Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eatpraylove
    06. Travanj 2021. 18:05

Leptiric1702

Divna beta!!!🥳🥳🥳😇

• Bonnie21
    07. Travanj 2021. 00:44

Nola77

Leptiric to nije beta to je beturina!😍 Uzivaj i pazi se💕
    Bonnie jestigao nalaz?

Stigao.....bolje da nije 😪
    Negativan,ajme negativan! <1.20

• Bonnie21
    07. Travanj 2021. 00:45

Leptiric1702

Evo da javim nove nalaze bete. Današnja na 17dnt, 4 dana od prve jeeeee lijepih 1151.0🍾🍾🙏🙏.

Predivno!Cestitam na beturini i beburini 🥰
    Ti ne smijes pit pa cu ja umjesto tebe 😉

Alexandraaa90
    07. Travanj 2021. 07:35

Nola77

Alex brzo ce i to proci, nadam se da ce brisevi biti ok i da ce ti vrijeme proletiti za cas.
    A meni je 5dc, 4i bockanja i vcrs vec osjecam tezinu i pritisak u jajnicima i pocinje me boliti. Sinoc sam bila odlicno, cak je i seks bio savrsen😈🤣
    Al vec sam se psihicki pripremila na hiper, opralo me nesto vcrs da cu dobiti covid a u tom slucaju nista od postupka, boli me glava cijeli dan jako, pa brijem na najgore🤯 drziii 🤞🏼…. u srijedu imam uzv pa javim situaciju… hvala sto mislis❤️

Ma kakav covid,ajde hiper mozda bude kao kod mene ali covid ne 😳. Nadam se da ce mi brzo proci. A sta je to sex? 😄 Ja vec mjesecima ne znam sta je to. Ali imamo sad ovaj ciklus da isprobamo (nadam se da smijemo?)😀🐈 Nemoj nista da mi se zahvaljujes. Samo javi posle pregleda da kako je sve proslo. ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• jannanna123
    07. Travanj 2021. 08:19

Bonnie , glavu gore i u novu borbu za svog bebca 🍀🍀🍀

• ginger39
    07. Travanj 2021. 11:08

Bonnie, kao što su cure rekle, glavu gore i doći će to sve na svoje. Mi smo pokusavali prirodno i nije islo, iako je na papiru sve bilo okej. Pokusali dvije inseminacije, bile neuspješne, ja živčanila, plakala i brijala da nikad necu zatrudnjeti. Doktor me onda poslao na dodatne pretrage jer je sumnjao na Hashimoto. Na kraju je tako i ispalo.  Rekao mi je da cu nakon 2 mjeseca terapije biti spremna za IVF i da ce sve biti okej jer nema nikakvih prepreka da ne zatrudnim. Opustila sam se, slušala njegove preporuke i evo prvi postupak je bio i dobitni, samo da sad bude sve okej do kraja. 
    Jucerasnja beta 2880 na 15dnt. Doktor kaže da više ne moram vaditi i da se za 2 tjedna vidimo na uzv. Još uvijek mi je sve nestvarno i pere me paranoja povremeno. 🙈

• ginger39
    07. Travanj 2021. 11:11

Leptiric1702

I ja bila jutros ponoviti betu, 4 dana od prve, danas 17dnt. Cila sam u grču, pogotovo jer oko mene svi imaju koronu, ukućani također. Je da sam je prebolila početkom 12 mjeseca, al isto me sada strah da ne bih opet dobila.

Ja te skroz razumijem za strah od korone. I ja sam prebolila u 12 mjesecu, ali me svejedno frka da se opet ne zarazim, a cijepiti se ne želim zbog trudnoće. Sad sam u Dalmaciji kod svojih za blagdane i ovdje je stvarno koma, splitska bolnica se rapidno puni sve mlađim ljudima. 

• Bonnie21
    07. Travanj 2021. 11:35

jannanna123

Bonnie , glavu gore i u novu borbu za svog bebca 🍀🍀🍀

ginger39

Bonnie, kao što su cure rekle, glavu gore i doći će to sve na svoje. Mi smo pokusavali prirodno i nije islo, iako je na papiru sve bilo okej. Pokusali dvije inseminacije, bile neuspješne, ja živčanila, plakala i brijala da nikad necu zatrudnjeti. Doktor me onda poslao na dodatne pretrage jer je sumnjao na Hashimoto. Na kraju je tako i ispalo. Rekao mi je da cu nakon 2 mjeseca terapije biti spremna za IVF i da ce sve biti okej jer nema nikakvih prepreka da ne zatrudnim. Opustila sam se, slušala njegove preporuke i evo prvi postupak je bio i dobitni, samo da sad bude sve okej do kraja.
    Jucerasnja beta 2880 na 15dnt. Doktor kaže da više ne moram vaditi i da se za 2 tjedna vidimo na uzv. Još uvijek mi je sve nestvarno i pere me paranoja povremeno. 🙈

Curke,hvala vam.
    Svega sam svjesna,znam da moram odtugovati,skupiti snage i nastaviti dalje.Ako je sudeno,bit ce.
    Nekako me ta beta i nije toliko ubila jer sam znala da nije uspjelo,danima sam umirala uz one testove.Ovo mi je samo bila potvrda.
    Prosli put,nakon inseminacije,cima sam prestala s terapijom dobila sam.Sad,uopce nema simptoma da ce gospoda stici.Dr je rekao ako ne dode za tjedan,pozvat cemo ju.
    Toliko imam dobrog doktora da to nije normalno.Ako netko treba preporuku za dr u Osijeku ili kliniku za IVF nek se javi.Ja samo njima u ruke idem.

Nola_
    07. Travanj 2021. 12:17

Bonnie sto je bilo bilo je, nije bilo ovaj put, bit ce neki drugi, tvoja beba te ceka, glavu gore, odtuguj i hrabro dalje, ja cim prije napravim plan za dalje i bolje se osjecam, saljem 🤗 i ❤️
    Alex ja stigla s pregleda, na lijevom 9 a na desnom 3 folikula, jako se dobro osjecam, samo malo osjecam jajnike, jedino sto me i dalje boli glava ali mislim da je od rekovelle, od dns pocinjem s cetrotide, u pet opet uzv i najranije u pon aspiracija. Prosli put u ovoj fazi nisam mogla hodat niti disat normalno tako da je ovo za mene vec huge step forward😅😅

Alexandraaa90
    07. Travanj 2021. 13:28

Nola77

Bonnie sto je bilo bilo je, nije bilo ovaj put, bit ce neki drugi, tvoja beba te ceka, glavu gore, odtuguj i hrabro dalje, ja cim prije napravim plan za dalje i bolje se osjecam, saljem 🤗 i ❤️
    Alex ja stigla s pregleda, na lijevom 9 a na desnom 3 folikula, jako se dobro osjecam, samo malo osjecam jajnike, jedino sto me i dalje boli glava ali mislim da je od rekovelle, od dns pocinjem s cetrotide, u pet opet uzv i najranije u pon aspiracija. Prosli put u ovoj fazi nisam mogla hodat niti disat normalno tako da je ovo za mene vec huge step forward😅😅

Ajde bas mi je drago. Samo napred i javlja novosti 🍀💪🏻

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.