MPO. Jednostavno, il ce se primit il se nece primit! Nikakvo lezanje nece doprinjeti da postupak bude uspjesan niti rad da postupak bude nesupjesan(druga stvar je ako zelite malo iskoristiti "guzvu" i zasluzeno odmarati, to podrzavam 😎)... Nazalost, sve ovisi o faktoru srece.. Bila sam na dva postupka. Prvi inseminacija, koju sam otpisala odmah u startu(sanse su bile nikakve) i imala svu hrpu simptoma. Drugi postupak uspjesan, a od simptoma ni S(cak ni bolne grudi, za koje se svi love). Imala sam proljev 5dnt u 3 ujutro i meni je to bio jedini simptom jer je bio bas neki cudan, bolan, ne znam kako opisat... Test bio pozitivan vec 5 dan, svijetla sjenica koja je postupno tamnila 🙂 Kako bilo, ponasajte se onako kako se i osjecate! Ako vam se lezi, lezite, ako vam se radi, radite! Drzim vam svima fige i nadam se da ce uskoro stizati samo sretne vijesti! ❤👶🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska1986 ja se u potpunosti slazem s tobom ne treba lezati ko da si bolestan, ja bauljam, usisavam, svaki dan sam za volanom, pokusavam se ponasati sto prirodnije. Malo se uhvatim da pricam s njima u autu. Zamolila sam ih da se prime i da rastu, ko ludak, ali to je to, moras malo 😆😆
Meni jedino ide na zivce sto od danas imam pritisak u donjem djelu. A tek je 3 dan, a vec me zeza. Vise bi voljela da nemam nikakvih simptoma pa da zaboravim. Ovak me bas smeta.
Jos sam se prehladila izgleda, malo me pece grlo i bas me zivcira....
Sortiraj odgovore
Najstariji